Νέα

Doging - public invasion, σεξ σε δημόσιους χώρους...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα markoutsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 475
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Ξερεις δεν ειναι και η μεγαλυτερη φαντασιωση μου να μου τον παιξουν και μεσα στο αμφιθεατρο. 
Τοτε για ποιο λογο την προσβαλεις ρε μεγαλε?Το μονο που κανεις σε αυτο το σαιτ ειναι να βριζεις τις Ελληνιδες μερα-νυχτα,ΕΛΕΟΣ δηλαδη,αλλαξε τροπαριο,πες μας καμια ευχαριστη εμπειρια σου αν εχεις γαμησει σε δημοσιο χωρο και ολα τ`αλλα ειναι πουτσες μπλε

Επισκέπτης
Τοτε για ποιο λογο την προσβαλεις ρε μεγαλε?
Ελεος σιγα και την μεγαλη προσβολη.Εσυ τι τσιτωθηκες γκομενα σου ειναι?Χαβαλε γουσταρω να κανω

Το μονο που κανεις σε αυτο το σαιτ ειναι να βριζεις τις Ελληνιδες μερα-νυχτα,ΕΛΕΟΣ δηλαδη,αλλαξε τροπαριο,πες μας καμια ευχαριστη εμπειρια σου αν εχεις γαμησει σε δημοσιο χωρο και ολα τ`αλλα ειναι πουτσες μπλε

Αν εχεις παρατηρησει εχω καιρο να γραψω στο θρεντ για τις Ελεινιδες επειδη βαριεμαι πλεον.Τσεκαρε και τα λαστ μηνυματα μου ειναι ασχετα με το θρεντ αυτο.Τις ευχαριστες εμπειριες μου προτιμω να τις κρατω για τον εαυτο μου η για λιγους φιλους και οχι να βγαινω σε ενα φορουμ να το παιζω στυλακι και μεγαλος γαμιας.Τον χαβαλε μου κανω εδω κυριως και σε οποιον δεν αρεσει  :birdman: :birdman: :birdman: :uzi:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.935
Πόντοι
606
α ρε ευα σπερνεις διχονοια... :grin:

Επισκέπτης

Ε με μερικους μουνοδουλους...και να πεις οτι την ηξερε και απο κοντα και θα την γαμουσε αμα πουλουσε τσαμπουκα...Αλλα ηλιθιος αγαμητος ειναι που νομιζει οτι με το να υπερασπιζεται ιντερνετικες γκομενες κατι κανει.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Παιδιά, το πάτε για μπαν, σαν να λέμε αυτογκόλ.
Και μάλλον δεν το επιθυμείτε, οπότε κόφτε το.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Ρε φιλαρακι καμια διχονοια,ουτε υπερασπιση ανελαβα αλλα τρελλαινομαι οταν βλεπω μαλακισμενα πισω απο το πληκτρολογιο να βριζουν επειδη προφανως στη ζωη τους ολο ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ και ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ τρωνε απο τις γκομενες.
Ειναι κομπλεξικα πολλα τυπακια πισω απο το πληκτρολογιο

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Με ξερεις μωρη μαλακοπιτουρα και μιλας?Κομπλεξικος εισαι και φαινεσαι που πεταγεσαι στην την ψωλη ενω την ελεγα στην γκομενα.
Μουνοδουλε στοκε.

Ρε ασπρούλη, την ήξερες τη γκόμενα και της την έλεγες;

Επισκέπτης
Ρε ασπρούλη, την ήξερες τη γκόμενα και της την έλεγες;

Δεν 1 σελιδα πιο πισω.Ενα ποστ της εκανα παραθεση για χαβαλε και πεταξα μια μπηκτη και πετακτηκε ο αλλος στοκος χωρις λογο και εγινε χαμος.

Επισκέπτης
ποιος αρχισε ομως ρε psolaree εδω?εσυ αρχισες και τον προσεβαλες.εθιξες τη προσωπικη του ζωη κ.α πριν σε βρισει.οσο για το πιο περπατημενος κτλ ,αυτα δε τα λενε οι πιο μεγαλοι γαμιαδες .συνεπως ...ηρεμησε

Επισκέπτης
ποιος αρχισε ομως ρε psolaree εδω?εσυ αρχισες και τον προσεβαλες.εθιξες τη προσωπικη του ζωη κ.α πριν σε βρισει.οσο για το πιο περπατημενος κτλ ,αυτα δε τα λενε οι πιο μεγαλοι γαμιαδες .συνεπως ...ηρεμησε

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Ήρεμα.

Θα σπάσετε κάνα νύχι νυχτιάτικα  :idiot:

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
τωρα καταλαβα γιατι δεν μπορουσα να κοιμηθω ολη νυχτα..... :rockon: :rockon: :birdman: :2funny: :2funny:

dimis_kavlas

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
32
Πόντοι
1
Μαγκες για collάρετε λίγο!!! το topic ειναι αυτό που είναι και κλήθηκαν να γράψουν όσοι ειναι fun του είδους, όποιος δεν γουστάρει δεν γράφει .... όπως εγώ δεν μπαίνω στο topic travesti - transexual να γράψω ότι μου κατεβαίνει επιδή και μόνο δεν γουστάρω τα transάκια έτσι παρακαλώ και όποιον δεν έχει σχέση με το αντικείμενο να ωουτάει πρώτα τη γλώσσα του στο μυαλό του και μετά να μιλάει.
Για να ξεκαθαρίσουμε:
Doging σημένει sex σε δημόσιο χόρο όπου ανα πάσα στιγμή μπορεί να εμφανιστεί ο οποιοσδήποτε (και συνήθος αυτός είναι και ο σκοπός) και να σημετάσχει και αυτός ή αυτή. Πολύ μεγάλες παρτούζες έχουν γίνει σε διάφορα μέρη της Αθήνας ξεκινόντας απλά από ένα ζευγάρι.
Public invasion σημαίνει sex σε δημόσιο χόρο είτε κατα τρόπο τέτειο ώστα να μήν φένεται άμεσσα η σεξουαλική πράξη αλλά όλοι να καταλαβαίνουν τι σημβαίνει ή για τους ποιό προχορημένους να φένεται η σεξουαλική πράξη καθαρά αλλά επίσεις να γίνεται ξεκάθαρο πώς δεν πρόκειτε να σημετάσχει άλλος από αυτούς που ξεκίνησαν την συγκεκριμένη φάση.

Όποιος ή όποια λοιπων έχει εμπειρία από αυτά τα 2 είδη ή όποιος / όποια τα βρίσκει καβλοτικά και 8α ήθελε να μάθει περισσότερα είναι ευπρόσδεκτος. Όλοι οι υπόλοιποι ας κρατήσουν την κριτική τους για καμιά ταινία.

Εφχαριστώ για τον χρόνο σας
Δημήτρης

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Συναγωνιστές εδώ μπορούμε να αναφέρουμε σκηνικά που έχουμε δεί σε πλατείες,παρκάκια κτλ..Ανοίγω αυτό το θρέντ με αφορμή 1 σκηνικό που μου έτυχε πριν 2 μέρες.Καθώς προχωρούσα σε μια πλατεία απογευματάκι τίγκα φώς,ξαφνικά βλέπω 1 ζευγάρι με την κοπέλα να παίρνει π*** στον άλλον...Δεν ήταν σκοτάδι ούτε ήταν σε μια πλατεία που δεν είχε κόσμο..Απλά μου έκανε τεράστια εντύπωση..Δεν ξέρω τι άποψη έχετε περί του θέματος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom