Νέα

Διπλωμα για μηχανακι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexybay
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
λιγη λογικη χρειαζεται...αμα δε τους λαδωσεις σε κοβουν επιτηδες για να τα τσεπωσουν...και μετα ξαναπληρωνεις...αρα τα σκας μια και καλη και τελος...

ετσι κι αλλιως πληρωνεις αρκετα στη σχολη οδηγων,αν σε κοψει στην ουσια θα πληρωσεις το λαδωμα οποτε δωστο μια και καλη και τελος...

οσο καλος οδηγος και να σαι ειναι θεμα τυχης τι εξεταστη θα πετυχεις...αρα μη λες μαλακιες λοπεζ...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Το πρώτο μηχανάκι που οδήγησα ήταν ένα τσάλι χαχα, ένα φούξια με πράσινο φραουλί εντελώς. :tooth:

Και για 50άρι που είχα δώσει, με έβγαλαν κι εμένα στο δρόμο.

Άντε τώρα να με βγάλουν στην Αθήνα. :(

Εγγρ.
2 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Αυτα για τα αναγκαστικα λαδωματα ωστε να παρεις διπλωμα δεν ισχυουν.Εδω κατι ασχετοι που ξερω πηγαν και το πηραν
χωρις να κοπουν για κατι παπαριες που εκαναν.Το θεμα ειναι που θα πεσεις.Ο μεσος ανθρωπος διαβαζει 3,4 μερες τα σηματα,παει και δινει.Εαν κοπει μια φορα(ενταξει μπορει να γινει),την επομενη το παιρνει κανονικα.Τωρα αν μιλαμε για εξαιρεσεις ειχα ενα φιλο που κοπηκε 10 φορες στα σηματα και κανα 3αρι στην οδηγηση.παω πασο εαν ειναι καποιος σε αυτη την κατηγορια.Επισης η αναβαθμιση για >125cc γινεται με ενα παραβολο οπως ειπε και ενας φιλος πιο πανω.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αυτα για τα αναγκαστικα λαδωματα ωστε να παρεις διπλωμα δεν ισχυουν.Εδω κατι ασχετοι που ξερω πηγαν και το πηραν
χωρις να κοπουν για κατι παπαριες που εκαναν.Το θεμα ειναι που θα πεσεις.Ο μεσος ανθρωπος διαβαζει 3,4 μερες τα σηματα,παει και δινει.Εαν κοπει μια φορα(ενταξει μπορει να γινει),την επομενη το παιρνει κανονικα.Τωρα αν μιλαμε για εξαιρεσεις ειχα ενα φιλο που κοπηκε 10 φορες στα σηματα και κανα 3αρι στην οδηγηση.παω πασο εαν ειναι καποιος σε αυτη την κατηγορια.Επισης η αναβαθμιση για >125cc γινεται με ενα παραβολο οπως ειπε και ενας φιλος πιο πανω.
το ειπες και μονος σου οτι ειναι θεμα τυχης σε τι εξεταστη θα πεσεις...αυτο ειπα πιο πανω...καλυτερα δωστα μια φορα να ξεμπερδευεις και τελος...μπορει να μη λαδωσεις και να το παρεις ,μπορει ομως να σε κοψουν 2-3 φορες ...αρα γιατι να ταλαιπωρηθεις?

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Το πρώτο μηχανάκι που οδήγησα ήταν ένα τσάλι χαχα, ένα φούξια με πράσινο φραουλί εντελώς. :tooth:

Και για 50άρι που είχα δώσει, με έβγαλαν κι εμένα στο δρόμο.

Άντε τώρα να με βγάλουν στην Αθήνα. :(
δωσε αριθμο πινακιδας και περιγραφη οχηματος να αποφευγουμε

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Επειδή θεωρείς εμένα επικίνδυνη. :cheesy:
γενικως ειστε λιγο επικινδυνες οταν εχετε τιμονι...οσες φορες κινδυνεψα με τη μηχανη απο γυναικα ηταν  :)

(αν και παραδοξως ο καλυτερος οδηγος αυτοκινητου  που εχω μπει ηταν μια τυπισσα της οποιας ο πατερας ειχε εταιρια με νταλικες...η γυναικα οδηγουσε καλυτερα απ ολους τους αντρες που ξερω)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
θα ξαναγραψω οτι αρκετα ατομα που ετυχε να γνωριζω τους κοψανε για ασημαντους λογους...και ξαναπληρωναν μετα...2 συγκεκριμμενοι ηταν γνωστοι μου απ το σχολειο και μια χαρα οδηγοι...

ενταξει εσυ εισαι ο γαματος ειπαμε...

ναι ο μοναδικος ειμαι που δε λαδωσε. μιλαμε σα νοικοκυρα σε απογνωση κανεις σε ολα τα ζητηματα τελικα.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ναι ο μοναδικος ειμαι που δε λαδωσε. μιλαμε σα νοικοκυρα σε απογνωση κανεις σε ολα τα ζητηματα τελικα.
βρε λοπεζ...λεω τι εγινε απο 2 γνωστους μου που τους ξερω καθως και απο αλλα ατομα που εχω ακουσει...

καταστασεις περιγραφω,το αν το πηρες εσυ χωρις λαδωμα δε λεει κατι...θεμα τυχης ειναι αναλογα τον εξεταστη ,μη τα ξαναλεω...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
βρε λοπεζ...λεω τι εγινε απο 2 γνωστους μου που τους ξερω καθως και απο αλλα ατομα που εχω ακουσει...

καταστασεις περιγραφω,το αν το πηρες εσυ χωρις λαδωμα δε λεει κατι...θεμα τυχης ειναι αναλογα τον εξεταστη ,μη τα ξαναλεω...
για τους 2 που ξέρεις εσύ, όλοι οι υπόλοιποι ξέρουμε 142 που το πήραν χωρίς λάδωμα μπρε

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Είναι θέμα ψυχραιμίας περισσότερο και πώς διαχειρίζεσαι το άγχος σου και λιγότερο ικανότητα οδήγησης. Και δε γίνεται να μην περνάνε κανέναν χωρίς λάδωμα ρε συ, σκέψου λίγο

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
το σταματαω εδω γιατι δε καταλαβαινετε τι λεω μαλλον...

δεν ειπα οτι δε το παιρνουν χωρις λαδωμα,ειπα οτι οσους ξερω εγω τους ταλαιπωρησαν...απλο?

ο πετροσυν ας πουμε λεει ξερουμε 142 που το πηραν χωρις λαδωμα...ωραια κι εγω ξερω 100 που λαδωσαν...και?

ξαναλεω,ΔΕΝ ειπα οτι δε γινεται χωρις λαδωμα,ειπα οτι για να  γλιτωσεις πιθανη ταλαιπωρια δωστα μια και καλη και τελειωνε...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ξαναλεω,ΔΕΝ ειπα οτι δε γινεται χωρις λαδωμα,ειπα οτι για να  γλιτωσεις πιθανη ταλαιπωρια δωστα μια και καλη και τελειωνε...
να με συμπαθάς αλλά αυτή είναι η πιο μαλακισμένη λογική που έχω ακούσει. Το λάδωμα ζει και βασιλεύει επειδή υπάρχει κόσμος που σκέφτεται σαν εσένα

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
να με συμπαθάς αλλά αυτή είναι η πιο μαλακισμένη λογική που έχω ακούσει. Το λάδωμα ζει και βασιλεύει επειδή υπάρχει κόσμος που σκέφτεται σαν εσένα
ναι καλα...μη ξαναγραφω τα ιδια,οι γνωστοι μου βλαστημουσαν γιατι τους εκοψαν επειδη ειχαν ξεφυγει 2 εκατοστα απ τη γραμμη...ασε με ρε φιλε τωρα...και δεν ειναι μονο 2 ξαναλεω,εχω ακουσει παρα πολλες φορες να τους κοβουν για τετοιους λογους...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
το σταματαω εδω γιατι δε καταλαβαινετε τι λεω μαλλον...

δεν ειπα οτι δε το παιρνουν χωρις λαδωμα,ειπα οτι οσους ξερω εγω τους ταλαιπωρησαν...απλο?

ο πετροσυν ας πουμε λεει ξερουμε 142 που το πηραν χωρις λαδωμα...ωραια κι εγω ξερω 100 που λαδωσαν...και?

ειπες οτι ειναι Α Π Α Ρ Α Ι Τ Η Τ Ο. κανε κωλοτουμπες τωρα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

αυτος θα λαδωνει και τον περιπτερα απο αγχος μη του δωσει τις μπροστα καποτες που τις βλεπει ο ηλιος.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
αυτος θα λαδωνει και τον περιπτερα απο αγχος μη του δωσει τις μπροστα καποτες που τις βλεπει ο ηλιος.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom