Νέα

Δώστε πράσινη κάρτα σε όλες τις ρωσίδες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Να μπορούσε, λέει, να γίνει ανταλλαγή πληθυσμών, να στέλναμε λέει τις Ελληνίδες στην...Σιβηρία για παράδειγμα, και να ερχόταν ίσος αριθμός Ρωσσίδων, λέει... :dancing: :dancing: :dancing:

ναι, θα ταιριαζε και η θερμοκρασια του πισινου τους με την θερμοκρασια που επικρατει στη σιβηρια.. (κρυοκωλες γαρ, εκτος απο χοντροκωλες) μπρρρρρ!!!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Φωκιες Μοναχους - Μοναχους συντροφε rokoss / αλλα και εκει ακομα στη Σιβηρια η φυση θα τις ειχε αποβαλλει

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
α, εδω διαφωνουμε υπουργε μου... η φωκια ειναι συμπαθεστατο ζωακι

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Εν πασει περιπτωσει rokoss ας πανε οι Ελληνιδες καπου που θα εχει κρυο για να πεσουν και επισημα σε χειμερια ναρκη γιατι εδω στην Ελλαδα τα τελευταια χρονια αυτο κανουν και δεν το ξερουν ..... 

εχει μουστακακι ομως..

Ετσι μπραβο / τωρα ερχεσαι στα λογια μου ....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
να υποχρεωσουμε κ τις φωκιες να κανουν λεηζερ αποτριχωση?

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
να υποχρεωσουμε κ τις φωκιες να κανουν λεηζερ αποτριχωση?

μα δεν κανουν κι αλλη δουλεια.. που τις χανεις που τις βρισκεις, στα κεντρα αδυνατισματος και στ? αποτριχωτικα κεντρα (ή οπως διαολο λεγονται) συχναζουν..  ;)

bumsen1453

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
μα δεν κανουν κι αλλη δουλεια.. που τις χανεις που τις βρισκεις, στα κεντρα αδυνατισματος και στ? αποτριχωτικα κεντρα (ή οπως διαολο λεγονται) συχναζουν..  ;)

ʼσε, τελευταία το κάνουν κι οι άνδρες. Βλέπεις όλα τα αγοράκια 25- με ξυρισμένο στήθος. γιαξ! Εντάξει και το αρκουδέ είναι άσχημο, αλλά το μετροσέξουαλ χειρότερο.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

δεν φτανει που θελουν να γινουν ομορφες για χαρη σας για να μην τις λετε μουστακαληδες φωκιες... αχαριστοι ανδρες :P :P :P

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Oxi leonoro δεν λεει τιποτα παραλογο... απλα αναρωτιεμαι τι θελει σε ενα site γεματο καβλωμενους μπουρδελιαριδες αντρες... εκτος απο το να ξαχνει καυλωμενους μπουρδελιαριδες αντρες πραγμα το οποιο δεν κανει οποτε τι κανει σε ενα site γεματο... και ουτω καθ"εξης

+++++
Μπράβο ρε αντιπαθέστατε γκομενάκια κόμη!!  ;) :cheesy: Τα είπες όλα!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δυο οι παρατηρησεις μου.......

τελικα μαλλον καποιους τους απασχολει περισσοτερο το αν ειμαι γκομενα, το πώς ειναι αυτη η γκομενα, το γιατι μπαινει σε αυτο το φορουμ και το γιατι δεν "ξαχνει" καυλωμενους μαντραχαλους παρα τα λεγομενα μου......δεν ξερω αν πρεπει και εγω με τη σειρα μου να ασχοληθω με το ποσο μεγαλο πουλι εχουν για να μπω στη διαδικασια να συζητησω μαζι τους ή αν εχουν φραγκα και να μη διαβαζω ασκοπα τα λεγομεντα τους......

η δευτερη παρατηρηση και λιγο πιο εντος θεματος ειναι οτι για καποιους (απο τα γραφομενα τους φυσικα) οι ρωσιδες τελικα αποτελεσαν την τελευταια και ισως ευκολη (οπως καποιοι λενε) λυση μιας και οι ντοπιες καβαλησαν τον αμανε κτλ κτλ κτλ (τα γνωστα να μην επαναλαμβανομαστε)......δεκτον και αποδεκτον αλλα για μενα θα παραμενει παντα η τελευταια λυση που καποιοι επελεξαν.....οπως και οι ελληνιδες θα παραμενουν καβαλημενες φυσικα.....θα συμφωνησω με την απορια του κομη για ως προς το ποιοι ειναι οι λογοι που καποιοι τις επελεξαν......απλα να μην κοροιδευομαστε αν γινεται :)

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
6
Moυνίτσα το "ξ" σε πειραξε τωρα... Η απαντηση ειναι μια και την δινω σε αυτους ποου σε παιρνουν στα σοβαρα και σου απαντουν: Kανεις αυτο που κανει μια Γυναικα και στην πραγματικη ζωη, αποπροσανατολιζεις, διαστρεφεις το νοημα μιας κουβεντας... και κανεις ολους η σχεδοαν ολους να ασχολουνται μαζι σου και να ξεχνουν τον λογο για τον οποιον βρεθηκαν εδω... Αραγε πιο ειναι το thread?
Απ: Δώστε πράσινη κάρτα σε όλες τις ρωσίδες! h " h mounitsa και οι κοινωνικες της ανησυχιες?"

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μεχρι που ασχοληθηκες εσυ μαζι μου το θρεντ ηταν η πρασινη καρτα προφανως.......αυτοματως πλεον αναφερεται στις κοινωνικες ανησχιες τις δικες σου μαλλον και οχι τις δικες μου.....εσυ ανησυχεις για μια γκομενα που μπαινει στο φορουμ και λεει οτι λεει.....η γκομενα δε βλεπω να ανησυχει για κατι......και μεταξυ μας μαλλον πρεπει να εχεις καει αρκετα στο χυλο για να θεωρεις οτι "αποπροσανατολιζω και διαστρεφω το νοημα μιας κουβεντας".......σιγα μην ειμαι και ο ρασπουτιν....το αν ασχολουναι ολοι μαζι μου ειναι δικο τους θεμα και οχι δικο μου....μηπως να απευθυνθεις σε κεινους?

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
6
Ι have the right to remain silent... για να τελειώνει εδω το θεμα. Οποιος καταλαβε καταλαβε

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Χαιρομαι που το αποφασισες και το ακολουθω και εγω.......οχι τιποτα αλλο αλλα δινεις αξια στα λεγομενα μου και ειλικρινα δεν πιστευω οτι τους αξιζει :)

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.040
Πόντοι
7.775
Βρε ουστ φώλες ρωσίδες.

lampis12

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εκτος ενα υπαρχει υπογειος ποθος και λογω συνεχων αποριψεων γιαυτο τα βαζετε μερικοι μαζι τους...
"οτι δεν το πιανω το βριζω" δηλαδη....

Αυτό συμβαίνει σε πολλούς, να λέμε την αλήθεια. Ωστόσο ο λόγος που οι άντρες προτιμούν... τις ρωσίδες μάλλον είναι πιο περίπλοκος. Εγώ προσωπικά τις βρίσκω ψυχρές και ξινισμένες αλλά αναγνωρίζω την ανωτερότητα των ξένων γυναικών σε ομορφιά. Ευτυχώς που υπάρχει ο τουρισμός και ανοίγει λίγο το μάτι μας απ' τη μονοτονία των μπάζων.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
ποιοι ειναι οι λογοι που καποιοι τις επελεξαν......απλα να μην κοροιδευομαστε αν γινεται :)

Επιλεξαμε τις ρωσιδες για τους εξης λογους :

1) δεν τις επιλεξαμε ως τροπο ζωης / δυστυχως ή ευτυχως ζουμε μεσα στις Ελληνιδες και με αυτες θα συνεχισουμε να ζουμε,να νταραβεριζομαστε,να τις κανουμε καμακι,να τις παντρευομαστε και να τις χωριζουμε κ.τ.λ. / οι Ρωσιδες ειναι για τη καυλα της στιγμης και ισως μερικοι να προχωρησαν και παραπερα ....

2) ειναι πιο ωραιες απο τις Ελληνιδες / οχι οτι και οι τελευταιες υπολειπονται αλλα καποια πραγματα δεν αλλαζουν / οπως π.χ. για τους αντρες οτι οι μαυροι ειναι μακρυψωληδες ....

3) τα στριπ ειναι ενας αντρικος τροπος διασκεδασης που αρεσει πολυ ειδικα αν συνοδευεται απο χειρωνακτικη εργασια και κατ΄ εμε απο γλωσσιδια ....

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
η δευτερη παρατηρηση και λιγο πιο εντος θεματος ειναι οτι για καποιους (απο τα γραφομενα τους φυσικα) οι ρωσιδες τελικα αποτελεσαν την τελευταια και ισως ευκολη (οπως καποιοι λενε) λυση μιας και οι ντοπιες καβαλησαν τον αμανε κτλ κτλ κτλ (τα γνωστα να μην επαναλαμβανομαστε)......δεκτον και αποδεκτον αλλα για μενα θα παραμενει παντα η τελευταια λυση που καποιοι επελεξαν.....οπως και οι ελληνιδες θα παραμενουν καβαλημενες φυσικα.....θα συμφωνησω με την απορια του κομη για ως προς το ποιοι ειναι οι λογοι που καποιοι τις επελεξαν......απλα να μην κοροιδευομαστε αν γινεται :)

Αν και αποφεύγω τις προσωπικές αντιπαραθέσεις θα μου επιτρέψεις να επισημάνω κάτι δεσποινίς.Ακριβώς το τμήμα που υπογράμμισα είναι αυτό που κάνει τις Ελληνίδες να διαφέρουν από τις ξένες.

Ασυνείδητα μπήκες στο τριπάκι αυτός πηδάει τις ξένες που είναι πιο εύκολες --->άρα κάποιο χουσούρι έχει--->άρα not enough για μένα.Και εδώ θα ρωτήσω,με το ίδιο σκεπτικό εγώ λόγου χάρη που τρώω κρέας μπορώ να κοιτάζω ένα φυτοφάγο και να τον λυπάμαι;Ποιος με όρισε κριτή των πράξεων του και ΤΙ σχέση έχει το ποιόν του με τον χαρακτήρα του;;;

Προσωπικά ποτέ μου δεν έχω μπλέξει με ξένη αλλά έχω μεγαλώσει σε τουριστική πόλη και γενικά συναναστρέφομαι με διάφορους κατά καιρούς λόγο ταξιδιών.Αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι πως όσο περναέι ο καιρός και βλέπω την συμπεριφορά της εκάστοτε κοπέλλας μου και τις φίλες από το περιβάλλοντον μου τόσο περισσότερο αρχίζω να πιστεύω ότι όσοι ασχολούνται με ξένες είναι πολύ πιο μάγκες απο εμάς.

Αυτό που σας ενοχλεί ως κοπέλες και αντιστοιχώς μας αρέσει ως άντρες είναι το ότι οι ξένες είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ straighforward.Αυτό που θέλου το ζητάνε και δεν το παίζουν αθώες και αγνές.Όταν τις ξενερώσεις θα στο πουν στην μάπα.Οταν θέλουν μόνο σεξ στο ξεκαθαρίζουν από την αρχή,όταν θέλουν αίσθημα το ίδιο.Ο άντρας και λόγο φύσης του αρέσει να ξέρει που πατά και που βρίσκεται.Η τυπική ελληνίδα όμως πιάνεται από το σεξ και χαρακτηρίζει την ανταγωνίστρια πουτάνα και τον άλλο λιγούρι.Με τί δικαίωμα;;Κάτσε να δεις τι οικογένειες κάνουν οι Σκανδιναβες σε σχέση με τα δικά μας κέρατα και τα ξαναλέμε..

Στην τελική αν το καλοσκεφτείς ας πάρουμε την κατηγορία της γυναίκας που κυνηγάει  το χρήμα.Στην περίπτωση της ρωσσίδας το κάνει γιατί πεινάει ενώ η Ελληνίδα το κάνει γιατί της το πε η μαμά που καπάρωσε τον Α-Β κορόιδο και την έμαθε με το μουνί να έχει το ευ ζειν.Ποια από τις δύο είναι χειρότερη;;;

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Μη λες τέτοια πράγματα flesh! O παράδεισος. Σκέφτεσαι τι ωραία θα ήταν η ζωή μας τότε; Αλλά τις λυπάμαι τις καημένες (τις Ρωσσίδες). Κυκλοφορούν και κάτι βλαχοέλληνες. [size=10pt]Στις άλλες θα τους κάνει πολύ καλό[/size], που έξω τις έχουν μόνο για το π..ο

leonoro, βλέπω ότι αποφεύγεις και να τις κατονομάσεις, πλέον :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom