Νέα

Δολοφονία τρανς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nikitas7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 280
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.816
Πόντοι
6.536
Κάνε την μαλακία να διαβάσεις καμία κριτική που ανεβάζουν και εδω και θα καταλάβεις.........το μέγεθος μετράει...

Ενα παλουκι θέλουν να τους ανοίξει την κωλοτρυπιδα, να τους χυσει την μαπα κ να τους κατουρήσει.
:vomit:
Ας κανουν ότι θέλουν.
Πάντως στρειτ δεν είσαι αμα σε ελκύει ο μαύρος κομάντος.

DickWinters

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2022
Like
1.004
Πόντοι
81
Το γεγονός ότι στην πραγματικότητα δεν υφίσταται ο όρος φυλή ή ράτσα αποτελεί μια πανθομολογούμενη παραδοχή της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας.

Ψαχτείτε λίγο σχετικά με αυτά που σας έχουν μάθει στο σχολείο και με αυτά που αλιεύετε από δω κι από κει στο διαδίκτυο.

Μέχρι και πέρσι τον Δεκέμβριο οπότε και έγινε η σχετική καταγγελία, για να δώσω ένα παράδειγμα, στο βιβλίο των θρησκευτικών της γ' γυμνασίου υπήρχε ως παράδειγμα για τις μαθήτριες και τους μαθητές ο πατέρας Αντώνιος της κιβωτού του κόσμου, ο γνωστός παιδοβιαστής.

Θα μου πείτε όπου κράτος και σκατά και θα 'χετε και δίκιο, πόσο μάλλον όταν το κράτος είναι ελληνικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάτσουμε να τα τρώμε.

Δεν είμαστε δάσκαλοι, ψαχτείτε.

Δεν υφίσταται ο όρος φυλή και ράτσα?? Ρε δε γαμιέσαι λέω γω.
Έχω κουραστεί με όλες εσας τις πανθομολογούμενες αναθεωρητικές ψωλαρπαχτρες
Τράβα πες σε έναν ζωολόγο ότι δεν υπάρχουν ράτσες και θα σε χέσει πατόκορφα παπαρα. Εγω την κάνω.
Τρεις μέρες μιλάω για τραβέλια, θέλω επειγόντως detox (και να γαμήσω). Δε μπορώ άλλο.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Αυτό που με ξεπερνάει είναι πως άντρες ελκύονται απο έναν τύπο που μοιάζει με τον Felix Savon με περούκα.....

:think:
Δεν ελκυονται αντρες
Ελκυονται τριπουστες
Το 99% αυτων που πανε σε τραβελια πανε για να τον φανε
Ειναι αδερφες σε αρνηση, που αγγιζει τα ορια της σχιζοφρενειας, και θεωρουν οτι αν τον φανε απο ενα τραβελι γαμησανε γυναικα

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.816
Πόντοι
6.536
Δεν ελκυονται αντρες
Ελκυονται τριπουστες
Το 99% αυτων που πανε σε τραβελια πανε για να τον φανε
Ειναι αδερφες σε αρνηση, που αγγιζει τα ορια της σχιζοφρενειας, και θεωρουν οτι αν τον φανε απο ενα τραβελι γαμησανε γυναικα
Ας είναι ότι θέλει ο καθένας.
Μπούτσα μας

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Ας είναι ότι θέλει ο καθένας.
Μπούτσα μας
Συμφωνω
Εχω βαρεθει να ασχολουμαι
Παλια με επιανε το πατριωτικο μου
Υπαρχουν μονο δυο φυλα κλπ κλπ
Δε θα μου επιβαλλεις την τρελλα σου
Αλλα χεστηκα
Θα τον πω και μανταμ και οτι θελει
Στους τρελλους λεμε παντα ναι
Και τοχω παρει αποφαση αν ποτε αρχισουν στη δουλεια μου τετοιες μαλακιες θα δηλωσω γυναικα μπας και παρω προαγωγη ως προστατευομενη ομαδα

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.615
Πόντοι
1.706
Συμφωνω
Εχω βαρεθει να ασχολουμαι
Παλια με επιανε το πατριωτικο μου
Υπαρχουν μονο δυο φυλα κλπ κλπ
Δε θα μου επιβαλλεις την τρελλα σου
Αλλα χεστηκα
Θα τον πω και μανταμ και οτι θελει
Στους τρελλους λεμε παντα ναι
Και τοχω παρει αποφαση αν ποτε αρχισουν στη δουλεια μου τετοιες μαλακιες θα δηλωσω γυναικα μπας και παρω προαγωγη ως προστατευομενη ομαδα
Ειμαι πολυ αντρας εμφανισιακα, καραφλος, χοντρος με μουσια φουλ, ψηλος και γεροδεμενος και θα τους βαλω ολους να με λενε κυρια για να γελαω
Ναι αλλά:
α)Είσαι παντρεμένος ή έστω κάποιας ηλικίας???
Διαφορετικά θα σε φωνάζουν "Δεσποινίς"
β)Είσαι σε ηλικία τεκνοποίησης και φανερώνεις οτι ψάχνεσαι να κυοφορήσεις?? Δύσκολη η προαγωγή :confused::confused::confused::2funny::2funny::2funny::2funny:

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Τους ενσωματώνει ο Κουλης κάτι τετοιους
Από τον τσιπρόκιο που τους καλούσε στην κρεβατοκάμαρά του (γκρεμίζοντας την «πόρτα» της ντροπής) ο Κούλης είναι το λιγότερο κακό.

Daniel90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2023
Κριτικές
5
Like
296
Πόντοι
280
Η "δυσφορία φύλου" που αναφέρεις είναι ιατρικός ορος. Οχι κοινωνικός. Ιατρικά περιγράφεται μια κατάσταση προκειμένου να μελετηθεί και να βοηθηθούν τα άτομα που την έχουν.
Η ιατρική θα πρεπει να οδηγειται επιστημονικά μονο απο το μετρήσιμο όφελος που μπορεί να προσφερει και οχι με το αν θα προσφέρει ικανοποίηση και αυτοεπιβεβαίωση στο ατομο που την αναζητά.
Απο τις μελέτες που ξέρω (οσο το εχω ψαξει δλδ χωρις να ειμαι ειδικός) ολα τα άτομα αυτά μπορουν να ωφεληθούν από μακροχρόνια ψυχολογική/ψυχιατρική παρακολουθηση και η πλειονότητα απο αυτά μπορούν να καταστούν κοινωνικά λειτουργικά (ως ετερο- ή συχνοτερα ομοφυλόφυλοι). Απο την μειοψηφία που θα χρειαστούν οντως μονιμες παρεμβασεις οπως ορμονοθεραπεια ή επεμβάσεις, τα περισσότερα ατομα είναι με δυσφορία φύλου που ξεκινησε νωρις απο την παιδική ηλικία και οχι ως έφηβοι που ειναι η μόδα τωρα στις δυτικές χώρες.
Εκεί το πρόβλημα ειναι οτι βάζουν τους ιατρούς να ασκούν την επιστήμη τους με βάση κοινωνικά και νομικά δεδομένα και οχι αποτελέσματα μελετων.

Τέλος μπορεί το κάθε τρανς άτομο να θελει να το αποκαλούμε όπως νομίζει. Δεν σημαίνει οτι θα το κάνουμε. Γιατί δλδ το misgendering να υπερισχύει της ελευθερίας λόγου;

Σαφώς και είναι ιατρικός όρος, δεν είπα ότι είναι κοινωνικός. Είπα ότι αναφερόμαστε σε κατασκευές φύλου όταν κάνουμε λόγο σχετικά. Το ότι αναφερόμαστε σε κατασκευές φύλου δεν χρειάζεται να έχει σπουδάσει κανείς κοινωνικές επιστήμες για να το αντιληφθεί:

«ως δυσφορία φύλου (παλαιότερα διαταραχή ταυτότητας φύλου) ορίζεται η έντονη ασυμφωνία και αναντιστοιχία μεταξύ της ταυτότητας κοινωνικού και βιολογικού φύλου.

Οι άνθρωποι που βιώνουν αυτή την αναταραχή δεν μπορούν να σχετιστούν με την έκφραση του φύλου τους, ειδικά όταν αυτό ταυτίζεται μέσα σε παραδοσιακούς, άκαμπτους κοινωνικούς δυαδικούς αρσενικούς ή θηλυκούς ρόλους, οι οποίοι μπορεί να προκαλέσουν πολιτιστικό στιγματισμό

Και βέβαια το ζήτημα της μη λειτουργικότητας των ατόμων που παρουσιάζουν ή αν θέλεις διαγιγνώσκονται με δυσφορία φύλου είναι κοινωνικό, δεν είναι βιολογικό και κατ’επέκταση ούτε ιατρικό. Αντιμετωπίζεται όμως και ιατρικά μεταξύ άλλων (αναφέρομαι στη λειτουργικότητα), μαζί με τις (αναφερόμενες στο σχετικό άρθρο που παρέθεσα) νομικές ρυθμίσεις που χρειάζονται σύμφωνα με την ιατρική κοινότητα.

Όσον αφορά τώρα το misgedering, θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε τον αντίστοιχο ελληνικό όρο: δυσφυλισμός. Είμαι σίγουρος ότι η χρήση του θα ευχαριστήσει αρκετά μέλη εδώ μέσα.

Επειδή έγινε ένα μπάχαλο με τις ανακοινώσεις της αστυνομίας και το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού της σφαγμένης θηλυκότητας που άκουγε στο όνομα Άννα, ας πούμε ότι από τη μια έχουμε το ζήτημα της ταυτότητας φύλου και από την άλλη τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου (Ν.Α.Τ.Φ.).

Ειπώθηκε λοιπόν ότι δεν μπορούμε να κάνουμε λόγο για γυναίκα στην περίπτωση της Άννας που σφαγιάστηκε, διότι δεν είχε προχωρήσει στη διαδικασία Ν.Α.Τ.Φ.

Ο σεβασμός όμως στην ταυτότητα φύλου, το να αναγνωρίζεται δηλαδή μια τρανς γυναίκα ως γυναίκα, ακόμα και χωρίς να έχει κατοχυρώσει νομικά την ταυτότητα, είναι ατομικό δικαίωμα που προβλέπεται από τον νόμο.

Βλ. άρθρο 1 του Ν.4491/2017.

Αυτός είναι και ο λόγος που η ελας έβγαλε την παραπάνω ανακοίνωση. Σου λέει πού πας να μπλέξεις με την καταπάτηση του νόμου; Για τέτοια είμαστε τώρα;

Αυτά που λέτε κυρίες και κύριοι. Όσοι γουστάρουν να παραβαίνουν τον νόμο, ας κάνουν ένα βήμα μπροστά.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
ασ το δουμε απλουστερα, εισαι η δεν εισαι αδερφη αν σου σηκωνεται οταν βλεπεις ενα ανδρικο κωλαρακι και θες να το γανησεις?
Προσπαθείς ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΕΝΤΙΜΑ να αποφύγεις την ουσία του θέματος. Ότι οι Ομοφυλόφιλοι, τουλάχιστον ένα κομμάτι τους, θέλουν να δεχτούμε ότι μετατράπηκαν σε Γυναίκες. Ομοφυλόφιλος μέχρι τώρα οριζόταν ένας άντρας που έλκεται σεξουαλικά από άλλους άντρες. Με τις προόδους της χειρουργικής, εδώ και λίγες δεκαετίες, πολλοί από αυτούς μοιάζουν αρκετά με Γυναίκες. Ας πούμε ο τύπος που λεγόταν Τζένυ Χειλουδάκη ήταν πολύ πιο όμορφος από πολλές Γυναίκες. Και πάλι, παρά τις εγχειρίσεις, ένας πούστης ήταν. Δεν μετατράπηκε σε Γυναίκα, μεταμφιέστηκε σε Γυναίκα. Κι αν ήταν σίγουροι ότι αρκεί ο αυτοπροσδιορισμός ώστε να μετατραπεί κάποιος σε Γυναίκα, ούτε Ορμόνες θα έπαιρναν, ούτε εγχειρίσεις και αποτριχώσεις θα έκαναν. Σε αυτό περιμένω να μου απαντήσεις, και δεν απαντάς ευθέως.

όσο για την ερώτησή σου. ....ασ το δουμε απλουστερα, εισαι η δεν εισαι αδερφη αν σου σηκωνεται οταν βλεπεις ενα ανδρικο κωλαρακι και θες να το γανησεις?....
είσαι Ενεργητικός Ομοφυλόφιλος, κι απ' ότι κυκλοφορεί οι περισσότεροι κάνουν μεταξύ τους αλλαξοκωλιές, κι ας δηλώνουν κωλομπαράδες

Και αυτά τα δυστυχισμένα ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΑΤΟΜΑ, φαντασιώνονται ότι όχι μόνο είναι Γυναίκες, αλλά είναι και δεκάρια σε εμφάνιση. Αυτά για τις αυταπάτες τους

1689180871920.jpeg

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.175
Πόντοι
2.356
οχι, η αστυνομια, οπως και καθε αλλος θεσμικος οργανισμος, θα πρεπει αργα η γρηγορα να καταλαβει οτι δεν υπαρχουν μονο 2 φυλα και οτι αν θες να καταλαβεις την πραγματικοτητα, θα πρεπει πρωτα να την γνωρισεις...δηλαδη δεχεσαι το ουδετερο της περιγραφης ως "αρσενικο" και μετα για να καταλαβεις και τη δολοφονια, θα πρεπει να δεις και το πραγματικο φυλο του ουδετερου αρσενικου σωματος κτλ
Τύπε, εγώ στην 3η φωτό από αγγελία του συγχωρεμένου του Άννα, βλέπω ένα μεγάλο κοντάρι. :confused:

Εσύ βλέπεις μουνί; :think:

Να σου συστήσω έναν καλό οφθαλμίατρο στην Πλατεία Μαβίλη;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Καταλαβαίνω φυσικά, για αυτο τον λόγο εγώ ζω στον απολιτιστο δυτικό κόσμο και τραβελοι + λοιποί στο πολιτισμένο Ιράν/ΗΑΕ/Ντουμπάι, Σ.Α., Β. Κορέα, κ.λ.π.
το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι η ΛΟΑΤΚΙ είναι φιλικοί στο να γεμίσει η Ευρώπη Ισλαμιστές Μετανάστες. Και δεν κατανοούν τι θα τους κάνουν, αν πάρουν Εξουσία
222996_gay_rights_-_gay_parade_christopher_street_day-1444x710.jpg

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Τύπε, εγώ στην 3η φωτό από αγγελία του συγχωρεμένου του Άννα, βλέπω ένα μεγάλο κοντάρι. :confused:

ε, και; τι σημασία έχει η πραγματικότητα για τους κατά δήλωσή τους υπερασπιστές των Τρανς; Δεν πα να έχει ένα παπάρι 20 πόντους, ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ότι είναι Ενεργητικός; θα απαιτούν να τον αναγνωρίσει ΟΛΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ σαν Γυναίκα

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.507
Πόντοι
8.346

Από πότε οι γυναίκες δεν έχουν παλούκια τύπε μου?

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.507
Πόντοι
8.346
το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι η ΛΟΑΤΚΙ είναι φιλικοί στο να γεμίσει η Ευρώπη Ισλαμιστές Μετανάστες. Και δεν κατανοούν τι θα τους κάνουν, αν πάρουν Εξουσία
222996_gay_rights_-_gay_parade_christopher_street_day-1444x710.jpg
Η μόνη τους σκορδοκαιλα είναι ο λευκός αντρας. Μισουν τον λευκό αντρα για αυτό κ έχουν μαζευτεί ολα τα ψυχακια μαζι. Αν δν ήταν ο λευκός αντρας στην μέση θα είχαν σκοτωθεί μεταξύ τους

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.707
Πόντοι
6.946
Από πότε οι γυναίκες δεν έχουν παλούκια τύπε μου?
Αυτό θα κάνω και εγώ στο εξής, στα μασάζ, στούντιο και γραφεία....

Θα μου λένε:" έχουμε την Άντζελα, την Νατάσα, την Πιποβα και την Χυνοβα, ποια θέλεις; "
"Ερώτηση: πόσα εκατοστά παπαρι έχει η καθεμιά; "

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Αυτό θα κάνω και εγώ στο εξής, στα μασάζ, στούντιο και γραφεία....

Θα μου λένε:" έχουμε την Άντζελα, την Νατάσα, την Πιποβα και την Χυνοβα, ποια θέλεις; "
"Ερώτηση: πόσα εκατοστά παπαρι έχει η καθεμιά; "
είδες που τελικά εκπολιτίστηκες και μορφώθηκες; δεν έκανες το λάθος να ρωτήσεις για το μήκος που έχει το παπάρι του καθενός. Ρώτησες για το μήκος που έχει το παπάρι της κάθε μιάς. Στις γυναίκες, λέμε το ΠΕΟΣ ΤΗΣ. Ποτέ το ΠΕΟΣ ΤΟΥ, είναι misgendering

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Σαφώς και είναι ιατρικός όρος, δεν είπα ότι είναι κοινωνικός. Είπα ότι αναφερόμαστε σε κατασκευές φύλου όταν κάνουμε λόγο σχετικά. Το ότι αναφερόμαστε σε κατασκευές φύλου δεν χρειάζεται να έχει σπουδάσει κανείς κοινωνικές επιστήμες για να το αντιληφθεί:

«ως δυσφορία φύλου (παλαιότερα διαταραχή ταυτότητας φύλου) ορίζεται η έντονη ασυμφωνία και αναντιστοιχία μεταξύ της ταυτότητας κοινωνικού και βιολογικού φύλου.

Οι άνθρωποι που βιώνουν αυτή την αναταραχή δεν μπορούν να σχετιστούν με την έκφραση του φύλου τους, ειδικά όταν αυτό ταυτίζεται μέσα σε παραδοσιακούς, άκαμπτους κοινωνικούς δυαδικούς αρσενικούς ή θηλυκούς ρόλους, οι οποίοι μπορεί να προκαλέσουν πολιτιστικό στιγματισμό

Και βέβαια το ζήτημα της μη λειτουργικότητας των ατόμων που παρουσιάζουν ή αν θέλεις διαγιγνώσκονται με δυσφορία φύλου είναι κοινωνικό, δεν είναι βιολογικό και κατ’επέκταση ούτε ιατρικό. Αντιμετωπίζεται όμως και ιατρικά μεταξύ άλλων (αναφέρομαι στη λειτουργικότητα), μαζί με τις (αναφερόμενες στο σχετικό άρθρο που παρέθεσα) νομικές ρυθμίσεις που χρειάζονται σύμφωνα με την ιατρική κοινότητα.

Όσον αφορά τώρα το misgedering, θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε τον αντίστοιχο ελληνικό όρο: δυσφυλισμός. Είμαι σίγουρος ότι η χρήση του θα ευχαριστήσει αρκετά μέλη εδώ μέσα.

Επειδή έγινε ένα μπάχαλο με τις ανακοινώσεις της αστυνομίας και το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού της σφαγμένης θηλυκότητας που άκουγε στο όνομα Άννα, ας πούμε ότι από τη μια έχουμε το ζήτημα της ταυτότητας φύλου και από την άλλη τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου (Ν.Α.Τ.Φ.).

Ειπώθηκε λοιπόν ότι δεν μπορούμε να κάνουμε λόγο για γυναίκα στην περίπτωση της Άννας που σφαγιάστηκε, διότι δεν είχε προχωρήσει στη διαδικασία Ν.Α.Τ.Φ.

Ο σεβασμός όμως στην ταυτότητα φύλου, το να αναγνωρίζεται δηλαδή μια τρανς γυναίκα ως γυναίκα, ακόμα και χωρίς να έχει κατοχυρώσει νομικά την ταυτότητα, είναι ατομικό δικαίωμα που προβλέπεται από τον νόμο.

Βλ. άρθρο 1 του Ν.4491/2017.

Αυτός είναι και ο λόγος που η ελας έβγαλε την παραπάνω ανακοίνωση. Σου λέει πού πας να μπλέξεις με την καταπάτηση του νόμου; Για τέτοια είμαστε τώρα;

Αυτά που λέτε κυρίες και κύριοι. Όσοι γουστάρουν να παραβαίνουν τον νόμο, ας κάνουν ένα βήμα μπροστά.

Άρθρο 1 - Νόμος 4491/2017 - Δικαιώματα του προσώπου με βάση την ταυτότητα και τα χαρακτηριστικά φύλου

1. Το πρόσωπο έχει δικαίωμα στην αναγνώριση της ταυτότητας φύλου του ως στοιχείου της προσωπικότητάς του.
2. Το πρόσωπο έχει δικαίωμα στο σεβασμό της προσωπικότητάς του με βάση τα χαρακτηριστικά φύλου του.

Πληροφόρησέ μας από πότε και από ποιούς ένα πέος θεωρείται χαρακτηριστικό του Γυναικείου φύλου, κάτι έγραφες για Συνέδρια πιο πριν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom