Νέα

Domina Erika

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Έχει δικό της χώρο;η έρχεται και σε δικό μας;
Έχει δύο δικούς της ,με γνωστούς πάει και σε σουίτες με τζακούζι μόνο ,το έχουν γράψει και άλλοι αλλά και μέσα στο τζακούζι κάνει τα πάντα όλα , σήμερα έχω κλείσει μαζί της στο priamos.

alexandros 85

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Αυγ 2021
Κριτικές
17
Like
2.811
Πόντοι
1.206
Έχει δύο δικούς της ,με γνωστούς πάει και σε σουίτες με τζακούζι μόνο ,το έχουν γράψει και άλλοι αλλά και μέσα στο τζακούζι κάνει τα πάντα όλα , σήμερα έχω κλείσει μαζί της στο priamos.
Α οκ και οι χώροι που βρίσκονται;
Ευχαριστώ

grdude

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Μήπως γίνεται να με ενημερώσεις πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζι της; Ενδιαφέρομαι

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Μήπως γίνεται να με ενημερώσεις πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζι της; Ενδιαφέρομαι

Εγώ έχω το προσωπικό της τηλέφωνο και την βρίσκω με την μία ,το άλλο που βάζει στις αγγελίες το ανοίγει μόνο για λίγες ώρες το πρωί ,έτσι την πέτυχα ,είχα στείλει και μήνυμα στην σελίδα της και μετά μου είπε να πάρω 11 με 2 σε αυτό που βάζει στις αγγελίες ,μιλήσαμε στο τηλέφωνο τα βρήκαμε συναντηθήκαμε και μετά μου έδωσε το προσωπικό της ,άξιζε η αναμονή , είναι κορυφή σε όλα και χωρίς να κρατάει ώρα, το έχουν γράψει και άλλοι δεν υπάρχει ρολόι σπάει το κατεστημένο της μίας ώρας ,το ζει η γυναίκα και χωρίς να σου ζητάει περισσότερα χρήματα.

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Εγώ έχω το προσωπικό της τηλέφωνο και την βρίσκω με την μία ,το άλλο που βάζει στις αγγελίες το ανοίγει μόνο για λίγες ώρες το πρωί ,έτσι την πέτυχα ,είχα στείλει και μήνυμα στην σελίδα της και μετά μου είπε να πάρω 11 με 2 σε αυτό που βάζει στις αγγελίες ,μιλήσαμε στο τηλέφωνο τα βρήκαμε συναντηθήκαμε και μετά μου έδωσε το προσωπικό της ,άξιζε η αναμονή , είναι κορυφή σε όλα και χωρίς να κρατάει ώρα, το έχουν γράψει και άλλοι δεν υπάρχει ρολόι σπάει το κατεστημένο της μίας ώρας ,το ζει η γυναίκα και χωρίς να σου ζητάει περισσότερα χρήματα.
Μπορείς να στείλεις μήνυμα και στο προφίλ της

Giorgos_kondos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2020
Like
258
Πόντοι
21
Κορυφή είναι η έρικα ,το καλύτερο pegging ,cbt .bondage ,role play σε όλα είναι τέλεια και πολύ ωραία πόδια για γλύψιμο και μετά με ποδοπάτησε μου έκανε trambling ,η γυναίκα έχει φαντασία και ανωμαλία στο φουλ,μόλις πριν λίγο είδα και την νέα της φωτογραφία της στο φατσοβιβλίο ,καύλα ,είναι σκληρή αλλά το καλύτερο facesitting που έχω κάνει ,έχω γευτεί και τα ούρα της, σαν βρύση μου τα ρίχνε πάνω μου,κάνει τα πάντα και το ευχαριστιέται η αρχοντομουνάρα.

Συνημμένα

• 20201101_181703.jpg
    20201101_181703.jpg
    2,7 MB · Εμφανίσεις: 211

Giorgos_kondos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2020
Like
258
Πόντοι
21
Μεγαλούτσικη με φαίνεται στην ηλικία. Πάνω από 50 είναι ξέρει κανείς;
Έχω πάει μαζί της και σε ξενοδοχείο και δίνει εκείνη ταυτότητα στο priamos, 42 κλεισμένα ,δεν έχει ούτε ρυτίδες στο πρόσωπο και γενικά και στο σώμα πολύ καλή,στο αυταρχικό τα πάντα όλα κάνει.

giannisgiannis776

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
336
Πόντοι
21
Και εγώ έχω κάνει session μαζί της και στο σπίτι και σε σουίτα,έχει ένα κόλλημα με το τζακούζι,της αρέσει μέσα στο τζακούζι να κάνει session,στητά βυζιά και face to face πολύ όμορφη,προτιμά τα σκληρά αλλά δεν είναι του τύπου μην με αγγίξεις είμαι αφέντρα και τέτοια κουλά, με μαγιό είχε μπει μέσα,strap,δεσίματα,ουρολαγνεία και ότι της βγει μου τα έκανε εκεί μέσα.

Raypay72

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2019
Like
198
Πόντοι
1
Είναι milfara αντικειμενικά μουνάρα ,σκληρή γυναίκα,δυνατή δεν μασάει πουθενά, χαμαιλέων την λέω ,θα την ξαναδώ την επόμενη βδομάδα που θα γυρίσει Αθήνα.

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Είναι milfara αντικειμενικά μουνάρα ,σκληρή γυναίκα,δυνατή δεν μασάει πουθενά, χαμαιλέων την λέω ,θα την ξαναδώ την επόμενη βδομάδα που θα γυρίσει Α

Δεν κάνει αλλά είναι η κορυφή στο αυταρχικό.

Raypay72

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2019
Like
198
Πόντοι
1
Δυστυχώς σεξάξι δεν παίζει με τίποτα με την έρικα, για να γαμήσω πήγα την πρώτη φορά και αντί να γαμήσω με γάμησε εκείνη.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.819
Πόντοι
3.886

Nasos.123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2020
Like
170
Πόντοι
1
Η Ericca θέλει να περνά καλά και να μας εκπαιδεύει πάντα με μεράκι και χωρίς ρολόι, αληθεύει ότι δεν την πετυχαίνεις εύκολα στο τηλέφωνο το είχα γράψει.

Mikeopx

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2020
Like
162
Πόντοι
0
Η όλη κουβέντα είναι κάτι παραπάνω από κουραστική, είναι περιττή. Εχετε αναρρωτηθεί γιατί η Ερρικα έχει μονίμως κλειστό το 'επαγγελματικό' της τηλέφωνο? Για τον απλούστατο λόγο ότι ο χρόνος της δεν επαρκεί για να καλύψει την ζήτηση και έτσι περιορίζεται στο να συναντά τους μόνιμους πελάτες της. Δεν θα διαφωνήσω με τους επικριτές της, έστω και αν έχουν διαμορφώσει την κριση τους εξ αποστάσεως, χωρίς καν να την έχουν δει δια ζώσης. Αν την θεωρούν άσχημη και 'πατσαβούρα' πολύ απλά δεν επιδιώκουν να την δουν, δόξα το θεό υπάρχουν ένα σωρό άλλες κυρίες που προσφέρουν υπηρεσίες στον χώρο και να είναι σίγουροι ότι η Έρρικα καθόλου δεν θα στενοχωρηθεί. Αν και για μένα είναι αντικειμενικά ωραία, μπορώ να δεχτώ ότι για άλλους δεν είναι, ωστόσο αυτό που δεν χωράει αμφισβήτηση είναι ότι αυτό που προσφέρει δεν είναι σε θέση να το προσφέρει καμία άλλη στο χώρο, όσο όμορφη και να' ναι. Είναι κάτι πηγαίο μέσα της, είναι η ζωή της, και αυτό το 'ορίτζιναλ' που έχει την κάνει τόσο μοναδική. Γι' αυτό ακριβώς τον λόγο, θεωρώ ότι όσα χρόνια και να περάσουν, πάντα θα έχει πιστούς οπαδούς ανεξαρτήτως της εμφάνισης της.
Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες για την έρικα ,θέλω να την δω αλλά δεν μου έχει απαντήσει σε μήνυμα που της έστειλα στο προφίλ της.

Mikeopx

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2020
Like
162
Πόντοι
0
Όπου και αν την δεις το σίγουρο είναι ότι θα περάσεις super αλλά δεν νομίζω να πηγαίνει ξενοδοχείο αν δεν σε ξέρει ,πήγαινε στο dungeon της ,έχει εξοπλισμό και είναι καθαρός όπως και όλος ο εξοπλισμός της ,αλλά και η ίδια πολύ καθαρή,η λεπτομέρεια κάνει και την διαφορά ,η μόνη αφέντρα που όποτε έχω πάει και μπαίνω να κάνω μπάνιο έχει παντόφλες μίας χρήσεως όπως στα ξενοδοχεία,επειδή κάνω μαζί της και ουρολαγνεία και facesitting έχει ακόμα και οδοντόβουρτσα μίας χρήσεως ,οι πετσέτες πεντακάθαρες και τα σεντόνια ,ενώ έχει πλυντήριο μου έχει πει ότι τα πάει σε επαγγελματικά πλυντήρια που έχουν και στεγνωτήρια λόγω κορονοιού , η μόνη που δείχνει εξετάσεις αιματολογικές ότι δεν έχει καμία ασθένεια, είναι εμβολιασμένη αλλά έχει και rabid test ,συν ότι αντικειμενικά είναι ωραία γυναίκα και έμπειρη ,το καλύτερο αυταρχικό το έχω κάνει μαζί της ,βιτσιόζα και εγκεφαλική.
giannis ξέρεις πολλές και επειδή δίνω μεγάλη έμφαση στην καθαριότητα αλλά και στην εμφάνιση πως μπορώ να την βρω?
δεν μου έχει απαντήσει στο προφίλ της σε μήνυμα μου.
https://web.facebook.com/profile.php?id=100008453649967
σε αυτό έστειλα μήνυμα αλλά απάντηση δεν πήρα.

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
Στείλε στο άλλο προφίλ της η πάρτη την τηλέφωνο ,που να ξέρω γιατί δεν σου απάντησε? Είναι πιστόλι ,το καλύτερο γαμήσι που μου έχει κάνει αφέντρα και πολύ καθαρή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom