Νέα

Δώστε πράσινη κάρτα σε όλες τις ρωσίδες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
μα δεν κανουν κι αλλη δουλεια.. που τις χανεις που τις βρισκεις, στα κεντρα αδυνατισματος και στ? αποτριχωτικα κεντρα (ή οπως διαολο λεγονται) συχναζουν..  ;)

Και να υπήρχε και αποτέλεσμα, ρε πούστη μου... :idiot:

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Και να υπήρχε και αποτέλεσμα, ρε πούστη μου... :idiot:

ο κωλος δεν πεφτει ευκολα φιλε flesh και δυστυχως, ουτε και η μυτη.
αυτο που εχει πεσει ειναι το επιπεδο και η δυνατοτητα συννενοησης...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
ο κωλος δεν πεφτει ευκολα φιλε flesh και δυστυχως, ουτε και η μυτη.
αυτο που εχει πεσει ειναι το επιπεδο και η δυνατοτητα συννενοησης...

Εδώ, θέλουμε να ΑΝΕΒΕΙ ο κώλος, όχι να πέσει κι άλλο :2funny: :2funny: :2funny:

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Πιστεύω οτι δε θά' πρεπε τόσο εύκολα να κολλάμε ταμπέλες.

Περισσότερο εξαρτάται απο τις εμπειρίες που έχουμε βιώσει. Προσωπικά έχω γνωρίσει πολύ καλές απο άποψη χαρακτήρος Ελληνίδες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Έχω γνωρίσει και ξένες που ήταν ποταπά γύναια....

Όσο για την ομορφιά είναι ευνόητο οτι είναι υποκειμενική.

Καλό θα ήταν να μη τα τσουβαλιάζουμε όλα. Και ειδικά όταν πρόκειται για ανθρώπους.

ΦΙΛΙΚΑ

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Δε τσουβαλιαζουμε φιλε Τριχωτε απλα αναφερομαστε στην πλειοψηφια των Ελληνιδων / οσο για τις εξαιρεσεις απλα επιβεβαιωνουν τον κανονα ....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Επιλεξαμε τις ρωσιδες για τους εξης λογους :

1) δεν τις επιλεξαμε ως τροπο ζωης / δυστυχως ή ευτυχως ζουμε μεσα στις Ελληνιδες και με αυτες θα συνεχισουμε να ζουμε,να νταραβεριζομαστε,να τις κανουμε καμακι,να τις παντρευομαστε και να τις χωριζουμε κ.τ.λ. / οι Ρωσιδες ειναι για τη καυλα της στιγμης και ισως μερικοι να προχωρησαν και παραπερα ....

2) ειναι πιο ωραιες απο τις Ελληνιδες / οχι οτι και οι τελευταιες υπολειπονται αλλα καποια πραγματα δεν αλλαζουν / οπως π.χ. για τους αντρες οτι οι μαυροι ειναι μακρυψωληδες ....

3) τα στριπ ειναι ενας αντρικος τροπος διασκεδασης που αρεσει πολυ ειδικα αν συνοδευεται απο χειρωνακτικη εργασια και κατ΄ εμε απο γλωσσιδια ....

Δεν προκειται στην ενωμένη Ευρώπη και με Ρωσσία να καταλήξω με αυτά τα πραγματα. Εμείς επιλέγουμε.
Η mounitsa ποτέ δεν με έχει προσβάλει με τα λεγόμενά  της και όσο τα λεγόμενα οποιασδήποτε γυναίκας στο site δεν είναι αισθητικά άτοπα δεν με ενοχλεί η παρουσία τους
Η  ενασχόληση με το μεγαλύτερο μέρος δυστυχώς των Ελληνίδων, αυτή τη στιγμή, οφείλεται σε 30+ χρόνια παραδρομή.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αν και αποφεύγω τις προσωπικές αντιπαραθέσεις θα μου επιτρέψεις να επισημάνω κάτι δεσποινίς.Ακριβώς το τμήμα που υπογράμμισα είναι αυτό που κάνει τις Ελληνίδες να διαφέρουν από τις ξένες.

Ασυνείδητα μπήκες στο τριπάκι αυτός πηδάει τις ξένες που είναι πιο εύκολες --->άρα κάποιο χουσούρι έχει--->άρα not enough για μένα.Και εδώ θα ρωτήσω,με το ίδιο σκεπτικό εγώ λόγου χάρη που τρώω κρέας μπορώ να κοιτάζω ένα φυτοφάγο και να τον λυπάμαι;Ποιος με όρισε κριτή των πράξεων του και ΤΙ σχέση έχει το ποιόν του με τον χαρακτήρα του;;;

Προσωπικά ποτέ μου δεν έχω μπλέξει με ξένη αλλά έχω μεγαλώσει σε τουριστική πόλη και γενικά συναναστρέφομαι με διάφορους κατά καιρούς λόγο ταξιδιών.Αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι πως όσο περναέι ο καιρός και βλέπω την συμπεριφορά της εκάστοτε κοπέλλας μου και τις φίλες από το περιβάλλοντον μου τόσο περισσότερο αρχίζω να πιστεύω ότι όσοι ασχολούνται με ξένες είναι πολύ πιο μάγκες απο εμάς.

Αυτό που σας ενοχλεί ως κοπέλες και αντιστοιχώς μας αρέσει ως άντρες είναι το ότι οι ξένες είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ straighforward.Αυτό που θέλου το ζητάνε και δεν το παίζουν αθώες και αγνές.Όταν τις ξενερώσεις θα στο πουν στην μάπα.Οταν θέλουν μόνο σεξ στο ξεκαθαρίζουν από την αρχή,όταν θέλουν αίσθημα το ίδιο.Ο άντρας και λόγο φύσης του αρέσει να ξέρει που πατά και που βρίσκεται.Η τυπική ελληνίδα όμως πιάνεται από το σεξ και χαρακτηρίζει την ανταγωνίστρια πουτάνα και τον άλλο λιγούρι.Με τί δικαίωμα;;Κάτσε να δεις τι οικογένειες κάνουν οι Σκανδιναβες σε σχέση με τα δικά μας κέρατα και τα ξαναλέμε..

Στην τελική αν το καλοσκεφτείς ας πάρουμε την κατηγορία της γυναίκας που κυνηγάει  το χρήμα.Στην περίπτωση της ρωσσίδας το κάνει γιατί πεινάει ενώ η Ελληνίδα το κάνει γιατί της το πε η μαμά που καπάρωσε τον Α-Β κορόιδο και την έμαθε με το μουνί να έχει το ευ ζειν.Ποια από τις δύο είναι χειρότερη;;;

Συγγνωμη αλλα νομιζω εχει γινει παρανοησις.....ποτε ειπα εγω ολα αυτα? ποτε υποννοησα οτι καποιος ειναι κακομοιρης? φιλε μου αν με ενοχλουσε το οτι καποιοι αντρες πληρωνουν για να κανουν σεξ  ή προτιμουν τις ξενες απο τις ελληνιδες ειλικρινα δε θα εμπαινα στον κοπο να ασχοληθω ή να γραψω σε αυτο το φορουμ.....δεν κρινω κανεναν για το τι κανει ουτε με απασχολουν οι επιλογες κανενος....ας πηγαινει με ρωσιδες ας πηγαινει με τραβελια ας πηγαινει με πουτανες δε με απασχολει οπως ομως αντιστοιχως δεν θελω να απασχολει και κανεναν αλλον οι δικες μου επιλογες.....εδω ειμαι για να κανω χαβαλε και να πω και μια αποψη οταν νομιζω οτι εχω να πω κατι (ή να χαλασω θρεντς :P )

απο κει και περα το μονο που ειπα εγω και μετετρεψες εσυ σε μονολογο ηταν οτι με βαση αυτα που γραφουν καποιοι εδω περα βγαζω το συμπερασμα οτι για ΚΑΠΟΙΟΥΣ (προφανως οχι ολους) οι ρωσιδες ειναι η δευτερη και ευκολη λυση οπως σωστα παρατηρησε και αναρωτηθηκε ο κομης.....αυτο δεν το κρινω ως καλο ή ως κακο αλλα για μενα θα ειναι η δευτερη λυση......αυτο δεν σημαινει (οπως ισως εσυ συμπερανες )οτι καποιος ειναι κακομοιρης και λιγουρης επειδη προτιμα την δευτερη λυση και προφανως καλα κανει γιατι ναι πολλες ελληνιδες ισως οι περισσοτερες ειναι οπως ειναι....αλλα εχει διαφορα στο να λεει καποιος "οι ρωσιδες ειναι θεες και οι ελληνιδες μπαζα" οταν εννοει ουσιαστικα οτι οι ελληνιδες εχουν τουπε ειναι κομπλεξικες και καβαλημενες και γιαυτο τελικα προτιμω τις ρωσιδες (το οποιο σημαινει οτι αν οι ελληνιδες αλλαζαν χαρακτηρα και συμπεριφορα θα τις προτιμουσα).......αυτην ακριβως τη διαπιστωση εκανα και αυτην σχολιασα γιατι το θεωρω κοροιδια πισω απο το δαχτυλο μας........ουτε δεχομαι εναν τυπο ο οποιος ειναι συνειδητα προσηλωμενος στο ανατολικο μπλοκ, εχει λυσει το προβλημα της ζωης του, ειναι ευτιχισμενος με αυτο και παρολαυτα ανοιγει θρεντ "τι θα γινει με τις ελληνιδες γυναικες πια"!!!!! αφου ρε φιλε το ελυσες το προβλημα σου θες ρωσιδες τι ασχολεισαι??? για μενα λοιπον ολα αυτα ειναι κοροιδιες και δηθεν συμπεριφορες.....οταν κατι δεν σε νοιαζει και δεν σε απασχολει πολυ απλα παυεις να ασχολεισαι μαζι του...ουτε θρεντ ανοιγεις ουτε φροντιζεις σε καθε τετοιο σχετικο θρεντ να κλαιγεσαι για τις καριες ελληνιδες......απλα φτυσε τις......δοξα τον αλλαχ ειναι υπεραρκετες οι ρωσιδες στη χωρα μας για να καλυψουν το κενο.....

υ.γ. για αποφυγη παρεξηγησεων δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα ουτε με τις ρωσιδες ουτε με αυτους που μπλεκουν με ρωσιδες ή ξενες γενικοτερα......

mabillon

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Τίπότα παγίδια ,
μόνο οι μαύρες μετράνε!!
απίστευτες !!
κολάρες, βυζάρες, χειλάρες ατελείωτες
Καμερούν Σεναγάλη Ακτή Ελεφαντοστούν και Αλγερία, Μαρόκο
απίστευτες κορμιά,απίστευτες γυναίκες
ειδικά οι δεύτερης γενιάς στην Ευρώπη.

Καλές και οι λευκές αλλά μαυρούλες άλλη φάση!!

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Ειδικά οι αρρώστιες που κουβαλάνε...άλλη φάση!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom