Νέα

Δόξα και τιμή στο Παίχτουρα....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι γνώμη σας για το Παίχτουρα (ή αλλιώς το δάσκαλο)

• προσκυνώ και χύνω σε κάθε του λέξη..

Ψήφοι: 36 22,2%
  • Αδιαφορώ και κλάνω

Ψήφοι: 35 21,6%
  • Πιο πολύ για πουλοπαίχτουρας μου κάνει...

Ψήφοι: 56 34,6%
  • Παιχτάκο κατούρα και λίγο αγόρι μου

Ψήφοι: 35 21,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    162

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ετοιμοι;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
URL]]

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εγω αμα διωξατε τον παιχτουρα να ξερετε θα διαγραφω......μετα το πληγμα του νωντα δεν θα τ αντεξω.....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αιαντα γυρνα πισω.....και γω για παρτη σου θα ποσταρω τσαμικα.....

URL]]

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
αιαντα γυρνα πισω.....και γω για παρτη σου θα ποσταρω τσαμικα.....

http://[URL unfurl="true"]www.hellenica.de/Griechenland/Mythos/Bild/DeathOfAjax.jpg[/img[/URL]]

[/quote]να υποθεσω ο αιντας ο λοκρος ειναι

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ο τελαμωνιος....

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
κατα την μυθολογια ο αιαντας ο λοκρος επιστρεφοντας απο την τροια ναυαγησε και σωθηκε πανω στα βραχια κατι το οποιο το βλεπω στην φωτο.
ο αιαντας ο τελαμωνιος αυτοκτονησε απο ντροπη στη τροια αν θυμαμαι καλα :think:

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.agyra.gr/xcart/images/P/22055.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Και επειδή οι κηδείες έχουν να κάνουν με ποδόσφαιρο:

[img]http://[URL unfurl="true"]www.francescjosep.net/wp-content/uploads/2008/10/football-coffin-big.jpg[/img[/URL]]

μαναβαρος

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ρε τον λεβεντοπαιχταρα μας τσαμπουναγε και για σαβατοκυριακο 4 παιχνιδια και καλα!!!!  αμαλαχι να ουμε να αρπαξουμε την λαχαναγορα στα σκελια και την κυριακη να πουλαμε κουβαδες αλαα αμαλιαδα μερια !!!!!! λακης την εκανε ο μεγαλος τουμπεκα ΑΑΑ !!! :cum:  ΑΝΑΔΟΥΛΙΕς βλεπεις στα προπατζιδικα  :humpleg:μας τσαμπουναγε και κοροιδαρες στο τελος!!  τουμπεκα ρε  οργιιομπουγαδοπαιχτη μουγκα με της βουλγαρες  ;) ;) ;)και τα ταλαρα στην κατο μουσουνιτσα για μπλουμ και πλατσα πλουτσα μπας και βγαλεις τον κουβα απο το μπανιο !!!! αιας και αγαθη πουλοπαιχτικη οριτσιναλ αντεεεε φαεε και κανα πορτοκαλι να τα κονομισουμε

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ρε εσύ δεν του τρως το εφάπαξ σε μπρόκολα;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρε τον λεβεντοπαιχταρα μας τσαμπουναγε και για σαβατοκυριακο 4 παιχνιδια και καλα!!!!  αμαλαχι να ουμε να αρπαξουμε την λαχαναγορα στα σκελια και την κυριακη να πουλαμε κουβαδες αλαα αμαλιαδα μερια !!!!!! λακης την εκανε ο μεγαλος τουμπεκα ΑΑΑ !!! :cum:  ΑΝΑΔΟΥΛΙΕς βλεπεις στα προπατζιδικα  :humpleg:μας τσαμπουναγε και κοροιδαρες στο τελος!!  τουμπεκα ρε  οργιιομπουγαδοπαιχτη μουγκα με της βουλγαρες  ;) ;) ;)και τα ταλαρα στην κατο μουσουνιτσα για μπλουμ και πλατσα πλουτσα μπας και βγαλεις τον κουβα απο το μπανιο !!!! αιας και αγαθη πουλοπαιχτικη οριτσιναλ αντεεεε φαεε και κανα πορτοκαλι να τα κονομισουμε
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
teen-handjob-cum.jpg

δοξα και τιμη.....

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ρε μαναβαρε για τον παιχτουρα λες,εσυ δεν ελεγες οτι οα πας αγια πετρουπολι και θα πασταρες γκομενες συνεχεια?αιγαλεω σπικιν να ουμε!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ο Παιχτουρας σας αγαπαει ολους....η αγαπη...η ψυχραιμια...και η υπομονη....ειναι θεμελιωδη χαρακτηριστικα της προσωπικοτητας του!!!!.........Μην τον συγκρινετε ομως με τον ΤΑΡΑΜΑ...καμμια σχεση...ειμαι καλυτερος!!!!!!!!!!.....χτυπαω ανωνυμα...και μονο στο Inernet..πισω απο το νικ "Παιχτουρας"..παρουσιαζομαι!!!!!!!.......ειμαι οτι καλυτερο υπαρχει την εποχη αυτη...οχι γιατι κερδιζω μεγαλα ποσα....αλλα γιατι κερδιζω συχνα...σταθερα ποσα....της ταξης 600 με 1500 ευρω....στο μηνα πανω(καθε μηνα μιλαμε)τεσσερα δελτια πανω απο 600 ευρω θα υπαρχουν σιγουρα!!!!!!.....αυτος ειμαι......καταδικασμενος να τους γαμω συνεχεια.... αργα αλλα σταθερα.....Παω τωρα στον μαναβη να αγορασω φρουτα για το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΟΥ!!!!!!...Μετα τιμης ο Παιχτουρας=Ο απολυτος γαμιας του στοιχηματος!!!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ο Παιχτουρας σας αγαπαει ολους....η αγαπη...η ψυχραιμια...και η υπομονη....ειναι θεμελιωδη χαρακτηριστικα της προσωπικοτητας του!!!!.........Μην τον συγκρινετε ομως με τον ΤΑΡΑΜΑ...καμμια σχεση...ειμαι καλυτερος!!!!!!!!!!.....χτυπαω ανωνυμα...και μονο στο Inernet..πισω απο το νικ "Παιχτουρας"..παρουσιαζομαι!!!!!!!.......ειμαι οτι καλυτερο υπαρχει την εποχη αυτη...οχι γιατι κερδιζω μεγαλα ποσα....αλλα γιατι κερδιζω συχνα...σταθερα ποσα....της ταξης 600 με 1500 ευρω....στο μηνα πανω(καθε μηνα μιλαμε)τεσσερα δελτια πανω απο 600 ευρω θα υπαρχουν σιγουρα!!!!!!.....αυτος ειμαι......καταδικασμενος να τους γαμω συνεχεια.... αργα αλλα σταθερα.....Παω τωρα στον μαναβη να αγορασω φρουτα για το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΟΥ!!!!!!...Μετα τιμης ο Παιχτουρας=Ο απολυτος γαμιας του στοιχηματος!!!
ετσι χιιιιιιιιιιιιινννννννννννοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom