Ανδράποδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2017
- Like
- 897
- Πόντοι
- 86
Στο Μπακού έχω πάει 3 φορές λόγω δουλειάς πάντοτε με turkish airways με ενδιαμεσο σταθμο Istanbul όποτε πήγα και στην Κωνσταντινούπολη. αεροπορικα εννοείται πανακριβα ακόμη και αν τα κλεισεις νωρίς
η τουρστικη visa μια ταλαιπωρία για να βγει με αίτηση στην πρεσβεια και κράτηση σε ξενοδοχείο
Το Μπάκου παραθαλάσσια μυριζει σαν τον Σκαραμαγκά από τα πετρέλαια, το AZN μανάτ ήταν ψηλά στην ισιοτιμια όποτε δεν το λες και φτηνό πχ φτηνότερο ξενοδοχείο περίπου 50 ευρώ
μπουρδελα δεν υπάρχουν αλλά συνάντησα κάτι Αζέρες από συστάσεις κακομούτσουνες είναι αλλά εμένα μου αρέσουν οι κακομούτσουνες
πολυ κινηση τους δρόμους πάνε σαν μαλακες χειρότεροι από τους Έλληνες
από τις λίγες χώρες που υπερβαινουν την Ελλάδα σε τροχαια
Υπαρχει μικρή αντιπάθεια για Έλληνες σε ορισμένους θέλει προσοχή αυτό
καιρος περίπου σαν την Ελλάδα
απο τις χώρες που έχω πάει ήταν ο πιο μακρινός προορισμός ίσως από τις χειρότερες χώρες που έχω πάει αν όχι η χειρότερη
Αγγλικα σπάνια ρωσικά έχουν για διεθνή γλώσσα μετά τα αζέρικα
η τουρστικη visa μια ταλαιπωρία για να βγει με αίτηση στην πρεσβεια και κράτηση σε ξενοδοχείο
Το Μπάκου παραθαλάσσια μυριζει σαν τον Σκαραμαγκά από τα πετρέλαια, το AZN μανάτ ήταν ψηλά στην ισιοτιμια όποτε δεν το λες και φτηνό πχ φτηνότερο ξενοδοχείο περίπου 50 ευρώ
μπουρδελα δεν υπάρχουν αλλά συνάντησα κάτι Αζέρες από συστάσεις κακομούτσουνες είναι αλλά εμένα μου αρέσουν οι κακομούτσουνες
πολυ κινηση τους δρόμους πάνε σαν μαλακες χειρότεροι από τους Έλληνες
από τις λίγες χώρες που υπερβαινουν την Ελλάδα σε τροχαια
Υπαρχει μικρή αντιπάθεια για Έλληνες σε ορισμένους θέλει προσοχή αυτό
καιρος περίπου σαν την Ελλάδα
απο τις χώρες που έχω πάει ήταν ο πιο μακρινός προορισμός ίσως από τις χειρότερες χώρες που έχω πάει αν όχι η χειρότερη
Αγγλικα σπάνια ρωσικά έχουν για διεθνή γλώσσα μετά τα αζέρικα