Τι ρόλο παίζει η σφραγίδα πάνω στις φωτό της κοπέλας;
OK, απαντήθηκε η ερώτηση μου, όμως δημιουργήθηκε καινούργια. Πουτάνα είναι;
Τι ρόλο παίζει η σφραγίδα πάνω στις φωτό της κοπέλας;
το εγραψα πιο πανω ,,δες λιγο!!!!!ειναι του μαγαζιου φωτοςΤι ρόλο παίζει η σφραγίδα πάνω στις φωτό της κοπέλας;
OK, απαντήθηκε η ερώτηση μου, όμως δημιουργήθηκε καινούργια. Πουτάνα είναι;
Μπορείς να αναλύσεις την παραπάνω προτασή σου γιατί μου φαίνεται οτι είπες μεγάλη κουβέντα??!οσο θα υπαρχει καπιτλισμος θα υπαρχει και δυνατη δυση και οσο η γυναικε δεν τα βρισκει με τον εαυτο της και την ομορφια της τοτε θα υπαρχει και καπιταλισμος
φιλε την πρωτη προταση δεν την καταλαβα μπορεις να την επαναλαβειςΕλπίζω να δες φωτογράφηση γάμου στο άγαλμα του Μ. Πέτρου ( ειδικά τις κουμπάρες!)
στα σαλον βάζουν τουρίστες που ξέρουν μόνο αγγλικά ή πρέπει να πας με κάποιον που μιλάει ρώσσικα ?
thanks george-king of fylisωραιος φιλαρακι μου
Πολη ποιημαεδω ρωσιδα που την εβαζα να την γαμω με την γουνα για φετιχ μου αλλα ουτε που τολμησα να χυσω στην γουνα αφου μετα θα εμενα με την ψωλη στο χερι :-
πόλη ποίημα ή πολύ ποίημα ??Πολη ποιημα
Σωστος.τασο μονο μετρο klampaki konta kentro πηγα αλλα μου μυριζε τουριστικο μερος με κραχτες και επειδη εγω σαν τουριστας μιας εβδομαδας ειμαι του φαστ τρακ γαμησιου αυτες το καταλαβαιναν και ηταν μονο αρπαχτρηκα αλλα πιστευω αν μενεις μονιμα πανω με 1000 ευρω τοτε θα τρως καλα μουνια
φιλε την πρωτη προταση δεν την καταλαβα μπορεις να την επαναλαβεις
οσο για την ερωτηση δεν ξερω γιατι μιλω λιγα ρωσικα ενω ειναι απαραδευτει η υποδοχη που δεν μιλαει καθολου αγγλικα αλλα με γοογλε μεταφραση αν παει καποιος θα βγαλει ακρη
οχι δυστυχως δεν μου ετυχε κατι τετοιο!!!!Στο άγαλμα του Μ. Πέτρου πανε οι νεόνυμφοι να βγάλουν φωτογραφίες και είναι μαζί φίλοι, κουμπάρες, γονείς κλπ. Ερχονται με κάτι τεράστια λιμο και κερνανε μέσα από ταπεράκια κάτι γλυκάκια, μετά το "γλέντι" γίνεται σε καφετέριες!