Νέα

Δόξα και τιμή στο Παίχτουρα....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι γνώμη σας για το Παίχτουρα (ή αλλιώς το δάσκαλο)

• προσκυνώ και χύνω σε κάθε του λέξη..

Ψήφοι: 36 22,2%
  • Αδιαφορώ και κλάνω

Ψήφοι: 35 21,6%
  • Πιο πολύ για πουλοπαίχτουρας μου κάνει...

Ψήφοι: 56 34,6%
  • Παιχτάκο κατούρα και λίγο αγόρι μου

Ψήφοι: 35 21,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    162

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
τα τρία πα΄θη του παιχτούρα το φαι ,το στοιχημα  και οι γυναίκες. αλ΄ηθεια παιχτούρα για ιεράρχησε τα...

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Τελευταια ενημερωση της ημερας στο θρεντ....εχω φαει τρια πορτοκαλια...ενα μηλο....δυο κουταλιες αγνο θυμαρισιο μελι...αλλα καθοτι εριξα ενα γαμησι... σε μια σεβαστη πουτανα που ηλθε στην οικια μου..(Το κανω παντα αυτο οταν διακοπτεται το πετυχημενο σερι μου... στο στοιχημα)...ΠΕΙΝΑΩ....και εχω παραγγειλει να μου φερουν στην οικια μου..ενα φιλλετο κοτοπουλο...ενα μπιφτεκι γεμιστο....μια χωριατικη σαλατα..και δυο μπυρες!!!!!!!!!.....καθοτι πρεπει μα βγαλω τα παιχνιδια για ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ....βαρεθηκα τα μεσαια ποσα....λεω να παω για μεγαλο ποσο(+10.000) τωρα!!!!!!!!!....κλεινω την ενημερωση με το καινουργια υπογραφη μου...[move]Μετα τιμης ο μοναδικος ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ!!!!!!![/move]

Φάε κι ένα γιαουρτάκι για τη δίαιτα

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
τα τρία πα΄θη του παιχτούρα το φαι ,το στοιχημα  και οι γυναίκες. αλ΄ηθεια παιχτούρα για ιεράρχησε τα...
Ζω για την ΘΕΑ ΤΥΧΗ..!!!!..τωρα οταν εχεις χρηματα εχεις και τα αλλα δυο!!!!!!!!!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Κατι το βασικο ρε κοροιδα....στις πουτανες πατε και δινετε ενα 50αρι για ενα δεκαλεπτο και μετα λετε παει το πενηνταρικο(μεσα σ'ενα δεκαλεπτο)...ενω στο στοιχημα...αμα...τονιζω και παλι αμα, το παιξετε..... και παραπανω ωρα θα εχετε αδρεναλινη και μπορει να σας γεννησει κι αλλα 50αρια!!!!!!....αντε γεια τωρα μου χτυπουν το κουδουνι..ηλθαν τα φαγητα...και η ωρα του φαγητου ειναι ιερη για μενα!!!!!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ydatan.jpg

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Κατι το βασικο ρε κοροιδα....στις πουτανες πατε και δινετε ενα 50αρι για ενα δεκαλεπτο και μετα λετε παει το πενηνταρικο(μεσα σ'ενα δεκαλεπτο)...ενω στο στοιχημα...αμα...τονιζω και παλι αμα, το παιξετε..... και παραπανω ωρα θα εχετε αδρεναλινη και μπορει να σας γεννησει κι αλλα 50αρια!!!!!!....αντε γεια τωρα μου χτυπουν το κουδουνι..ηλθαν τα φαγητα...και η ωρα του φαγητου ειναι ιερη για μενα!!!!!!!!

Τσίμπα και μια σόδα να μη βαρυστομαχιάσεις, Ιερό Τέρας του Στοιχήματος!

souroti.jpg

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Παιχτούρα διαβάζεις και Βία??
Ελεύθερον αδύνατον είναι τον πάθεσι δουλεύοντα και υπό παθών κρατούμενος.

μαναβαρος

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
αιγαλεω σπρεχεν!!!!!!

Συνημμένα

• xartonomismataplasta_586_368.jpg
    xartonomismataplasta_586_368.jpg
    20,6 KB · Εμφανίσεις: 19
  • ζαρια2.jpg
    ζαρια2.jpg
    5,2 KB · Εμφανίσεις: 13
  • gesturing-hands-hand_~u18439937.jpg
    gesturing-hands-hand_~u18439937.jpg
    12,8 KB · Εμφανίσεις: 14

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
δηλαδη ρε φιλε
πως εξηγεις το ονομα που εχει φτιαξει και τα γκαφρα που εβγαλε
αν ειναι μια ΑΠΑΤΗ οπως τον κατονομαζεις

Φιλε   Γαμαικαν   ενας   επαγγελματιας    παιχτης   δεν  παιζει   ετσι . Αν  εισαι   επαγγελματιας   ξερεις   ο,τι  δεν   γινεται  να   κερδιζεις   συνεχεια , 5  θα  κερδισεις   7  θα  χασεις .
Επομενως    δεν    πρεπει  να   τρελαινεσαι   όταν   χανεις  , γιατι   και  αυτό   είναι  μεσα   στο  προγραμμα .
Ο   Ταραμας   εφτιαξε   ονομα    γιατι   μετραγε    τα   φυλλα   ετσι  ηξερε    στο  περιπου   ποσες   φιγουρες   εμειναν   (  με  ένα   συστημα    που   προσθετεις    +1   σε  κάθε   φιγουρα    που   περναει    και  νομιζω   ότι  αφαιρεις   1  αν  ερχεται   καποιο   μικρο . Δεν  ειμαι  σιγουρος    αν  το  εγραψα  σωστα  αλλά  καπως   ετσι ).
Επισης   επαιζε  και   με  την  βασικη  στρατηγικη   του  μπλακ   τζακ  ,  που   αυτή   την  ξερουν  όμως    σχεδον  ολοι  οι  παιχτες .
Για  να   προσπαθησεις  να  μετρησεις    και  να   παιξεις   λογικα    , πρεπει   να   εισαι   τελειως  ηρεμος . Ετσι  όπως   επαιζε   ο Ταραμας    ηταν    σαν  να   επαιζε    καποιος   αρρωστος   , ηθελε   να   διατηρησει   τον  μυθο   του   και   εκανε   προσπαθεια   υπερβολικη  και  ότι   και  αν   πονταρε   του  εβγαινε   λαθος .
Ενας   επαγελματιας   παιχτης    θεωρει   φυσιολογικο  να   χασει    και  θεωρει    ακομα   πιο    φυσιολογικο  το   να  κερδιζει .
Ο   Ταραμας    είναι   συμπαθης   φυσιογνωμια    αλλά   επεσε   μονος  του   στην  παγιδα .
Όταν  κερδιζε   συνεχεια ,   εφτιαξε   ένα   ονομα  ,  σε  αυτόν   αξιζαν   να  του   ερχονται  λεφτα ,   αλλά   επειτα    ξιπαστηκε . Νομιζε   ο,τι  είναι   ο  καλυτερος   παιχτης  . Ηθελε   να   διατηρησει   τον  μυθο   του . Ετσι  αρχισε  να   κανει   ( μετρημενη )  επιδειξη    (  και  συ   με   τον  Ταραμα    πηγες   να   τα   βαλεις ? ) , όμως   η   τυχη   είναι   γυναικα    και  όταν  κανεις    επιδειξη    φευγει  .
Ετσι   του   εφυγε   η   τυχη   και   ο,τι   και  αν   εκανε   δεν   μπορουσε  να  κερδιζει .
Επειτα  από   συνεχεις   ηττες    εχασε  την  μαγεια   του    και  εγινε   σκια   του   ευατου   του .

Όπως   ξερεις   λεει  ο,τι  σταματησε   το  μπλακ   τζακ  και  το  γυρισε  στο  ποκερ .
Ειπε   ότι  σταματαει   διοτι   αλλαξαν   τα  κουτια    και   εβαλαν    μηχανες   μοιρασματος   φυλλων    και   ετσι   τωρα  δεν  μπορει  να  μετρησει   τα   φυλλα . Μεγαλο  παραμυθι    για  το   λογο   ο,τι
υπαρχουν  στο  ιντερνετ   live  dealer  και  ανακατευουν  την  τραπουλα  με  το  χερι .
Οποτε   αν  ηταν  καλος   θα  συνεχιζε  από  το  σπιτι   του   και  θα  μπορουσε  να   τους   ξεπουπουλιασει . Αλλά   αυτος   ειπε   ο,τι  το   γυρισε   στο   ποκερ  .
Με   την  ευκαιρια   δες  το  poker   stars  στον  Αντ1  . Δες   τους   παιχτες   που   φθανουν  στο  τελικο   τραπεζι ,  ποσο  σιγουροι  είναι   για  τον  ευατο   τους , ποσο  ηρεμοι  παραμενουν   όταν  χανουν   και  το   ποσο  χαλαροι  όταν  κερδιζουν .    

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Παιχτούρα διαβάζεις και Βία??

Λογικά διαβάζει όταν κάνει διάλειμμα απ'τον Όμηρο, αλλά όταν βαραίνει το όλο θέμα αναγκάζεται να το γυρίσει:

http://[URL unfurl="true"]www.perizitito.gr/images/T/b152916.jpg[/img[/URL]]

[img]http://gkosk.files.wordpress.com/2009/04/gramma-apo-to-kremlino-cover-2.jpg

Επισκέπτης
Φιλε   Γαμαικαν   ενας   επαγγελματιας    παιχτης   δεν  παιζει   ετσι . Αν  εισαι   επαγγελματιας   ξερεις   ο,τι  δεν   γινεται  να   κερδιζεις   συνεχεια , 5  θα  κερδισεις   7  θα  χασεις .
Επομενως    δεν    πρεπει  να   τρελαινεσαι   όταν   χανεις  , γιατι   και  αυτό   είναι  μεσα   στο  προγραμμα .
Ο   Ταραμας   εφτιαξε   ονομα    γιατι   μετραγε    τα   φυλλα   ετσι  ηξερε    στο  περιπου   ποσες   φιγουρες   εμειναν   (  με  ένα   συστημα    που   προσθετεις    +1   σε  κάθε   φιγουρα    που   περναει    και  νομιζω   ότι  αφαιρεις   1  αν  ερχεται   καποιο   μικρο . Δεν  ειμαι  σιγουρος    αν  το  εγραψα  σωστα  αλλά  καπως   ετσι ).
Επισης   επαιζε  και   με  την  βασικη  στρατηγικη   του  μπλακ   τζακ  ,  που   αυτή   την  ξερουν  όμως    σχεδον  ολοι  οι  παιχτες .
Για  να   προσπαθησεις  να  μετρησεις    και  να   παιξεις   λογικα    , πρεπει   να   εισαι   τελειως  ηρεμος . Ετσι  όπως   επαιζε   ο Ταραμας    ηταν    σαν  να   επαιζε    καποιος   αρρωστος   , ηθελε   να   διατηρησει   τον  μυθο   του   και   εκανε   προσπαθεια   υπερβολικη  και  ότι   και  αν   πονταρε   του  εβγαινε   λαθος .
Ενας   επαγελματιας   παιχτης    θεωρει   φυσιολογικο  να   χασει    και  θεωρει    ακομα   πιο    φυσιολογικο  το   να  κερδιζει .
Ο   Ταραμας    είναι   συμπαθης   φυσιογνωμια    αλλά   επεσε   μονος  του   στην  παγιδα .
Όταν  κερδιζε   συνεχεια ,   εφτιαξε   ένα   ονομα  ,  σε  αυτόν   αξιζαν   να  του   ερχονται  λεφτα ,   αλλά   επειτα    ξιπαστηκε . Νομιζε   ο,τι  είναι   ο  καλυτερος   παιχτης  . Ηθελε   να   διατηρησει   τον  μυθο   του . Ετσι  αρχισε  να   κανει   ( μετρημενη )  επιδειξη    (  και  συ   με   τον  Ταραμα    πηγες   να   τα   βαλεις ? ) , όμως   η   τυχη   είναι   γυναικα    και  όταν  κανεις    επιδειξη    φευγει  .
Ετσι   του   εφυγε   η   τυχη   και   ο,τι   και  αν   εκανε   δεν   μπορουσε  να  κερδιζει .
Επειτα  από   συνεχεις   ηττες    εχασε  την  μαγεια   του    και  εγινε   σκια   του   ευατου   του .

Όπως   ξερεις   λεει  ο,τι  σταματησε   το  μπλακ   τζακ  και  το  γυρισε  στο  ποκερ .
Ειπε   ότι  σταματαει   διοτι   αλλαξαν   τα  κουτια    και   εβαλαν    μηχανες   μοιρασματος   φυλλων    και   ετσι   τωρα  δεν  μπορει  να  μετρησει   τα   φυλλα . Μεγαλο  παραμυθι    για  το   λογο   ο,τι
υπαρχουν  στο  ιντερνετ   live  dealer  και  ανακατευουν  την  τραπουλα  με  το  χερι .
Οποτε   αν  ηταν  καλος   θα  συνεχιζε  από  το  σπιτι   του   και  θα  μπορουσε  να   τους   ξεπουπουλιασει . Αλλά   αυτος   ειπε   ο,τι  το   γυρισε   στο   ποκερ  .
Με   την  ευκαιρια   δες  το  poker   stars  στον  Αντ1  . Δες   τους   παιχτες   που   φθανουν  στο  τελικο   τραπεζι ,  ποσο  σιγουροι  είναι   για  τον  ευατο   τους , ποσο  ηρεμοι  παραμενουν   όταν  χανουν   και  το   ποσο  χαλαροι  όταν  κερδιζουν .    

Τον έφαγε η κλίκα του..

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Αναλωσιμος  αποδειχτηκε  και  αυτος    τελικα

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αυτο

Συνημμένα

• mikros-hros-eikon-4-cover.jpg
    mikros-hros-eikon-4-cover.jpg
    17,6 KB · Εμφανίσεις: 19

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Παιδια μολις τελειωσα το γευμα μου....τωρα για να χωνεψω.... θελω ενα καλο παιδι να μου αφιερωσει ενα τραγουδακι....Θελω τον.."ΠΑΙΧΤΗ"..του ΠΑΝΤΑΖΗ....ειτε Νατασσα...τις "Δυσκολες στιγμες"....τα υπολοιπα αφηστε τα...δεν ειμαι ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ...πλακιτσα σας κανω ρε μπαγασικα και την πιστευετε???????

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Παιδια μολις τελειωσα το γευμα μου....τωρα για να χωνεψω.... θελω ενα καλο παιδι να μου αφιερωσει ενα τραγουδακι....Θελω τον.."ΠΑΙΧΤΗ"..του ΠΑΝΤΑΖΗ....ειτε Νατασσα...τις "Δυσκολες στιγμες"....τα υπολοιπα αφηστε τα...δεν ειμαι ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ...πλακιτσα σας κανω ρε μπαγασικα και την πιστευετε???????
πηγαινε στο εχεις πμ σου εχουν αφιερωσει ποιημα :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
γεια σου φιλε μου παιχτούρα
βγαλτην λιγο και κατουρα
φιλε παιχτουρα μεγαλε
την ψωλη σου μεσα βαλε
στου πρακτορα το κωλαρακι
που παιζεις το στοιχηματακι
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
να μην κουραζεται και βαρυνε και απο το γευμα.....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16

Αυτό δε σου κάνει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom