stamatis57
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Like
- 1.458
- Πόντοι
- 216
Θελω να μου παίρνει τσιμπούκι και να με κοιτάει με αυτές τις ματαρες της και μετά να την χύσω στο πρόσωπο
Εργασίας νομίζωΣε ποιο υπουργείο ειναι η Δόμνα ;
Μουνάρα από τις λίγες. Όταν βάζει κοντές φούστες είναι απίστευτή.Σέξυ εμφάνιση η υπουργός μας για ξεροχυσιμο
Αυτό έχει στο νου της μάλλον η κυρία Υπουργός.Καλεί τους μπαρμπάδες αντί να είναι κωλομπαράδες να βρουν απασχόληση...
Τι να γινει, δεν διαλεξε κανενα πρεζονι με τατουαζ σαν αυτον που μαχαιρωσε την κοπελα εξω απο το αστυνομικο τμημα.Την είχα δει από κοντά στον Πειραιά. Πολύ όμορφη γυναίκα, με ματάρες και ωραίο σώμα. Δίπλα της είχε ένα φλώρο- βουτυρομπεμπέ , προφανώς με λεφτά αισθήματα...
Θέλω να (ξανά) χύσω μπότες τέτοιου τύπου...Μουνάρα από τις λίγες. Όταν βάζει κοντές φούστες είναι απίστευτή.
Τι να γινει, δεν διαλεξε κανενα πρεζονι με τατουαζ σαν αυτον που μαχαιρωσε την κοπελα εξω απο τ
Σου έθιξα την υπουργό;Τι να γινει, δεν διαλεξε κανενα πρεζονι με τατουαζ σαν αυτον που μαχαιρωσε την κοπελα εξω απο το αστυνομικο τμημα.
Ενα σοβαρο ανθρωπο διαλεξε.
Μην δουν μερικοί σοβαρό άνθρωπο δίπλα σε εντυπωσιακή γνωστή ,φλώρο να τον βγάλουν...το σκουπιδαριο ισοδυναμεί με μαγκιά ,δυστυχώς!Τι να γινει, δεν διαλεξε κανενα πρεζονι με τατουαζ σαν αυτον που μαχαιρωσε την κοπελα εξω απο το αστυνομικο τμημα.
Ενα σοβαρο ανθρωπο διαλεξε.
Τι εννοείς μύστη μου;;Μην δουν μερικοί σοβαρό άνθρωπο δίπλα σε εντυπωσιακή γνωστή ,φλώρο να τον βγάλουν...το σκουπιδαριο ισοδυναμεί με μαγκιά ,δυστυχώς!
Φοβερο, ετσι?Μην δουν μερικοί σοβαρό άνθρωπο δίπλα σε εντυπωσιακή γνωστή ,φλώρο να τον βγάλουν...το σκουπιδαριο ισοδυναμεί με μαγκιά ,δυστυχώς!
Δηλαδή μόνο τύποι με μαλλί Πάκη ,τατουάζ μέχρι και την κωλοτρυπα και μούσια μετράνε για άνδρες;Τι εννοείς μύστη μου;;
Δεν γίνεται να κυκλοφορεί με καγκουροβερμουδιτσα ωσάν παιδαριο τύπος που συνοδεύει μια Δόμνα Μιχαηλίδου...ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΣΥΤΟ!Τι εννοείς μύστη μου;;
Συναγωνιστες δεν εννοώ ότι ο άλλος πρέπει να είναι φασαιος, ούτε κλαρίνο καγκουρας γεμάτος τατουάζ.Δεν γίνεται να κυκλοφορεί με καγκουροβερμουδιτσα ωσάν παιδαριο τύπος που συνοδεύει μια Δόμνα Μιχαηλίδου...ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΣΥΤΟ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ!
Κοντός ο τύπος -συνοδος Δόμνας;Συναγωνιστες δεν εννοώ ότι ο άλλος πρέπει να είναι φασαιος, ούτε κλαρίνο καγκουρας γεμάτος τατουάζ.
Η Δόμνα είναι φρεγάτα κι αυτός ήταν ψαροτρατα.
Καθιστοί ήταν και οι δύο. Στο πρόσωπο και στην επικοινωνία φαινόταν λίγος. Αυτή φύσαγε, όλη η παρέα της, την κοιτούσε στα μάτια.Κοντός ο τύπος -συνοδος Δόμνας;