You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Dnipropetrovsk
- Μέλος που άνοιξε το νήμα yantis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 106
- Εμφανίσεις 19K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Best Price Quality Value
επειδη με τιν κοπελα αυτι μιλαω εδω και πολυ καιρο στο ιντερνετ, σε ρωσικο σιτε γνωριμιων, για πεs μαs λοιπον, τι εκανεs μαζι τιs? τιν εφαγεs??? Και το πιο ρεζυλικι, einai οτι δεν ειναι απο Ντιπρο, οχι τιποτα αλλα οπωσ λεs εισαι σοβαροs συντροφοs. τι εχειs να πειs?
συνεχεια από thrend κριμαία "πριβιετ"!!!!!! έχει αρχίσει και ξημερώνει 5-30 η ώρα 150 km μέχρι το ντνίπρο ακόμα ..... ο δρόμος είναι καλός και μεγάλος..... κούφα πράγματα για ουκρανία .... το τοπίο έχει αλλάξει κάμπος με ηλιολούλουδα δεξιά και αριστερά ...περάσαμε κάποιες πόλης που το gps δεν γραφει τις ονομασίες τους ..... ανά 15 έως 30 χιλιόμετρα αντί για αγάλματα έχουν άρματα μάχης κανόνια αεροπλάνα και στρατιωτικά μνημεία ....... ρε πούστη μου λέω σε στρατόπεδο ήρθαμε ????? μιλάμε για πολλά άρματα κανόνια και mig21 στον δρόμο με πλάκες από μάχες από κάτω....... αστυνομία δεν μας σταμάτησε πουθενά ......... η καούρα και η σύφιλη από την yalta από την ρωσικη φάβα με "σκορδοστουπι" δεν έχει περάσει ακόμα .............. σκεφτόμουνα ρε γάμο την γκαντεμιά μου άλλες 5 μέρες μείναν αύγουστο μηνα λες να είναι άδεια η πολη του διπνιρου ποταμου όπως βουκουρέστι κισινέου σοφια αθηνα κτλ και αν φάμε φάβα πάλι να πάμε η να μην πάμε daniesck διπλα,,,,,,,πολλά νεύρα και εγώ και ο μαθητευόμενος 6kai30 το πρωί είμαστε στα 20 km από την πολύ έχει βγει ο ήλιος και μας βγαίνει τρελή κούραση *P *P *P *P *P
Συνημμένα
βάζο cd στο αμάξι ........ καρβελα δεκαετία 80 θεία lola το ξέρεις πως εσύ φταίς για όλα στο maximum.......... μετά αρχίζω τα καταδρομικά μου από τα αλεξίπτωτα είμαστε όλοι εμείς έλληνες καταδρομείς δεν πεινάμε δεν διψάμε τρέχουμε και τραγουδάμε ........ και μονο με ψυχικές δυνάμεις πλέον !!!!!!!!!!! έλλειψη τον σωματικών μπήκαμε στο dnipropetrofsc 7 το πρωί τεταρτης 5 αυγούστου 2009
riderer
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Κι εγώ...νομίζω ότι την αγαπώ
κλασικά "κοπροβαλκανοσκιλα" το βραδυ πάμε σφεντόνα και την ημερα δεν μπορούμε να κουνηθούμε ............. φτάσαμε στην κεντρική οδό κάρλα "μαρχα" στην μέση ακριβώς παρκάρουμε πάλι διπλα από το κεντρικό mc ντόναλντς που μόλις είχε ανοίξει.... είναι ακριβώς διπλα από το εμπορικό europa που βλέπετε στην φωτό που έβαλα ...... καφέ "τοστακια" και στα πρώτα 10 λεπτά κροτάλισμα από τακούνια μια τριαντάρα ξεκολλώ με τακουνάρες μπουστάκι και ένα τεράστιο δακτυλίδι στον ομφαλό άμεσος κατάλαβα λάσπη oleeeeeee το αντίθετο ακριβώς τον proton 10 λεπτών στην yalta άμα είσαι "βαλκανοσκιλος" όπα........ την πρώτη ώρα έχεις καταλάβει κατά 70 τις εκατό αν το μέρος έχει λάσπη δεν το πεζό μάγκας ............... αυτό είναι εμπειρία όχι εξυπνάδα ....... πολλά τα χιλιόμετρα και τα εύρα στο ανατολικό bloc χέστηκα από την χαρά μου ο σύντροφος ακόμα δεν είχε ξυπνήσει το κεφάλι του δώστου cafe πάλι
ντνίπρο αφού άρχισε να δουλεύει το κεφάλι του μαθητευόμενου από την "μετα-καpsi" τις vodkas μιλάμε για λίτρα όχι αστεία ............... τον στέλνω σε ένα hotel αρκετά κοντά επί τις κάρλα "μαρχας" ............. πηγαίνει ο τσάκαλος στην reception και σε αγγλικά λέει ότι θέλει να νοικιάσουμε σπίτι στο κέντρο ............... η γκόμενα εκεί αφιλοκερδώς του δίνει εφημερίδα με αγγελίες σπιτιών του ντνίπρο στα ρωσικα και του υπογραμμίζει τις αγγελίες μετά κεντρικά σπίτια .... επίσης γυρνώντας μου λέει o σιντροφοs ότι είδε έναν τούρκο με μια mpazola που έκλεινε δωμάτιο εκεί για λίγες ώρες .......... μου λέει κι αυτός olee λάσπη ....................παίρνουμε τηλεφωνα από τις 6 μια μιλούσε άπταιστα αγγλικά τις leme για σπίτι λέει ok περιμέντε να δω ........ μας παίρνει τηλ μετά από 30 λεπτά ................ ναι έχουμε κέντρο ok να το δούμε το βλέπουμε ok ποσα ?? 80 δολάρια λέει 50 εύρα την ημερα για 5 μέρες τις λέμε ok λέει και μπαίνουμε στο σπίτι τις φωτό που έβαλα
το κέντρο του nipro είναι ένα μεγάλο εργοτάξιο το μισό χτίζεται παντού σκαλωσιές ....... και μιλάμε φτιάχνουν κτίρια θηρία ......... ο λόγος είναι ότι η πρωθυπουργός yuliotsimpoukova τιμοκαργιολεnkο είναι από το dipropetrovsk και θέλει να κάνει την πολi τις διαμάντι ...... ένα πράγμα που δεν μου άρεσε ήταν η τεραστια φυλασσόμενη συναγωγή στο κέντρο τις πόλις με ένα τεράστιο αστέρι του david στο αέτωμα ...... όπως επίσης πολύ εβραίοι με το καπελάκι στην πολi .......... τα καλύτερα σημεία είναι στο κέντρο όλα μαζί ........ 1 moct mall τεραστιων διαστάσεων έχει ακόμα και πιστα "πατιναζ" μέσα 2 opera club το καλο club του dipro στο video που έβαλα φαίνεται μονο το μισό 3 lavirinth το απόλυτο "λασπομαγαζο" τρία ξεχωριστά club σε ένα + στριπτιζάδικο 4 στην άλλη πλευρά του ποταμού club σφαίρα "φιτιτοκαταστασι" και club bora bora καλούτσικο
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
ο Nemirof σου γραφει αυτο εδω τι εχεις να πεις γι'αυτο?ΤΗΝ ΕΠΑΘΕς ΠΑΛΙ ΡΕΖΗΛΙ ΕΓΙΝΕς!μηπως και ο Nemirof εχε προκαταλιψη απεναντι σου?οσο για της περισσοτερες απο της φωτο που εχεις βαλει ειναι καθαρα επαγγελματικες κατεβασμενες απο το ιντερνετ.δεν λεω πηγες εκει αλλα στην καλητερη περιπτωση να τιποτα μπαζα.και μας εβαλες αυτες της φωτο για να μας πουλισεις μουρηεπειδη με τιν κοπελα αυτι μιλαω εδω και πολυ καιρο στο ιντερνετ, σε ρωσικο σιτε γνωριμιων, για πεs μαs λοιπον, τι εκανεs μαζι τιs? τιν εφαγεs??? Και το πιο ρεζυλικι, einai οτι δεν ειναι απο Ντιπρο, οχι τιποτα αλλα οπωσ λεs εισαι σοβαροs συντροφοs. τι εχειs να πειs?
επίσης το απόλυτο μέρος από όπου περνάει όλος ο κόσμος είναι το τριώροφο εστιατόριο reporter το οποιο είναι non stop και από αυτό ξεκινάν όλοι για τα πρώτα ποτά και το ξημέρωμα περνάνε όλοι για καφέ και φαγητό............... foul καμάκι το πρωί .... ο σύντροφος έβγαλε ένα μωρό τέζα........ και εγώ έβγαλα 2 πιτσιρίκες πολύ φινετσάτες υπάρχει επίσης στο ποτάμι το hotel βαρθολομαίο που τα έχει όλα club bar πισινα και είναι και πολύ χλιδάτο ........ στην αφήγηση μας τώρα ξυπνάμε το απόγευμα τις τεταρτης βρίζοντας ακόμα την yalta .. μπανάκι ντυνόμαστε όχι λατέρνα στυλ alla απλά και βγαίνουμε στην κάρλα μάχα περπατώντας,,, στα 100 μετρα πέφτουμε πάνω στο reporter κόσμος!!!!!!!!!!!! μπαίνουμε στο ισόγειο μας fefgei ο τσαμπουκάς μαγαζάρα εφάμιλλη τον πολύ καλών ελληνικόν εστιατοριων καθόμαστε καφεδάκι "μουναρες" μπαίναν άλογες βγαίναν όπα σας λέω μας έφτιαξε το κέφι όπα όλα τέζα τα χάπια μου
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 890
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις