KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Δίδαξε μας...Νομιζετε οτι ξερετε απο γυναικες?
Δίδαξε μας...Νομιζετε οτι ξερετε απο γυναικες?
Το ηλιθιο λαθος που κανουν ολοι ειναι οτι θεοποιουν ολες αυτες τις αδιαφορες αντιερωτικες-αντισεξουαλικες γυναικες επειδη τις βλεπουν στην τηλεοραση.
Οι γυναικες αυτες δεν ειναι τιποτα.
Ολα ειναι στο μυαλο σας.
Στο μεταξουργειο αν πατε και αν ψαξετε καλα θα βρειτε καλυτερες με 10 ευρω.
παντως μετα απο μπολικη προσπαθεια,την επιασε την καλη...
ετοιμαζεται για γαμο..
τον γιο της κοκκαλη κ του θεοδωριδη του γαυρου!κανα αραβα παιρνει ?
Έτσι...Η γκόμενα είναι μουνάρα εμφανισιακά και εγώ δεν την βρίσκω ούτε αντιερωτική ούτε αντισεξουαλική (όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια).
Αν ο καθένας θέλει να πιστεύει ότι γαμάει καλύτερες με 10 και 20 ευρώ πάω πάσο.
+Το ηλιθιο λαθος που κανουν ολοι ειναι οτι θεοποιουν ολες αυτες τις αδιαφορες αντιερωτικες-αντισεξουαλικες γυναικες επειδη τις βλεπουν στην τηλεοραση.
Ολα ειναι στο μυαλο σας.
Το ηλιθιο λαθος που κανουν ολοι ειναι οτι θεοποιουν ολες αυτες τις αδιαφορες αντιερωτικες-αντισεξουαλικες γυναικες επειδη τις βλεπουν στην τηλεοραση.
Ολα ειναι στο μυαλο σας.
Ισως οταν κανεις την βολτα σου, να μην εισαι αρκετα μαστουρωμενος;
Σε διαφορετικό Μεταξουργείο πάμε ρε τύπε φαίνεται κατα που πέφτει το δικό σου να πάω να ρίξω μια ματιά;
τζαμπα αδερφε απο καμακιΗ γκόμενα είναι μουνάρα εμφανισιακά και εγώ δεν την βρίσκω ούτε αντιερωτική ούτε αντισεξουαλική (όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια).
Αν ο καθένας θέλει να πιστεύει ότι γαμάει καλύτερες με 10 και 20 ευρώ πάω πάσο.
μα ετσι ειναι ρε φιλε αλλα τα γραφεις σε ενα κοινο που το 95% εξ αυτων,εκτος απο την ομορφοτερη ελλεεινιδα, την θεωρει και...μορφωμενη!!!Παντως και εγω την βρισκω αντιερωτικη και ξενερωτη. Δεν λεω οτι δεν ειναι ωραια. Ειναι μπιμπελο, να καθεται διπλα σου να στολιζει το σπιτι. Φανταζομαι αν η ερωτηση ειναι αν προτιμαω να γαμησω την Δουκισσα η την γκομενα μου θα ελεγα την Δουκισσα.
Αλλα νομιζω οτι αν το ερωτημα ηταν Δουκισσα η πχ Ρια Αντωνιου το 90% θα ελεγε Ρια