Νέα

Δώστε πράσινη κάρτα σε όλες τις ρωσίδες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Να μπορούσε, λέει, να γίνει ανταλλαγή πληθυσμών, να στέλναμε λέει τις Ελληνίδες στην...Σιβηρία για παράδειγμα, και να ερχόταν ίσος αριθμός Ρωσσίδων, λέει... :dancing: :dancing: :dancing:

Καθόλου άσχημη ιδέα....

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
μια αλλη (και ενδιαφερουσα) εναλλακτικη θα ηταν τα κουπονια να ειναι κουπονια δωρου στα χοντος σεντερ για να ξεφορτώνονται οι ατυχεις ελληνες αντρες τις μπαχατελες που παντρευτηκαν (ή πιασανε γκομενες) και να μπορουν με την δεουσα ευκολια να ξενοπηδανε τις ρωσσιδες οι οποιες θα ειναι κατι σαν τους συνταγματαρχες.....αυτη η προοπτικη θα ηταν ενδιαφερουσα και για τα δυο φυλα νομιζω :P

:2funny: :2funny: :2funny:

Οι συνταγματάρχες που κολλάνε;;;;; ( Δε πιστεύω να υποννοείς τίποτα;;; ) :rolleyes:

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Τελικά δε το ξεκαθαρίσαμε. Με τις μοιραίες, αιμοσταγείς και ακριβών γούστων Ελληνίδες, τί θα γίνει;;;

Ποιά θά' ναι η τύχη τους;;;;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

Οι συνταγματάρχες που κολλάνε;;;;; ( Δε πιστεύω να υποννοείς τίποτα;;; ) :rolleyes:

οχι προς θεου και απορω πως σου περασε μια τετοια ιδεα......με προσβαλλεις.....σαν προσωπικοτητα, σαν ανθρωπο, σα γυναικα και κυριως σα μορφωμενη χαμηλοκωλα ελληνιδα που σεβεται τον εαυτο της.....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
οχι προς θεου και απορω πως σου περασε μια τετοια ιδεα......με προσβαλλεις.....σαν προσωπικοτητα, σαν ανθρωπο, σα γυναικα και κυριως σα μορφωμενη χαμηλοκωλα ελληνιδα που σεβεται τον εαυτο της.....

Δε πείθεις αλλά.....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ε ναι.....συν ομωτουν για να διωξουν τις ξεξασπρες ντε με συμμαχο το οξυζενε

Δε χάνεται ευκαιρία να δείξεται το κόμπλεξ και τη βλαχιά σας ... :headbang:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και αυτοσαρκασμο οσο να πεις :P

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.040
Πόντοι
7.775
Οι ρωσσίδες είναι ψόφιες και οι περισσότερες έχουν σκατόφατσες. Εγώ τα καλύτερα γαμήσια τα έχω κάνει με ελληνίδες. Συγκρίνεται η Μελίνα της Ιππώνακτος π.χ. με καμία βρωμιάρα ανατολικοουκρανορωσίδα? Γενικά εγώ γουστάρω ελληνίδες ή από δυτική ευρώπη. Είναι και πιο καθαρές στην τελική. Μακριά από ρωσσίδες. Υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια π.χ. Νατάσα.
Μία φορά πριν 3 χρόνια έτυχε να μου έρθει μία ρωσίδα call girl η οποία είχε σκατόφατσα ξενέρωτη τελείως και κρυόκωλη και εκεί που την είχα πάρει πισοκολλητό σε μια φάση αμολάει μια κλανιά. Με τη μία μου έπεσε και δεν μου ξανασηκώθηκε. Την έδιωξα με τη μία. Έκλαψα 80 ευρώπουλα. Μακριά από τις σιχαμένες του ανατολικού μπλοκ.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Να μπορούσε, λέει, να γίνει ανταλλαγή πληθυσμών, να στέλναμε λέει τις Ελληνίδες στην...Σιβηρία για παράδειγμα, και να ερχόταν ίσος αριθμός Ρωσσίδων, λέει... :dancing: :dancing: :dancing:

Μη λες τέτοια πράγματα flesh! O παράδεισος. Σκέφτεσαι τι ωραία θα ήταν η ζωή μας τότε; Αλλά τις λυπάμαι τις καημένες (τις Ρωσσίδες). Κυκλοφορούν και κάτι βλαχοέλληνες. Στις άλλες θα τους κάνει πολύ καλό, που έξω τις έχουν μόνο για το π..ο

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Οι ρωσσίδες είναι ψόφιες και οι περισσότερες έχουν σκατόφατσες. Εγώ τα καλύτερα γαμήσια τα έχω κάνει με ελληνίδες. Συγκρίνεται η Μελίνα της Ιππώνακτος π.χ. με καμία βρωμιάρα ανατολικοουκρανορωσίδα? Γενικά εγώ γουστάρω ελληνίδες ή από δυτική ευρώπη. Είναι και πιο καθαρές στην τελική. Μακριά από ρωσσίδες. Υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια π.χ. Νατάσα.

Για τα γαμήσια ΜΠΟΡΕΙ να έχεις δίκιο. Επειδή το πρόβλημα όμως δεν είναι ένα γαμήσι που όλοι μπορουν να το κάνουν one way or another: Οι ανατολικοευρωπαίες και ειδικά οι Ρωσσίδες λόγω κουλτούρας και εκπαίδευσης έχουν προσωπικότητα  ή οποία τους επιτρέπει να αλληλεπιδράσουν  :2funny: με τον περίγυρο και όχι να παριστάνουν κάτι που δεν είναι. Σαν να προσπαθούν να πουλήσουν ένα εμπόρευμα που δεν πιστεύουν. Και η κατάφαση φαίνεται στα προσωπά τους (των Ρωσσίδων). Το κακό είναι ότι και οι περισσότεροι Έλληνες είναι έτσι.

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
6
Παντως αφου οι περισσότεροι εδω μεσα εχετε θεμα με τις Ελληνιδες, γιατι ασχολειστε μαζι τους???
Επιτρεπεται να μπαινει μια μουνιτσα στο site που δεν την εχει δει και κανεις για να καταλαβει τι τυπος ειναι... ( που αν ητανε ωραια θα μας το εδειχνε για να μας βουλώσει το στομα και... το ματι) και να ασχολειστε Μεγαλοι αντρες με κοντρες μαζι της?

Παρατηστε τις Ελληνιδες σε αυτους που τις γουσταρουν και ασχοληθειτε με τις Ρωσιδες και σια που αφθονες μας εστειλε ο πατερουλης Γκορμπατσεφ στην Ελλαδα. Παρτε και ενα wedding tour για Κιεβο, Μοσχα κτλ να βρειτε και μια πιο μονιμη να ησυχασετε.

Αφηστε τις Ελληνιδες να σβηνουν ιχνη με τον κολο τους και να περιμενουν τον Πριγκηπα οσο τρωνε το μισθο τους στον Χοντο και το Ζαρα ( μαζι με την μουνιτσα)

Εκτος ενα υπαρχει υπογειος ποθος και λογω συνεχων αποριψεων γιαυτο τα βαζετε μερικοι μαζι τους...
"οτι δεν το πιανω το βριζω" δηλαδη....

Ελπιζω να μην πηγαινετε με Ρωσιδες γιατι ειναι πιο ευκολος στοχος... I hope guys :headbang: :headbang:

bumsen1453

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Παιδιά, η όλη φάση με την κόντρα Ελληνίδες/Ρωσίδες, μου θυμίζει μια ταινί των 80?s, "Ένα ψάρι που το έλεγαν Wanda". Το έχει δει κανείς; Θυμάστε πλάκα όταν της μίλαγαν Γερμανικά ή Ρώσικα;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Παντως αφου οι περισσότεροι εδω μεσα εχετε θεμα με τις Ελληνιδες, γιατι ασχολειστε μαζι τους???
Επιτρεπεται να μπαινει μια μουνιτσα στο site που δεν την εχει δει και κανεις για να καταλαβει τι τυπος ειναι... ( που αν ητανε ωραια θα μας το εδειχνε για να μας βουλώσει το στομα και... το ματι) και να ασχολειστε Μεγαλοι αντρες με κοντρες μαζι της?

Παρατηστε τις Ελληνιδες σε αυτους που τις γουσταρουν και ασχοληθειτε με τις Ρωσιδες και σια που αφθονες μας εστειλε ο πατερουλης Γκορμπατσεφ στην Ελλαδα. Παρτε και ενα wedding tour για Κιεβο, Μοσχα κτλ να βρειτε και μια πιο μονιμη να ησυχασετε.

Αφηστε τις Ελληνιδες να σβηνουν ιχνη με τον κολο τους και να περιμενουν τον Πριγκηπα οσο τρωνε το μισθο τους στον Χοντο και το Ζαρα ( μαζι με την μουνιτσα)

Εκτος ενα υπαρχει υπογειος ποθος και λογω συνεχων αποριψεων γιαυτο τα βαζετε μερικοι μαζι τους...

Ελπιζω να μην πηγαινετε με Ρωσιδες γιατι ειναι πιο ευκολος στοχος... I hope guys :headbang: :headbang:

Για τη mounitsa δεν βλέπω να λέει τίποτα παράλογο ή να υπερασπίζεται πράγματα που δεν ισχύουν. Νομίζω ότι έχει σωστές απόψεις πολλές φορές και το πρόβλημα γενικώς δεν είναι στην εμφάνιση - που δεν θα μου βουλώσει το μάτι άμα είναι κούκλα και λέει βλακείες - αλλά στην αντίληψη. Φυσικά εμφανισιακά προτιμώ τις Ρωσσίδες  :cheesy:. Το εννοώ όταν λέω ότι όταν βλέπω Ελληνίδα την αντιμετωπίζω κατ' αρχάς αρνητικά.

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
6
Oxi leonoro δεν λεει τιποτα παραλογο... απλα αναρωτιεμαι τι θελει σε ενα site γεματο καβλωμενους μπουρδελιαριδες αντρες... εκτος απο το να ξαχνει καυλωμενους μπουρδελιαριδες αντρες πραγμα το οποιο δεν κανει οποτε τι κανει σε ενα site γεματο... και ουτω καθ"εξης

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235

Φιλε εισαι ακυρος και offside για αλλη μια φορα οπως και αλλες φορες / κατ΄ αρχην πρωτος εγω παραδεχομαι οτι οι Ελληνιδες με την ακυρη συμπεριφορα τους εχουν δημιουργησει ενα μυθο γυρω απο το ονομα τους οτι ειναι μουναρες και απλησιαστες και πωπω ειναι οι πρωτες μουναρες της Ευρωπης και οσοι τριγυρνανε στα στριπ ειναι οι αποκληροι και οι παρατρεχαμενοι της κοινωνιας που δε μπορουν να σταβρωσουν γκομενα γιατι οι Ελληνιδες ειναι πολυ high class και που πας ρε καραμητρο να τη πεσεις στην Ελληνιδα  / ας ριξουν οι Ελληνιδες το τουπε τους, ας πατησουν λιγο στη Γη, ας πανε κανενα ταξειδακι στην προηγμενη Δυση να δουν πως συμπεριφερονται οι εκει, κατα πολυ σε συγκριση με αυτες, μουναρες και θα δεις για ποτε θα πεσουν μπροστα στα ματια μας / και στα λεω ολα αυτα γιατι ναι υποβοσκει ενα μισος για το Ελληνικο μουνι και τρεχουμε στα στριπ ισως περισσοτερο απο το αν ειχαμε γκομενα αλλα ολη αυτη η κατασταση εχει προελθει απο το οτι οι Ελληνιδες ειναι μια λεξη που τις χαρακτηριζει απιστευτα σωστα :ΜΥΞΟΠΑΡΘΕΝΕΣ

Οσο για το αν οι Ρωσιδες ειναι ευκολος στοχος : καθε μερα γαμ@@ω και απο ενα μουνι απο το BG / εκτος θεματος για μια αλλη φορα ...

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
6
Τοτε γιατι συνεχιζεις να ασχολεισαι με αυτες? γιατι οπως και ο ιδιος λες
"""ναι υποβοσκει ενα μισος για το Ελληνικο μουνι και τρεχουμε στα στριπ ισως περισσοτερο απο το αν ειχαμε γκομενα αλλα"""
αρα ουτε ακυρος ειμαι ουτε offside... Εαν κατι δεν με ενδιαφερει δεν ασχολουμαι... δεν γκρινιαζω ολη μερα για αυτο ουτε με νοιαζει οτι {και πωπω ειναι οι πρωτες μουναρες της Ευρωπης και οσοι τριγυρνανε στα στριπ ειναι οι αποκληροι και οι παρατρεχαμενοι της } δικο σου αυτο... Εκτος εαν σε πειραζει οποτε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom