Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Φίλε είσαι σε λάθος νήμα, μόνο Ericca εδώ η δασκάλα μαςH Sandra δουλεύει ακόμη, αν γνωρίζει κάποιος?
έχει βγάλει τις αγγελίες της η Σάντρα αλλά έχει blog ,βρες το και πάρε την τηλέφωνο,από Μολδαβία είναι η Σάντρα.H Sandra δουλεύει ακόμη, αν γνωρίζει κάποιος?
Αυτή ΝΑΙ με χίλια ,μιλάει αρκετά αλλά μόνο για το αυταρχικό,δεν αναφέρει ονόματα πελατών και ούτε για άλλες αφέντρες .Κορυφή είναι η έρικα ,το καλύτερο pegging ,cbt .bondage ,role play σε όλα είναι τέλεια και πολύ ωραία πόδια για γλύψιμο και μετά με ποδοπάτησε μου έκανε trambling ,η γυναίκα έχει φαντασία και ανωμαλία στο φουλ,μόλις πριν λίγο είδα και την νέα της φωτογραφία της στο φατσοβιβλίο ,καύλα ,είναι σκληρή αλλά το καλύτερο facesitting που έχω κάνει ,έχω γευτεί και τα ούρα της, σαν βρύση μου τα ρίχνε πάνω μου,κάνει τα πάντα και το ευχαριστιέται η αρχοντομουνάρα.
Τι σημασία έχει ρε φιλαράκι η ηλικία άμα μια γυναίκα κρατιέται καλά ; Και 50 να είναι σε λέω εγώ εμφανισιακά είναι πολύ καλύτερη από κάτι άλλα μπάζα που μαζεύουν χαρτί εδώ στη Σαλονίκη και χωρίς να κατέχουν το άθλημα. Αν μη τι άλλο αυτή το κατέχει καλά . Και εδώ όταν ανεβαίνει δεν είναι ευκολο το ραντεβού και δε μου φαίνεται και παράλογοΜεγαλούτσικη με φαίνεται στην ηλικία. Πάνω από 50 είναι ξέρει κανείς;
Εχει ψιλοαποσυρθεί πιαΕδώ και κάνα μήνα έχει φραγή εισερχομένων κλήσεων και στα 2 κινητά.
Ξέρει κανείς τι παίζει;
δηλαδή πια δεν θα μπορούμε να την βρούμεΕχει ψιλοαποσυρθεί πια
Εκτος εάν καποιος ξέρει κάτι άλλο εγώ αυτό έχω μάθει και ναι θα ειναι δύσκολο να τη βρειςδηλαδή πια δεν θα μπορούμε να την βρούμε
Μίλησα εγώ μαζί της..είναι στο εξωτερικό..Είπε θα γυρίσει Ελλάδα κάποια στιγμή αλλά δεν είπε πότε.Η κορυφαία όλων με μεγάλη διαφορά απ' τις άλλες. Πανέμορφη, διεστραμμένη και καλός άνθρωπος, ένας συνδιασμός που απλά δεν υπάρχει. Όχι παραδόπιστη, όχι κουτοπόνηρη, όχι με το ρολοϊ στο χέρι , πεντακάθαρη έδινε πόνο σε υποτακτικούς και μη. Θα επανέλθει δριμύτερη, είμαι σίγουρος...
Επανήλθε και συμφωνώ είναι κορυφή η τύπισσα.Η κορυφαία όλων με μεγάλη διαφορά απ' τις άλλες. Πανέμορφη, διεστραμμένη και καλός άνθρωπος, ένας συνδιασμός που απλά δεν υπάρχει. Όχι παραδόπιστη, όχι κουτοπόνηρη, όχι με το ρολοϊ στο χέρι , πεντακάθαρη έδινε πόνο σε υποτακτικούς και μη. Θα επανέλθει δριμύτερη, είμαι σίγουρος...