ένα ΠΟΛΥ καλό πρόγραμμα (και στα ελληνικά) για όποιον ενδιαφέρεται...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δορυφορική TV
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 103
- Εμφανίσεις 21K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
τι κανει αυτο ρε φιλαρακι?
Yπάρχουν ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ οδηγίες στα ελληνικά, στο site του link...
Αφορά όσους έχουν ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΔΕΚΤΗ TV κι ενδιαφέρονται για επιπλέον δορυφόρους, λήψη προγραμμάτων κλπ
griegoathens
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Ο κωδικός ενεργοποίησης φίλτατε; τον έχεις;
μόλις γυρίσω σπίτι θα το δοκιμάσω. είναι απαραίτητος ;
μόλις γυρίσω σπίτι θα το δοκιμάσω. είναι απαραίτητος ;
cm615et
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 195
- Πόντοι
- 5.765
Λοιπόν για όποιον έχει το Windows media player πάει στο File ---> Open URL και βάζει: mms://194.79.29.71/SextvHDD123
και βλέπεις Sextv !
Δεν παιζει ..
solitonios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Κάνα άλλο κανάλι'' καλό'' μήπως υπάρχει?
Υπάρχει καμιά σελίδα που να λέει σχτικές διευθύνσεις?
Υπάρχει καμιά σελίδα που να λέει σχτικές διευθύνσεις?
Επισκέπτης
Κάναν αποκωδικοποιητή να σπάσουμε για να βλέπουμε Champion's League?
ʼστα διάλα με το κωλο-supersport... Να πρέπει να πληρώσεις για να δεις CL? Ρε που να χτυπάνε τον κώλο τους κάτω, συνδρομητής ΔΕΝ γίνομαι!!!
ʼστα διάλα με το κωλο-supersport... Να πρέπει να πληρώσεις για να δεις CL? Ρε που να χτυπάνε τον κώλο τους κάτω, συνδρομητής ΔΕΝ γίνομαι!!!
Λοιπων παιδια με δορυφορικα ασχολουμε περιπου 1,5 χρονο . Εχω εναν αποκωδικοποιητη starsat 3500 cuci . Αφου σεταρα μια κεραια 1,2 μετρα (μου εφηγε ο κολος να πιασω astra) κατεβασα και Hotbird & Astra
μπηκα σε ενα site με ενα null modem (απο πλαισιο) φορτωνεις τα κλειδια πολυ ευκολα και κατεβαζεις παλυ τους δορυφορους. Εδω αρχιζει και το γλεντι 1600 καναλια που αξιζουν απο ντατσο 15 . Κλειδωνουν περιπου καθε εβδομαδα και πρεπει να κανεις την ιδια ενεργεια αλλα αξιζει κατεβαζεις καναλια που για αλλες φασεις πληρωνεις. Παραδηγματα Μultivision XXL XDREAM TAQUILLA PLAYBOY και αλλα . Αλλα σας λεω παλυ ειναι πολυ κουραστικο καθε λιγο αναβαθμιση αλλα αν καποιος γουσταρει μπορει να ασχοληθει με το σπορ.
Αυτες ειναι οι γνωσεις μου αν θελει καποιος μπορω να του πω λεπτομερειες
μπηκα σε ενα site με ενα null modem (απο πλαισιο) φορτωνεις τα κλειδια πολυ ευκολα και κατεβαζεις παλυ τους δορυφορους. Εδω αρχιζει και το γλεντι 1600 καναλια που αξιζουν απο ντατσο 15 . Κλειδωνουν περιπου καθε εβδομαδα και πρεπει να κανεις την ιδια ενεργεια αλλα αξιζει κατεβαζεις καναλια που για αλλες φασεις πληρωνεις. Παραδηγματα Μultivision XXL XDREAM TAQUILLA PLAYBOY και αλλα . Αλλα σας λεω παλυ ειναι πολυ κουραστικο καθε λιγο αναβαθμιση αλλα αν καποιος γουσταρει μπορει να ασχοληθει με το σπορ.
Αυτες ειναι οι γνωσεις μου αν θελει καποιος μπορω να του πω λεπτομερειες
Λοιπόν για όποιον έχει το Windows media player πάει στο File ---> Open URL και βάζει: mms://194.79.29.71/SextvHDD123
και βλέπεις Sextv !
To WMP βγαζει:
Windows Media Player cannot access the file. The file might be in use, you might not have access to the computer where the file is stored, or your proxy settings might not be correct.
Θα το σβουριξω απο το μπαλκονι!
Εχει κανεισ καμια λιγοτερο καταστροφικη ιδεα?
sorry το εκανα ηδη
Ευχαριστώ!
NikosKoukos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Φιλε τρελε21 μπορεις να στειλεις αναλυτικες οδηγιες με βήματα?Εχω ενα μηχανημα Heacker 550D. Τι ειναι το μοντεμ που λεσ?
o_gamias_tis_geitonias
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παιδια όντως το sextv δε παιζει. Παλιοτερα μου έπαιζε, αλλά τώρα όταν πάω να το ανοίξω λέει "access denied".
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 2K