Επισκέπτης
αδελφέ στο θρέντ σου εγώ πήρα μια θέση εδώ με αυτό το ποστ για τον λαπλας εσύ κολεγιά με τους γαυρους στο θρεντ της ΑΕΚ.Ρεεεεεεεεεεε με τι κάθεστε κ ασχολείστε χριστουγεννιάτικα ρεεεεεεεεεεεεεεεε
αδελφέ στο θρέντ σου εγώ πήρα μια θέση εδώ με αυτό το ποστ για τον λαπλας εσύ κολεγιά με τους γαυρους στο θρεντ της ΑΕΚ.Ρεεεεεεεεεεε με τι κάθεστε κ ασχολείστε χριστουγεννιάτικα ρεεεεεεεεεεεεεεεε
αδελφέ στο θρέντ σου εγώ πήρα μια θέση εδώ με αυτό το ποστ για τον λαπλας εσύ κολεγιά με τους γαυρους στο θρεντ της ΑΕΚ.
ενταξει, το εφτιαξα. κοιτα πιο πανω..Θα παρακαλέσω να χρησιμοποιούμε Ελληνικούς χαρακτήρες, όχι μόνιμα κεφαλαία, και όχι μόνιμα χρώματα, όπως αναγράφεται και στους www.bourdela.com/index.php?option=com_smf&Itemid=250&topic=2]κανόνες του forum[/url].
Υπάρχει η δυνατότητα επεξεργασίας (Τροποποίηση), για να επεξεργαστείς το μήνυμά σου. Η δυνατότητα τροποποίησης θα ισχύει για 30 λεπτά από τη δημιουργία της δημοσίευσής σου.
Αν δεν επεξεργαστείς στο μήνυμά σου στην επόμενη μισή ώρα, θα αναγκαστώ να το διαγράψω.
Ευχαριστώ
ενταξει, το εφτιαξα. κοιτα πιο πανω..
δες πόσοι πλέον συμμετέχουν και στο συγκεκριμένο θρεντ αλλά δες και πόσοι την έχουν κάνει από το σαιτ.Κάτσε ρε αρίωνα τώρα γιατί θα κουζουλαθώ! Δηλαδή τα χανούμια ΔΕΝ πρέπει να μιλάμε με γαύρους και το αντίθετο? Ρώτα τον psaxnw να σου πει τι γαμάτες συζητήσεις κάνουμε!!! Ένα γαμημένο nickname είμαστε όλοι εδώ.....πίστεψε με και με τα παιδιά που έχω παρεξηγηθεί αρκετά εδώ ΔΕΝ έχω πρόβλημα να πιω και ένα κρασί μαζί τους!!!
αδελφέ στο θρέντ σου εγώ πήρα μια θέση εδώ με αυτό το ποστ για τον λαπλας εσύ κολεγιά με τους γαυρους στο θρεντ της ΑΕΚ.
δεν αντιλέγω ότι δεν πρέπει να μπαίνουν και γαύροι αλλά τελικά πόσοι ΑΕΚτσήδες έχουν σταματήσει να μπαίνουν δεν βάζω τον εαυτό μου γιατί η δική μου επιλογή ήταν συνειδητή για να μην κάνω ζημιά στο θρέντ από της επιθέσεις που δεχόμουνα εκεί μέσα από τους τώρα υπέροχους συνομιλητές σας.Καταρχάς Arion δεν είναι θρεντ μου.ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.Πάμε παρακάτω τώρα:πας γαύρος δεν σημαίνει ότι είναι κ εχθρός μου.Αν κάνει εξακολουθόμενες μαλακίες γαύρος ή οποιοσδήποτε άλλος προφανώς θα δεχτεί την αντίδραση μου ,την δική μου κ άλλων.ΑΠό κει κ πέρα δεν θα κα΄θομαι να δυιλίσω τον κώνωπα.Δηλαδή όποιος είναι γαύορς θα του την λέω κ θα τον βρίζω;;;;θα πρεπε να είχα αλλάξει περιοχή που μένω εδώ κ τριάντα χρόνια.Απλώς κάποιες αντιπαραθέσεις μας Κ Ο Υ Ρ Α Σ Α Ν αρκετά κ εκεί είχα το πρόβλημά μου με σένα κ κανά-δυο ακόμα.Προφανώς κ δεν τα έκανα πλα΄κα΄κια με τους γαύορυς,τουλάχιστον με τον τρόπο που εννοείς.
Εχω φάει εδώ μέσα 4 warned κ 3 muted για τους τσακωμούς μου.Απλά ίσως ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ.
βρε εδω μεσα δε ξερει ενα ατομο αν ειναι γκει η στρειτ για διπλεσ ιπ μιλαμε
για σένα ξέρουμε ότι είσαι η καμιά αγάμητη η καμιά πούστρα.πάντως και στις 2 περιπτώσεις για ζητιάνο της πούτσας σε κόβωβρε εδω μεσα δε ξερει ενα ατομο αν ειναι γκει η στρειτ για διπλεσ ιπ μιλαμε
Πέστα ρε .... χαχαχαβρε εδω μεσα δε ξερει ενα ατομο αν ειναι γκει η στρειτ για διπλεσ ιπ μιλαμε
γλυτωσες πολλα οσο ελειπες..καποιοι εχουν καταντησει κουραστικοι !!ελεος πια !!και αναφερομαι στον αριων
και τι σχεση εχει ο αριων με αυτο?ρε μιλαμε δεν παιζεται ο παππουλης..αρχιζω να τον λυπαμαι..δεν προλαβα να γραψω στον warhol & αμεσως πηρα το εξης pm..
arion1955
Ο παλιός, είν' αλλιώς
Συνδεδεμένος
Φύλο:
Είμαι εδώ επειδή...: Είμαι λάτρης των CG
γεμίσαμε μακάκες εδώ δον κιχώτη είσαι μακάκας.
(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: pleasuregiver στις: Σήμερα στις 15:24 » Παράθεση Απάντηση Διαγραφή
--------------------------------------------------------------------------------
ποιος έλειπε?
Αναφορά στον Διαχειριστή
--------------------------------------------------------------------------------
Μας έφαγε η μπόχα εδώ μέσα, πάμε έξω να πάρουμε αέραααααααααααααααα