ΚΥΡΙΑ η έρικα με τα όλα της και δεν μιλώ μόνο για το αυταρχικό αλλά και σαν χαρακτήρα,γεννημένη ηγέτης με πάθος και φοβερή ενέργεια,έχουμε κάνει αρκετές συζητήσεις,άρχισε από τα δεκαεννιά της και συνεχίζει και είναι στην κορυφή είκοσι χρόνια μετά χωρίς να βαριέται και να σε διώχνει στην μία ώρα,η μόνη που δεν σε χρονομετρεί,αυτό από μόνο του λέει πολλά .Session στην βεράντα το κάτι άλλο, τα έχω ξαναγράψει για την έρικα,καύλα σκέτη το στραπάρισμα που μου έκανε, όχι μόνο το κλασσικό το πισωκολλητό αλλά και στο πλάι,το καλύτερο που μου έκανε ήταν όταν κάθισα εγώ από πάνω της και μου έγλυφε τις ρόγες μου, μου είχε βάλει και σουτιέν και ένα στρινκ, με ξευτίλισε στον πούτσο, καύλα και ηδονή ,μετά στο άλλο δωμάτιο για να μου τον πατήσει στο cock box και να μου τον φτύνει ,σταυρό μου είπε την επόμενη φορά, σειρά είχε ένα μυστήριο έπιπλο που μπήκε το κεφάλι μου μέσα τα χέρια μου και τα πόδια μου, από εδώ δεν ξεφεύγεις με τίποτα μου είπε και με ξαναπήρε αλλά με το χέρι της ,έφαγα και κάμποσες ξυλιές στον κώλο όσο μου έκανε φίστικγκ, είχε και πορεία μετά πάλι σε άλλο έπιπλο ξαπλωμένος και με κατούρησε, το είχα ζητήσει από την αρχή, μία κατηγορία μόνη της είναι.