Νέα

Domina Erika

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
220
Πόντοι
20
Μία κατηγορία μόνη της είναι η έρικα, μόνη της παίζει μπάλα.Το Σάββατο βράδυ που την είδα έδωσε και τα ρέστα της.Έξω στην αριστερή βεράντα έγινε το session και είχε και πανσέληνο, κάθησε για αρχή σε μία μπαμπού πολυθρόνα, έγλυφα πόδια,μετά ποδοπάτημα ,έχει φοβερή ισορροπία με το ένα πόδι στο στόμα και το άλλο πάνω μου,στράπ στο σκυλόσπιτο μέσα εγώ ,τι να πρωτοπεριγράψω ,δεν περιγράφονται με λόγια, σας το συνιστώ session στην βεράντα,διαφορετική εμπειρία.

zenit

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2019
Like
28
Πόντοι
0
Η πρώτη μου ανάρτηση ήταν αυτή. Από τότε έχω ξαναγράψει ,της αρέσει πολύ το στράπ, να είσαι ειλικρινής μαζί της.
Έκανα session μαζί της χθες το βράδυ, καύλα σκέτη το στραπάρισμα που μου έκανε, όχι μόνο το κλασσικό το πισωκολλητό αλλά και στο πλάι,το καλύτερο που μου έκανε ήταν όταν κάθισα εγώ από πάνω της και μου έγλυφε τις ρόγες μου, μου είχε βάλει και σουτιέν και ένα στρινκ, με ξευτίλισε στον πούτσο, καύλα και ηδονή ,μετά στο άλλο δωμάτιο για να μου τον πατήσει στο cock box και να μου τον φτύνει ,σταυρό μου είπε την επόμενη φορά, σειρά είχε ένα μυστήριο έπιπλο που μπήκε το κεφάλι μου μέσα τα χέρια μου και τα πόδια μου, από εδώ δεν ξεφεύγεις με τίποτα μου είπε και με ξαναπήρε αλλά με το χέρι της ,έφαγα και κάμποσες ξυλιές στον κώλο όσο μου έκανε φίστικγκ, είχε και πορεία μετά πάλι σε άλλο έπιπλο ξαπλωμένος και με κατούρησε, το είχα ζητήσει από την αρχή, μία κατηγορία μόνη της είναι.
Είναι φοβερή σε όλα ,πρωτάρης στον Βόλο η πρώτη φορά μέσα σε τζακούζι έγινε το session, είχε νοικιάσει ένα φοβερό σπίτι με τζακούζι δίπλα στην Θάλασσα στην παραλία του Βόλου,στο μπαλκόνι αρχίσαμε και μετά τζακούζι ,γλυψίματα , στράπ, πόδια ,ουρολαγνεία μέσα στο τζακούζι.Στο τέλος στο υπνοδωμάτιο που με φίμωσε και με έδεσε δεν μπορώ να την ξεχάσω.

Mikeopx

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2020
Like
162
Πόντοι
0
πως μπορώ να την βρω? δεν απαντά στο τηλέφωνο που έχει στις αγγελίες.

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Είναι φοβερή σε όλα ,πρωτάρης στον Βόλο η πρώτη φορά μέσα σε τζακούζι έγινε το session, είχε νοικιάσει ένα φοβερό σπίτι με τζακούζι δίπλα στην Θάλασσα στην παραλία του Βόλου,στο μπαλκόνι αρχίσαμε και μετά τζακούζι ,γλυψίματα , στράπ, πόδια ,ουρολαγνεία μέσα στο τζακούζι.Στο τέλος στο υπνοδωμάτιο που με φίμωσε και με έδεσε δεν μπορώ να την ξεχάσω.
Είναι ανεπανάληπτη, δεν υπάρχει σύγκριση με άλλη.

Mikeopx

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2020
Like
162
Πόντοι
0
Αυτά τα λίγα έγραψα για την έρικα,όντως πολύ λίγα σε σύγκριση με τις δύο ώρες που έμεινα μαζί της.Συνάντηση επιτέλους με την έρικα ,ερωτεύσιμη γυναίκα που εκπέμπει ερωτισμό,θηλυκότητα,ισχυρή προσωπικότητα ,ξέρει να διεκδικεί αυτά που θέλει,σίγουρα πρόκειται για μία δυναμική γυναίκα,σίγουρη για τον εαυτό της .Η συνάντηση μαζί της ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου, εκτός από ποδαλαγνεία είναι όντως εκρηκτική και ακούραστη στο στράπ,δίνω μεγάλη έμφαση στην καθαριότητα και εξεπλάγην ευχάριστα,ρολόι δεν υπάρχει με την έρικα, οπότε σωστά το έχουν επισημάνει οι περισσότεροι, βέβαια είναι και πολύ έμπειρη αλλά ότι κάνει και κάνει τα πάντα δίχνει να το διασκεδάζει αυτός πιστεύω είναι και ο λόγος που δεν πάει με την ώρα,άξια σε όλα της ,ότι καλύτερο στο αυταρχικό.

Mikeopx

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2020
Like
162
Πόντοι
0
Η κορυφαία όλων με μεγάλη διαφορά απ' τις άλλες. Πανέμορφη, διεστραμμένη και καλός άνθρωπος, ένας συνδιασμός που απλά δεν υπάρχει. Όχι παραδόπιστη, όχι κουτοπόνηρη, όχι με το ρολοϊ στο χέρι , πεντακάθαρη έδινε πόνο σε υποτακτικούς και μη. Θα επανέλθει δριμύτερη, είμαι σίγουρος...
Ευτυχώς επανήλθε και την γνώρισα και εγώ,όμορφη,καθαρή,ερωτεύσιμη,δυναμική,ισχυρή προσωπικότητα,προκάλεσε τον θαυμασμό μου και στο αυταρχικό ότι καλύτερο.

Raypay72

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2019
Like
198
Πόντοι
1
Η έρικα είναι χαμαιλέων δεν μασάει πουθενά,milfara και μουνάρα ,προτιμά τα σκληρά αλλά επειδή είναι άκρως εγκεφαλική εγώ αφέθηκα μαζί της και με έπαιξε όπως εκείνη ήθελε,το μόνο μείον ότι δεν κάνει sex αλλά μου κάνει άλλα κόλπα και ο πούτσος μου γίνεται πέτρα.

Mgeorge1111

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
26
Like
1.928
Πόντοι
2.476
ρε παιδια στις φωτογραφιες της Ερικας, σε αυτες που ειναι φτιαγμενες βλεπω ενα ωραιο MILF. Σε κατι αλλες που ειναι χωρις ρετους βλεπω μια κωλογρια που μου βγαζει και λιγο βλάχα.
Τελικά πως είναι απο κοντά; Επίσης, πόσο χρεώνει το session?

Mgeorge1111

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
26
Like
1.928
Πόντοι
2.476
Θα σου απαντησει η ιδια, με καποιο απο τα 15 προφίλ που έχει στο forum.
μαλιστα... αρα αυτοι που λενε τι μουναρα ειναι βασικά ειναι η ιδια και το λεει για την παρτη της

Giorgos_kondos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2020
Like
258
Πόντοι
21
ρε παιδια στις φωτογραφιες της Ερικας, σε αυτες που ειναι φτιαγμενες βλεπω ενα ωραιο MILF. Σε κατι αλλες που ειναι χωρις ρετους βλεπω μια κωλογρια που μου βγαζει και λιγο βλάχα.
Τελικά πως είναι απο κοντά; Επίσης, πόσο χρεώνει το session?
Είναι κουκλάρα ,δες την από κοντά και μετά γράψε, την έχω δει από κοντά η καλύτερη με διαφορά.100 ευρώ δίνω εγώ.

Giorgos_kondos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2020
Like
258
Πόντοι
21
μαλιστα... αρα αυτοι που λενε τι μουναρα ειναι βασικά ειναι η ιδια και το λεει για την παρτη της
Δες την από κοντά και μετά γράψε.Δεν την βρίσκεις την έρικα εύκολα ,βλέπει μόνο γνωστούς,είναι κορυφή σε όλα.

Cman

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
332
Πόντοι
21
Και εγώ ίδια απορία έχω. Στις φωτό φενεται πολύ μεγάλη σε ηλικία

react

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Like
76
Πόντοι
0
Η Έρικα είναι πολυβόλο, η κορυφαία Αφέντρα για εμένα, η καλύτερη στο pegging και στα role play, χωρίς ταμπού, καθαρή, έχω κάνει μαζί της διάφορα σενάρια, σαν φιλενάδες λεσβίες που με είχε ντύσει και παίξαμε ήταν το καλύτερο αλλά και σαν αστυνόμος που μου έκανε ανάκριση και έπρεπε να της κάνω όλα τα βίτσια για να μην με χώσει μέσω ήταν εξίσου καλό. Αν και δεν είμαι ποδολάγνος ακόμη και εκεί δίνει ρέστα, με το κολάρο μου και να με μπουκώνει με τις πατούσες της, αν δεν είχα σάλιο έτρωγα τις σφαλιάρες μου και φτύσιμο, την επόμενη βδομάδα θα την ξαναδώ να μου φορέσει και αυτό το κλουβί στο μόριο

Η κορυφαία όλων με μεγάλη διαφορά απ' τις άλλες. Πανέμορφη, διεστραμμένη και καλός άνθρωπος, ένας συνδιασμός που απλά δεν υπάρχει. Όχι παραδόπιστη, όχι κουτοπόνηρη, όχι με το ρολοϊ στο χέρι , πεντακάθαρη έδινε πόνο σε υποτακτικούς και μη. Θα επανέλθει δριμύτερη, είμαι σίγουρος..

Και εγώ ίδια απορία έχω. Στις φωτό φενεται πολύ μεγάλη σε ηλικία
Έρχεται Θεσσαλονίκη η έρικα, Εγώ έχω κλείσει ήδη με την έρικα για να είμαι σίγουρος,έχω φοβερή χημεία μαζί της,σπάει το κατεστημένο της μίας ώρας,ότι καλύτερο,μαζί της έχω κάνει το καλύτερο session,με κέρδισε όχι μόνο με την εμφάνιση της και την εμπειρία της αλλά και με τον χαρακτήρα της.Εγώ την κάνω 35 με 40 το πολύ.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.009
Πόντοι
1.056
Θα σου απαντησει η ιδια, με καποιο απο τα 15 προφίλ που έχει στο forum.

Σωστός!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έρχεται Θεσσαλονίκη η έρικα, Εγώ έχω κλείσει ήδη με την έρικα για να είμαι σίγουρος,έχω φοβερή χημεία μαζί της,σπάει το κατεστημένο της μίας ώρας,ότι καλύτερο,μαζί της έχω κάνει το καλύτερο session,με κέρδισε όχι μόνο με την εμφάνιση της και την εμπειρία της αλλά και με τον χαρακτήρα της.Εγώ την κάνω 35 με 40 το πολύ.

30-35 θα έλεγα

Raypay72

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2019
Like
198
Πόντοι
1
Ναι ρε φίλε για τα δικά μου γούστα είναι μούνα και χωρίς επεξεργασία από ότι βλέπω,αλλά δεν είναι λίγο άκυρο να ανεβάζεται προφίλ και φωτογραφίες? Η γυναίκα δεν παίζεται αν γαμιόταν κιόλας θα ήταν καλύτερα.

Mikeopx

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2020
Like
162
Πόντοι
0
Τι ξευτιλίκια είναι αυτά; δια ζώσης session μαζί της και ήταν εξαιρετική και όχι καμία πατσαβούρα, αναφορά σε αυτόν που έβαλε το προφίλ της και στον άλλον που χωρίς να την έχει δει βάζει φωτογραφίες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom