η δευτερη παρατηρηση και λιγο πιο εντος θεματος ειναι οτι για καποιους (απο τα γραφομενα τους φυσικα) οι ρωσιδες τελικα αποτελεσαν την τελευταια και ισως ευκολη (οπως καποιοι λενε) λυση μιας και οι ντοπιες καβαλησαν τον αμανε κτλ κτλ κτλ (τα γνωστα να μην επαναλαμβανομαστε)......
δεκτον και αποδεκτον αλλα για μενα θα παραμενει παντα η τελευταια λυση που καποιοι επελεξαν.....οπως και οι ελληνιδες θα παραμενουν καβαλημενες φυσικα.....θα συμφωνησω με την απορια του κομη για ως προς το ποιοι ειναι οι λογοι που καποιοι τις επελεξαν......απλα να μην κοροιδευομαστε αν γινεται
Αν και αποφεύγω τις προσωπικές αντιπαραθέσεις θα μου επιτρέψεις να επισημάνω κάτι δεσποινίς.Ακριβώς το τμήμα που υπογράμμισα είναι αυτό που κάνει τις Ελληνίδες να διαφέρουν από τις ξένες.
Ασυνείδητα μπήκες στο τριπάκι αυτός πηδάει τις ξένες που είναι πιο εύκολες --->άρα κάποιο χουσούρι έχει--->άρα not enough για μένα.Και εδώ θα ρωτήσω,με το ίδιο σκεπτικό εγώ λόγου χάρη που τρώω κρέας μπορώ να κοιτάζω ένα φυτοφάγο και να τον λυπάμαι;Ποιος με όρισε κριτή των πράξεων του και ΤΙ σχέση έχει το ποιόν του με τον χαρακτήρα του;;;
Προσωπικά ποτέ μου δεν έχω μπλέξει με ξένη αλλά έχω μεγαλώσει σε τουριστική πόλη και γενικά συναναστρέφομαι με διάφορους κατά καιρούς λόγο ταξιδιών.Αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι πως όσο περναέι ο καιρός και βλέπω την συμπεριφορά της εκάστοτε κοπέλλας μου και τις φίλες από το περιβάλλοντον μου τόσο περισσότερο αρχίζω να πιστεύω ότι όσοι ασχολούνται με ξένες είναι πολύ πιο μάγκες απο εμάς.
Αυτό που σας ενοχλεί ως κοπέλες και αντιστοιχώς μας αρέσει ως άντρες είναι το ότι οι ξένες είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ straighforward.Αυτό που θέλου το ζητάνε και δεν το παίζουν αθώες και αγνές.Όταν τις ξενερώσεις θα στο πουν στην μάπα.Οταν θέλουν μόνο σεξ στο ξεκαθαρίζουν από την αρχή,όταν θέλουν αίσθημα το ίδιο.Ο άντρας και λόγο φύσης του αρέσει να ξέρει που πατά και που βρίσκεται.Η τυπική ελληνίδα όμως πιάνεται από το σεξ και χαρακτηρίζει την ανταγωνίστρια πουτάνα και τον άλλο λιγούρι.Με τί δικαίωμα;;Κάτσε να δεις τι οικογένειες κάνουν οι Σκανδιναβες σε σχέση με τα δικά μας κέρατα και τα ξαναλέμε..
Στην τελική αν το καλοσκεφτείς ας πάρουμε την κατηγορία της γυναίκας που κυνηγάει το χρήμα.Στην περίπτωση της ρωσσίδας το κάνει γιατί πεινάει ενώ η Ελληνίδα το κάνει γιατί της το πε η μαμά που καπάρωσε τον Α-Β κορόιδο και την έμαθε με το μουνί να έχει το ευ ζειν.Ποια από τις δύο είναι χειρότερη;;;