Μήπως ειχε κανει ταμα στη Μεγαλόχαρη στην Τηνο να πάει γονατιστή;Έντονη καταπόνηση στα γόνατα,με ότι αυτό σημαίνει...
Μου φαίνεται και σεβαστικο κοριτσι
Μήπως ειχε κανει ταμα στη Μεγαλόχαρη στην Τηνο να πάει γονατιστή;Έντονη καταπόνηση στα γόνατα,με ότι αυτό σημαίνει...
Κάβλωσε η Μαρία Κωνσταντάκη με τη Δόμνα Μιχαηλιδου
Σωστό...έπαιζε και την υπολοχαγό με "ιδιαιτερότητες" στο "Αrmy Baby".
Εγώ...τίποτα.Υπόνοεις κάτι;
Λέτε αυτή τώρα να καταφέρει να λύσει τα εργασιακά θέματα που ειδικά στη χώρα μας θυμίζουν μεσαίωνα?Ποδαρες η υπουργός εργασίας
Εγγύηση για αυτό η Δόμνα.Λέτε αυτή τώρα να καταφέρει να λύσει τα εργασιακά θέματα που ειδικά στη χώρα μας θυμίζουν μεσαίωνα?
Στην Ελλάδα μας οι νόμοι εφαρμόζονται μόνο στα χαρτιά.....Εγγύηση για αυτό η Δόμνα.
Δινει αίμα αυτη, της δίνουμε σπέρμα εμείς,Με την νέα υφυπουργό Ιωάννα Λυτρίβη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποδαρες η υπουργός εργασίας
Αυτό το ερώτημα θα πρέπει να τεθεί για τους μισούς πάνω κάτω Υπουργούς της Κυβέρνησης.Δόμνα Μιχαηλίδου : Μπέρδεψε τον «εθελοντισμό» με το έπος του '40 – Τρέλα στο Twitter | in.gr
Το 2019 μπέρδεψε την εθνική επέτειο με δραστηριότητες ΜΚΟ. Εκείνη την ώρα έπρεπε ήδη να έχει πάει σπίτι της.
Έχω πραγματικά μεγάλη απορία γιατί προωθείται η συγκεκριμένη όταν είναι επιεικώς ανεπαρκής για το ο,τιδήποτε.
Δεν νομιζω , κατι θα κανει , αλλιως θα ταν εκτος, δεν ειναι my style rocks η κουλοκυβερνησηΔόμνα Μιχαηλίδου : Μπέρδεψε τον «εθελοντισμό» με το έπος του '40 – Τρέλα στο Twitter | in.gr
Το 2019 μπέρδεψε την εθνική επέτειο με δραστηριότητες ΜΚΟ. Εκείνη την ώρα έπρεπε ήδη να έχει πάει σπίτι της.
Έχω πραγματικά μεγάλη απορία γιατί προωθείται η συγκεκριμένη όταν είναι επιεικώς ανεπαρκής για το ο,τιδήποτε.
Γιατί, οι υπόλοιποι καραγκιόζηδες είναι καλύτεροι;Δόμνα Μιχαηλίδου : Μπέρδεψε τον «εθελοντισμό» με το έπος του '40 – Τρέλα στο Twitter | in.gr
Μην ξηγιεσαι έτσι ..Μέγιστη μπαζόλα.