Η άλλη ξεκωλώθηκε για να της πάρουν σπίτι, και εσύ με ένα "κάθισμα" θες και βίλλα?
θα ειναι βαθυ καθισμα
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Η άλλη ξεκωλώθηκε για να της πάρουν σπίτι, και εσύ με ένα "κάθισμα" θες και βίλλα?
Προσεχε. Μην του κατσεις πριν στην αγορασει.που ειναι αυτος που αγορασε σπιτι σε τανα να του κατσω κι εγω να βγαλω καμια βιλιτσα :o :o :o
θα ειναι βαθυ καθισμα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το πολύ πολύ, κανένα υπόγειο τότε. Άντε να έχει και κουρανγκλέ για να έχεις και φυσικό φωτισμό/αερισμό.
διαστασεων...........????????![]()
Το πολύ πολύ, κανένα υπόγειο τότε. Άντε να έχει και κουρανγκλέ για να έχεις και φυσικό φωτισμό/αερισμό.
μεγαλο. σαν καναπες ενα πραμα
ωραια θα βρω και μια πουτανα θα την χωσω μεσα να βγαζει κανα χρημα και μετα οταν εχω μαζεψει αρκετα θα παρω πιο μεγαλο οικημα με πιο πολλες πουτανες κτλ
ωραια θα βρω και μια πουτανα θα την χωσω μεσα να βγαζει κανα χρημα και μετα οταν εχω μαζεψει αρκετα θα παρω πιο μεγαλο οικημα με πιο πολλες πουτανες κτλ
Αυτό λέγεται Poutanopoly, κατά το Monopoly.
![]()
![]()
Όταν αγοράζεις την Φυλής, είσαι κύριος του παιχνιδιού.
βλεπεις το αρχικο κεφαλαιο ειναι να εχεις και μετα αυγατιζεις![]()
![]()
![]()
![]()
κ'αμα λαχει τσιμπας και 1 επαγγελματικο δανειο για επεκταση......................
να κανω το υπογειο πιο ωραιο εε; να το βλεπει ο πελατης και να μην θελει να φυγει
εγω λεω να του βγαλουμε ονομα πρωτα.......
ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΕΥΑΣ......![]()
![]()
![]()
να προσφερω και μεζεδακια στους πελατες; καμια ποικιλια μετα το γαμησι που θα πειναν;
ΜΑΚΡΙΑ απο τζατζικια σκορδα κρεμμυδια και ολα τα αρωματικα.........
για γαμησι θα πηγαινει ο κοσμος οχι για χεσιμο!!!!!!![]()
ΜΑΚΡΙΑ απο τζατζικια σκορδα κρεμμυδια και ολα τα αρωματικα.........
για γαμησι θα πηγαινει ο κοσμος οχι για χεσιμο!!!!!!![]()
Γιατι οχι?
Ωραιο θα ηταν!