Νέα

Διπλές IP

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Το ξαναγράφω και πάλι με πιο τροποποιημένο στύλ.Μην μπερδεύουμε την πραγματικότητα με την ιντερνετική διασκέδαση.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Λοιπον αριων, μετα απο ολονυκτια σκεψη και meeting εν απαρτία, σου παραθετουμε τη θεση των mods.

η συνωμοσια με την ευγενικη σου προσφορα (πλατινενιος χορηγος και ετσι..  ;)), ελαβε τελος..
:2funny: :2funny: :2funny:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ξεθαύετε μερικοί κάτι θέματα ώρες ώρες............

Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα συντροφοι
θα ηθελα τη βοηθεια των ειδικων εδω σχετικα με το νετ
1.οταν συνδεεσαι σε ενα server οπου εχεις κανει εγγραφη και μπαινεις με καποιο νικ τι πληροφοριες εχουν για σενα οι ιδιοκτητες του σαιτ? βλεπουν την ιρ σου? βλεπουν το νουμερο του τηλεφωνου σου? ειναι ευκολο να γινει αυτο η χρειαζεται ειδικο λογισμικο και καποια διαδικασια?
2.τα παραπανω ισχυουν αν εχεις συνδεθει σαν επισκεπτης?
ευχαριστω για τη βοηθεια εκ των προτερων

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Εγώ έχω ένα πρόγραμμα που λέγεται hideIP για να κατεβάζω από rapidshare...επειδή δεν είμαι μέλος!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Εγώ έχω ένα πρόγραμμα που λέγεται hideIP για να κατεβάζω από rapidshare...επειδή δεν είμαι μέλος!
δουλευει αυτο ευκολα γιατι ειμαι ψιλοασχετος,μπορεις να στειλεις οδηγιες αν δεν σου ειναι κοπος?ειναι αυτο στο whats my ip? :helpplea:

Επισκέπτης
αυτό απλά είναι για να μην κλείνεις το ρούτερ σου να κατεβάσεις πολλά αρχεία μαζί δεν μπορείς.

Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
παιδια αλλο ρωτησα ισως δεν ημουν σαφης
θα το διατυπωσω αλλιως
αυτη τη στιγμη ειμαι συνδεμενος εδω. οι διαχειριστες του σαιτ ξερουν την ιρ μου? ξερουν τον αριθμο του τηλεφωνου μου? μπορουν να διαβασουν προσωπικα μηνυματα που ανταλλασω με καποιο αλλο μελος? αν ναι ποσο ευκολο ειναι αυτο? χρειαζεται ειδικο λογισμικο? χρειαζεται καποια ιδιαιτερη παρακολουθηση? η ειναι πολυ ευκολο να εχουν αυτες τις πληροφοριες (τα ρωταω αυτα γιατι σε καποιο αλλο σαιτ που μπαινω μου συμβαινουν περιεργα πραγματα) ευχαριστω και παλι

Επισκέπτης
παιδια αλλο ρωτησα ισως δεν ημουν σαφης
θα το διατυπωσω αλλιως
αυτη τη στιγμη ειμαι συνδεμενος εδω. οι διαχειριστες του σαιτ ξερουν την ιρ μου? ξερουν τον αριθμο του τηλεφωνου μου? μπορουν να διαβασουν προσωπικα μηνυματα που ανταλλασω με καποιο αλλο μελος? αν ναι ποσο ευκολο ειναι αυτο? χρειαζεται ειδικο λογισμικο? χρειαζεται καποια ιδιαιτερη παρακολουθηση? η ειναι πολυ ευκολο να εχουν αυτες τις πληροφοριες (τα ρωταω αυτα γιατι σε καποιο αλλο σαιτ που μπαινω μου συμβαινουν περιεργα πραγματα) ευχαριστω και παλι
βασικά την ip σου βλέπουν δεν έχει σχέση καμιά με τον αριθμό τηλεφώνου και ισος να βλέπουν και σε ποιο κέντρο του ΟΤΕ η άλου παρόχου μπορεί να ανήκεις τίποτε άλλο που δεν έχει σχέση με το εν λόγο site.

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
πρώην kostis_20 η νύν Whitey για παράδειγμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom