erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
αμα εχεις μεχρι 125 για να το κανεις απεριοριστων κυβικων τι χρειαζετε.??
εξετασεις μαλλον για μεγαλυτερο αλλα μαλλον δεν δινεις σηματα παλι
μονο ενα παραβολο 30 ευρω
και να περιμενεις μεχρι να βγει
τι 50αρι εχεις?
μπομπο η τσαλι?
ας μου πει καποιος τι ειναι το μπομπο τσαλι;
κατι πολυ μικρα μηχανακια κοντα κι ασχημαας μου πει καποιος τι ειναι το μπομπο τσαλι;
παιχνιδιαρικο παιδι :-*με την απορια θα μεινεις
κατι πολυ μικρα μηχανακια κοντα κι ασχημα
ας μου πει καποιος τι ειναι το μπομπο τσαλι;
κατι πολυ μικρα μηχανακια κοντα κι ασχημα
ειναι κλασσικο ...εγω πρωτο μηχανακι ειχα οδηγησει ενα yamaha BW50...σκουτερ τρομεροασχημο ειναι το ματι σου ... οταν ημουν πιτσιρικας εκοβα πανω κατω Κηφισιας με το ζετακι μου, σπιτι-σχολειο σχολειο-σπιτι τζαμι ηταν. Ακομα το χω καπου καταχονιασμενο
το λαδωμα ειναι δυστυχως απαραιτητο γιατι ειναι μουνοπανα και θα σε κοψουν για ψυλλου πηδημα αν δε λαδωσεις...ξερω παιδια που τους κοψαν ενω ηταν πολυ καλοι οδηγοι επειδη και καλα ξεφυγαν 2 εκατοστα απ τη γραμμη
θα ξαναγραψω οτι αρκετα ατομα που ετυχε να γνωριζω τους κοψανε για ασημαντους λογους...και ξαναπληρωναν μετα...2 συγκεκριμμενοι ηταν γνωστοι μου απ το σχολειο και μια χαρα οδηγοι...ασε μας ρε που ειναι και απαραιτητο. παλι μαλακιες αρχισες. και προφανως για να το λεω δε λαδωσα, μη κανεις ηλιθια ερωτηση.
Εγώ φίλε μου λάδωσα και είχα το κεφάλι μου ήσυχο. Λίγο μαλάκες να είναι οι εξεταστές, θα περιμένεις δυο βδομάδες και θα πληρώσεις ξανά παράσταση και πιθανόν λάδωμα. Οπότε Προτίμησα να μην ρισκάρω.ασε μας ρε που ειναι και απαραιτητο. παλι μαλακιες αρχισες. και προφανως για να το λεω δε λαδωσα, μη κανεις ηλιθια ερωτηση.