poutangamiwn
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2020
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Διαλέγω το 133
Να προτείνω κάτι καλύτερο; Μόνο να μην με πάρετε με τις πέτρες παρακαλώ....
Θα πρότεινα , όποιος βγεί νικητής να πάρει το 50άρι , και να βάλει και 5 ευρώ από την τσέπη του και να ξαναγίνει η κλήρωση.Το ίδιο και ο επόμενος νικητής.Να πάρει τα 55 ευρώ και να βάλει και 5 ευρώ από την τσέπη του και να ξαναγίνει εκ νέου η κλήρωση μέχρι να μαζευτούν πχ 1.000 ευρώ (200 ατομα Χ 5 ευρώ) και στο τέλος να γίνει μια τελευταία κλήρωση σε όλα τα ενεργά μέλη του bou και να πάρει 1.000 ευρώ ένας νικητής.
Να προτείνω κάτι καλύτερο; Μόνο να μην με πάρετε με τις πέτρες παρακαλώ....
Θα πρότεινα , όποιος βγεί νικητής να πάρει το 50άρι , και να βάλει και 5 ευρώ από την τσέπη του και να ξαναγίνει η κλήρωση.Το ίδιο και ο επόμενος νικητής.Να πάρει τα 55 ευρώ και να βάλει και 5 ευρώ από την τσέπη του και να ξαναγίνει εκ νέου η κλήρωση μέχρι να μαζευτούν πχ 1.000 ευρώ (200 ατομα Χ 5 ευρώ) και στο τέλος να γίνει μια τελευταία κλήρωση σε όλα τα ενεργά μέλη του bou και να πάρει 1.000 ευρώ ένας νικητής.
ευκολάκι τύπε χρειάζετια μόνο 190 κληρώσεις :o
φυσικά τα μέλη του bou είναι τόσο τίμια που κανένας δεν θα σκεφτεί να καβατζώσει το ποσό πριν φτάσει το χιλιάρικο
Τυπε καλη η ιδεα σου αλλα δεν υπαρχουν τα προσωπα για να την υλοποιησουν.
Γιατί ρε τύπε, δεν έχει 200 ενεργούς κλώνους το σαη;
Τύπε θα έδινα νούμερο αλλά δεν θέλω να είμαι πλεονέκτης.
Ήδη κέρδισα iphone από ένα κουίζ στο δίκτυο που μετρούσες πόσα τρίγωνα έχει μια εικόνα.
Ευκολάκι!
Μετά καπάκι μου ήρθαν από ένα πενταψήφιο τριακόσιεςείκοσιπεντακόσιες ειδοποιήσεις να τρέξω να το πάρω.
Είμαι πολύ τυχερός. Ας κερδίσει κανένας άλλος το πενηντάρικο.
Τυπε μπορεις να προσθεσεις το iphone στην εδω κληρωση για τον σουπερ τυχερο.
Ο νικητης, θα σου κανει τη χαρη να βγαλει μια σελφι μαζι σου την ωρα της απονομης.
:S :S :S
Τύπε αν σου κανονίσω το 50ρικο κάνεις πάσα το iPhone;
Οπως προείπα το περιμένω με κούριερ.
Τώρα όμως μου είπαν οτι χρειάζεται και ασφάλιση μεταφοράς επειδή είναι ακριβό.
Ενα πενηντάρικο.
Μήπως να μπω και εγώ στην κλήρωση ή προκαλώ την τύχη μου;
Αν το είχα στα χέρια μου θα το έβαζα.
Μου είπαν οτι τώρα με τον κορωνοιό που όλοι χρησιμοποιούν κούριερ υπάρχει καθυστέρηση στην παράδοση.
Φυσικά δεν μάσησα και τους έστειλα ένα κατοστάρικο να μου το στείλουν εξπρές.
Δεν θα μου πουλήσουν καθυστέρηση οι μάγκες.