Νέα

Διπλωμα για μηχανακι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexybay
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
2 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Στην δικη μου σχολη δεν πληρωνες για να ξαναδωσεις.η τουλαχιστον 3 φορες εαν κοβοσουν δν εδινες κατι παραπανω μετα.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
ναι καλα...μη ξαναγραφω τα ιδια,οι γνωστοι μου βλαστημουσαν γιατι τους εκοψαν επειδη ειχαν ξεφυγει 2 εκατοστα απ τη γραμμη...ασε με ρε φιλε τωρα...και δεν ειναι μονο 2 ξαναλεω,εχω ακουσει παρα πολλες φορες να τους κοβουν για τετοιους λογους...
To να ελεγαν μαλακιες για να καλυψουν την ανικανοτητα τους το αποκλείεις?

ελεος αν χρειαζεται να λαδωσεις για παπακι!!!
Και ποιους θα λαδωσεις;Αστυνομικους;

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
To να ελεγαν μαλακιες για να καλυψουν την ανικανοτητα τους το αποκλείεις?

ελεος αν χρειαζεται να λαδωσεις για παπακι!!!
Και ποιους θα λαδωσεις;Αστυνομικους;
δε μιλαω  για παπακι...

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
αν εχεις διπλωμα αυτοκινητου-φορτηγου,χρειαζεται να δωσεις και παλι τα σηματα;

Εγγρ.
2 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
1

Ισως χρειαστει να δωσεις ενα μικρο βιβλιαρακι με καποιες ερωτησεις.(Εγω ειχα για αυτοκινητο αλλα ηθελαν να δωσω επιπλεον σηματα για το δικυκλο και καλα..)
Και εξετασεις οδηγησης εννοειται

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36

Ισως χρειαστει να δωσεις ενα μικρο βιβλιαρακι με καποιες ερωτησεις.(Εγω ειχα για αυτοκινητο αλλα ηθελαν να δωσω επιπλεον σηματα για το δικυκλο και καλα..)
Και εξετασεις οδηγησης εννοειται
ευχαριστω!

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ρε παιδια για 50αρι δεν δινεις στη τροχαια πληρωνοντας μονο ενα παραβολο πας με το μηχανακι(παπακι) σου και δινεις πορεια σε ενα γηπεδο με κατι κωνους χωρις σχολη και χωρις μαθηματα μονο πληρωνοντας ενα παραβολο???? η ειμαι λαθος

οσο για τα σηματα αν εχεις διπλωμα οδηγου τοτε δν ξαναδινεις σηματα για το παπακι η κανω λαθος????

:think: :think: :think:

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
λιγη λογικη χρειαζεται...αμα δε τους λαδωσεις σε κοβουν επιτηδες για να τα τσεπωσουν...και μετα ξαναπληρωνεις...αρα τα σκας μια και καλη και τελος...
Επιβεβαιώνω, με την εξής επιφύλαξη:

Η κόρη μου, 19, σπουδάζει στο Ηράκλειο (Κρήτης).
Αποφάσισε να βγάλει εκεί δίπλωμα αυτοκινήτου.
Ξεκίνησε μαθήματα, όποτε ερχόταν στην Αθήνα την πήγαινα και εγώ κάπου να κάνει λίγο πρακτική με το οικογενειακό αυτοκίνητο, ήρθε η ώρα να δώσει εξετάσεις (στην Κρήτη). Γενικώς καλή ήταν, έπρεπε να το πάρει με τη μία.

Ο δάσκαλος της είπε:
-"Πρέπει να δώσουμε ένα διακοσάρι, να περάσεις σίγουρα. Αν δεν το δώσεις, ΜΠΟΡΕΙ να σε κόψουν".
-"Τι να κάνω μπαμπά? Εγώ δε θέλω να λαδώσω" μου είπε το παιδί.
Όμως, επειδή θα ήταν αναστάτωση το "πήγαινε Κρήτη να ξαναδώσεις" (χώρια τα έξοδα), σκέφτηκα όπως εσύ εδώ πιο πάνω, και της είπα:
-"Δώσ'τα να ξεμπερδεύεις".
Το οποίο και έγινε, και βέβαια πέρασε την εξέταση.

Η επιφύλαξη μου είναι ότι τα λεφτά μπορεί να τα κράτησε ο δάσκαλος, και να μην τα έδωσε στους εξεταστές. Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό (ούτε το παιδί), ή να είμαι σίγουρος.

Το βέβαιο είναι ότι οι δάσκαλοι οδήγησης χρησιμεύουν (και υπάρχουν) ακριβώς γι' αυτή τη δουλειά. Για να κάνουν τον μεσάζοντα μεταξύ του πολίτη (που τον ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ να λαδώσει), και του υπαλλήλου που τα παίρνει. Ο λόγος? Ο υπάλληλος δε θα τολμούσε ποτέ να ζητήσει απ' τον πολίτη λεφτά. Θα φοβόταν. Αν εξετάζει κάθε μέρα 10-15 άτομα, κάποιος θα του την κάνει κάποια στιγμή (θα τον καταγγείλει). Το δάσκαλο δεν τον φοβάται, γιατί τον ξέρει, ο δάσκαλος δε θα καταγγείλει ποτε τον εξεταστή (γιατί θέλει να τα έχει καλά μαζί του), και μπορεί και να τα μοιράζονται κι όλας.
Τι θα έπρεπε να γίνει για να σταμτήσει το φαινόμενο?
Να πηγαίνει ο πολίτης στις εξετάσεις ΜΟΝΟΣ του, χωρίς να χρειάζεται "παράσταση" σχολής. Τότε, θα φοβόντουσαν να ζητήσουν λεφτά (απ' τον κάθε άσχετο).
Αλλά οι "σχολές οδηγών", όπως και ένα σωρό άλλοι θεσμοί που υπάρχουν στη χώρα (του "εκτελωνιστή", του "φοροτεχνικού", του "μηχανικού" για την πολεοδομία, κλπ), υπάρχουν ακριβώς γι' αυτό το λόγο:
Για να ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ότι το "τυράκι" των δημόσιων λειτουργών, θα φτάνει στην τσέπη τους ακίνδυνα γι' αυτούς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom