Επισκέπτης
Θα σε χαλαγε πολυ δηλαδη να στην επαιζε...Μαλιστα....
Ξερεις δεν ειναι και η μεγαλυτερη φαντασιωση μου να μου τον παιξουν και μεσα στο αμφιθεατρο.
Θα σε χαλαγε πολυ δηλαδη να στην επαιζε...Μαλιστα....
Τοτε για ποιο λογο την προσβαλεις ρε μεγαλε?Το μονο που κανεις σε αυτο το σαιτ ειναι να βριζεις τις Ελληνιδες μερα-νυχτα,ΕΛΕΟΣ δηλαδη,αλλαξε τροπαριο,πες μας καμια ευχαριστη εμπειρια σου αν εχεις γαμησει σε δημοσιο χωρο και ολα τ`αλλα ειναι πουτσες μπλεΞερεις δεν ειναι και η μεγαλυτερη φαντασιωση μου να μου τον παιξουν και μεσα στο αμφιθεατρο.
Ελεος σιγα και την μεγαλη προσβολη.Εσυ τι τσιτωθηκες γκομενα σου ειναι?Χαβαλε γουσταρω να κανωΤοτε για ποιο λογο την προσβαλεις ρε μεγαλε?
Το μονο που κανεις σε αυτο το σαιτ ειναι να βριζεις τις Ελληνιδες μερα-νυχτα,ΕΛΕΟΣ δηλαδη,αλλαξε τροπαριο,πες μας καμια ευχαριστη εμπειρια σου αν εχεις γαμησει σε δημοσιο χωρο και ολα τ`αλλα ειναι πουτσες μπλε
α ρε ευα σπερνεις διχονοια...
Ρε φιλαρακι καμια διχονοια,ουτε υπερασπιση ανελαβα αλλα τρελλαινομαι οταν βλεπω μαλακισμενα πισω απο το πληκτρολογιο να βριζουν επειδη προφανως στη ζωη τους ολο ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ και ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ τρωνε απο τις γκομενες.α ρε ευα σπερνεις διχονοια...
Με ξερεις μωρη μαλακοπιτουρα και μιλας?Κομπλεξικος εισαι και φαινεσαι που πεταγεσαι στην την ψωλη ενω την ελεγα στην γκομενα.
Μουνοδουλε στοκε.
Ρε ασπρούλη, την ήξερες τη γκόμενα και της την έλεγες;
ποιος αρχισε ομως ρε psolaree εδω?εσυ αρχισες και τον προσεβαλες.εθιξες τη προσωπικη του ζωη κ.α πριν σε βρισει.οσο για το πιο περπατημενος κτλ ,αυτα δε τα λενε οι πιο μεγαλοι γαμιαδες .συνεπως ...ηρεμησε
συνταγματος!!!Σε ποια πλατεια???
ε και;;;