Πούτιν: Λύστε το πρόβλημα των θεωρήσεων, για να στείλω 3.000.000 Ρώσους στην Ελλάδα
27.05.2016
Το σκατο-Πασοκ, έχει διορίσει ότι χειρότερο και ηλίθιο κατακάθι υπήρχε
στο Υπουργείο Εξωτερικών.
Είναι γνωστό στους έλληνες του εξωτερικού, τι κοπρίτες ανίκανοι
είναι οι υπάλληλοι στις πρεσβείες και στα ελληνικά προξενεία !
Θέλουν να έρθουν 1.5 εκ. Ρωσίδες ( από τα 3 εκ. το 1.5 είναι Ρωσίδες )
και καθυστερούν στην έκδοση της βίζας !
Ενώ στα Ισπανικά προξενεία, δίνουν βίζες 3ετούς ισχύος,
σε ρώσους τουρίστες, με τις οποίες μπορούν να έρθουν κατ' επανάληψη
και να μείνουν μέχρι 3 μήνες στην Ισπανία, κάθε φορά !
Οι ηλίθιοι διορισμένοι από το Πασοκ υπάλληλοι στα προξενεία
είναι άχρηστοι !
Οι Ρωσιδάρες θέλουν να έρθουν και κωλυσιεργούν τα σκατο-πασόκια !
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=Fit&f=ZmlsZXMvMS8yMDEzLzAyLzE3L3J1c3NpYW5fYmVhY2hfbWVzYS5qcGc%3D&t=634966904010000000&w=1000&h=1000[/img[/URL]]
Ψοφήστε Πασόκια !
[/quote]
Μάλιστα.... Μάλλον έτσι εξηγείται γιατί η μαμά Ρωσίδα(28 ετών, μουνάρα) που μιλάω στο Whatsapp εδώ και μήνες, μου λέει ότι έχει δάσκαλο που της κάνει μαθήματα στα Ισπανικά....Κάποια στιγμή μου είπε ότι θέλει να έρθει Ελλάδα για διακοπές φέτος αλλά τώρα τελευταία που προσπαθώ να μάθω λεπτομέρειες δεν μου λέει τίποτα. Θα κανονίζει φαίνεται με κανέναν ισπανό. Μια μέρα μάλιστα μου έστειλε πολλές φώτο, επαγγελματικές και μου είπε ότι της προόριζε για άλλον. Που και που στέλνω μήνυμα στο οποίο απαντάει αλλά σπάνια στέλνει πρώτη. Μην το δένεις κόμπο ότι και οι Ρωσίδες είναι εύκολες ακόμη και αυτές που έρχονται για διακοπές. Το καλό είναι ότι είναι πολλές και όλο και κάποια θα κάτσει. Τώρα αν θα είναι καλή ή όχι εξαρτάται πως είναι και ο τύπος που θα την καμακωσει.
Πάντως τύπε, έξω από το Ρέθυμνο είναι μια περιοχή, που το καλοκαίρι είναι γεμάτη με πολλές Ρωσίδες. :dancing: :headbang3: