stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
ωρα για αφιερωσεισ!!!!!!!
κράτα χαρακτήρα εύα. αν θέλουν να δουν τον κώλο σου, βάλτους να ποστάρουν πρώτα αυτοί τις πούτσες τους
καλα αρκουμαστε και με μακρινο πλανο εστω και "fake" !
αγορινες μου την κανω. σορρυ για την αναστατωση αλλα τα ηθελε κι εσας ο πουτσος σας
φωτο μονο πριβε αν θελει μην πλακοσουνε οι λουγκρεσ με τη γλωσσα εκσω
δικια σου τι να την κανουμε ρε φιλε?
της εύας εννοεί ρε
ξέρω ένα, αλλά είναι φρεσκοβαμμένο ρε πούστη μου και μάλλον δεν θα γίνει φάση εκεί απόψε. πάντως, αν θες, απόψε, 9:45 θα πέσει τρελό γαμήσι από τους ρώσους. εκεί θα πάρεις αβέρτα μάτιξερει κανεις καποιο "πονηρο" παγκακι για να παω να παρω ματι?
λάθος λέξη χρησιμοποίησε, αναμφίβολα. τα λιγούρια ίσως ήθελε να πειτι σχεση εχουν οι λουγκρες με την ευα?
Δηλαδη μας καυλωσε και εφυγε???
Μην το εχεις και σιγουρατζα παντως για την Εθνικη.Σιγουρα η ομαδα δεν εχει να δωσει το κατι παραπανω και επεσε και σε πολυ δυσκολο ομιλο.Στο πρωτο ματς ομως της ηρθε ο ουρανος στο κεφαλι με τη σφαλιαρα, κι ας μην ηταν και καμια ομαδα η Σουηδια,απλως εχει το ιδιο στυλ παιχνιδιου και τα ιδια προσοντα,αλλα μερικους πολυ ποιοτικους παικτες.ξέρω ένα, αλλά είναι φρεσκοβαμμένο ρε πούστη μου και μάλλον δεν θα γίνει φάση εκεί απόψε. πάντως, αν θες, απόψε, 9:45 θα πέσει τρελό γαμήσι από τους ρώσους. εκεί θα πάρεις αβέρτα μάτι
νεκροταφειο μερα μεσημερι. ασυγκρατητος ε κι εγω τι να εκανα...