Νέα

Διπλές IP

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
αδελφέ στο θρέντ σου εγώ πήρα μια θέση εδώ με αυτό το ποστ για τον λαπλας εσύ κολεγιά με τους γαυρους στο θρεντ της ΑΕΚ.

Κάτσε ρε αρίωνα τώρα γιατί θα κουζουλαθώ! Δηλαδή τα χανούμια ΔΕΝ πρέπει να μιλάμε με γαύρους και το αντίθετο? Ρώτα τον psaxnw να σου πει τι γαμάτες συζητήσεις κάνουμε!!! Ένα γαμημένο nickname είμαστε όλοι εδώ.....πίστεψε με και με τα παιδιά που έχω παρεξηγηθεί αρκετά εδώ ΔΕΝ έχω πρόβλημα να πιω και ένα κρασί μαζί τους!!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Θα παρακαλέσω να χρησιμοποιούμε Ελληνικούς χαρακτήρες, όχι μόνιμα κεφαλαία, και όχι μόνιμα χρώματα, όπως αναγράφεται και στους www.bourdela.com/index.php?option=com_smf&Itemid=250&topic=2]κανόνες του forum[/url].

Υπάρχει η δυνατότητα επεξεργασίας (Τροποποίηση), για να επεξεργαστείς το μήνυμά σου. Η δυνατότητα τροποποίησης θα ισχύει για 30 λεπτά από τη δημιουργία της δημοσίευσής σου.

Αν δεν επεξεργαστείς στο μήνυμά σου στην επόμενη μισή ώρα, θα αναγκαστώ να το διαγράψω.

Ευχαριστώ
ενταξει, το εφτιαξα. κοιτα πιο πανω.. :grin:

Επισκέπτης
Κάτσε ρε αρίωνα τώρα γιατί θα κουζουλαθώ! Δηλαδή τα χανούμια ΔΕΝ πρέπει να μιλάμε με γαύρους και το αντίθετο? Ρώτα τον psaxnw να σου πει τι γαμάτες συζητήσεις κάνουμε!!! Ένα γαμημένο nickname είμαστε όλοι εδώ.....πίστεψε με και με τα παιδιά που έχω παρεξηγηθεί αρκετά εδώ ΔΕΝ έχω πρόβλημα να πιω και ένα κρασί μαζί τους!!!
δες πόσοι πλέον συμμετέχουν και στο συγκεκριμένο θρεντ αλλά δες και πόσοι την έχουν κάνει από το σαιτ.
και εγώ έχω  δηλώσει ότι θα αποχωρήσω μόλις τελειώσω κάτι που έχω αρχίσει και βγήκε ο ζερο πέταξε πάλι την λάσπη του όπως εχθές για  τον λαπλας και την έκανε εγώ δεν δήλωσα ότι αποχωρώ  σε μια εβδομάδα,
και αν σαν μοντ τιμούσε και τον τίτλο του δεν θα  κάλυπτε αυτούς που έβρισαν εμένα και τους γονείς μου, και σήμερα  πριν από λίγο σε  κανείς από εσάς δεν πήρε θέση για  τους χαρακτηρισμούς  που μου  απέδωσε ο πλεσουργκίβερ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
αδελφέ στο θρέντ σου εγώ πήρα μια θέση εδώ με αυτό το ποστ για τον λαπλας εσύ κολεγιά με τους γαυρους στο θρεντ της ΑΕΚ.

Καταρχάς Arion δεν είναι θρεντ μου.ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.Πάμε παρακάτω τώρα:πας γαύρος δεν σημαίνει ότι είναι κ εχθρός μου.Αν κάνει εξακολουθόμενες μαλακίες γαύρος ή οποιοσδήποτε άλλος προφανώς θα δεχτεί την αντίδραση μου ,την δική μου κ άλλων.ΑΠό κει κ πέρα δεν θα κα΄θομαι να δυιλίσω τον κώνωπα.Δηλαδή όποιος είναι γαύορς θα του την λέω κ θα τον βρίζω;;;;θα πρεπε να είχα αλλάξει περιοχή που μένω εδώ κ τριάντα χρόνια.Απλώς κάποιες αντιπαραθέσεις μας Κ Ο Υ Ρ Α Σ Α Ν αρκετά κ εκεί είχα το πρόβλημά μου με σένα κ κανά-δυο ακόμα.Προφανώς κ δεν τα έκανα πλα΄κα΄κια με τους γαύορυς,τουλάχιστον με τον τρόπο που εννοείς.
Εχω φάει εδώ μέσα 4 warned κ 3 muted για τους τσακωμούς μου.Απλά ίσως ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ.

Επισκέπτης
Καταρχάς Arion δεν είναι θρεντ μου.ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.Πάμε παρακάτω τώρα:πας γαύρος δεν σημαίνει ότι είναι κ εχθρός μου.Αν κάνει εξακολουθόμενες μαλακίες γαύρος ή οποιοσδήποτε άλλος προφανώς θα δεχτεί την αντίδραση μου ,την δική μου κ άλλων.ΑΠό κει κ πέρα δεν θα κα΄θομαι να δυιλίσω τον κώνωπα.Δηλαδή όποιος είναι γαύορς θα του την λέω κ θα τον βρίζω;;;;θα πρεπε να είχα αλλάξει περιοχή που μένω εδώ κ τριάντα χρόνια.Απλώς κάποιες αντιπαραθέσεις μας Κ Ο Υ Ρ Α Σ Α Ν αρκετά κ εκεί είχα το πρόβλημά μου με σένα κ κανά-δυο ακόμα.Προφανώς κ δεν τα έκανα πλα΄κα΄κια με τους γαύορυς,τουλάχιστον με τον τρόπο που εννοείς.
Εχω φάει εδώ μέσα 4 warned κ 3 muted για τους τσακωμούς μου.Απλά ίσως ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ.
δεν αντιλέγω ότι δεν πρέπει να  μπαίνουν και γαύροι αλλά τελικά πόσοι ΑΕΚτσήδες έχουν σταματήσει να  μπαίνουν δεν  βάζω τον εαυτό μου  γιατί η  δική μου  επιλογή ήταν συνειδητή για  να  μην κάνω ζημιά στο θρέντ από της επιθέσεις που δεχόμουνα εκεί μέσα από τους τώρα υπέροχους συνομιλητές σας. 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κανείς δεν έφυγε Arion από το θρεντ της ΑΕΚ .Όλοι εδώ είμαστε.Ποιον εννοείς;;;ο μόνος που δεν έγραφε για 3 μέρες ήμουν εγώ κ εσύ.Από χθες μέχρι σhμερα το πρωί διάβασα 7 σελίδες ΝΕΕΣ post.Φαντάσου να ήμσταν κ όλοι όπως λες.Ποιος έφυγε από το θρεντ της ΑΕΚ;;;;Α ναι ξέχασα,ο Αλέξανδρος έφυγε. :2funny:

Round_Ass

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Με το συμπάθιο κιόλας...αλλά αυτό δεν ειναι Φροσάκι στην παραπάνω Φωτό. Φροσάρα είναι η κόπελα !! (Άσχετο με την κούβεντα που γίνετε, αλλά το καλό να λέγετε !!).  :dancing:  :dancing:  :dancing:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Μιας και αναφερθηκε το ονομα μου να πω κι εγω τη γνωμη μου..Οντως μπορουμε να συζητησουμε και γαυροι και αεκτζηδες και πρασινοι και ολοι...Οι πρκλησεις δυστηχως παντα θα υπαρχουν,πχ χθες μπηκα στο θρεντ τις Αεκ,δεν ειπα τιποτα κακο κι αμεσως πεταχτηκε ο Λιομας που ειναι και παλιος και με απαξιοτικο υφακι με ειρωνευτικε επειδη απλα ειμαι Ολυμπιακος=αναξιος να κανει διαλογο..Δεν εχει σημασια.....
Οσον αφορα τις διπλες,3πλες κτλ ιπ δεν νομιζω οτι πρεπει οι μοντς να "σκαναρουν" καθε μερα για να βρουν ποιος μπαινει με 2,3,5 νικ..δεν εχει οφελος...αντε και μπηκε καποιος κι εβρισε κι εκανε μαλακιες,θα σηκωθει να φυγει καποια στιγμη...τελος παντων,βλακειες!!
Χρονια πολλα σιγα σιγα μιας και φτανουν οι μερες...

elenaxxx

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
βρε εδω μεσα δε ξερει ενα ατομο αν ειναι γκει η στρειτ για διπλεσ ιπ μιλαμε :grin:

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
βρε εδω μεσα δε ξερει ενα ατομο αν ειναι γκει η στρειτ για διπλεσ ιπ μιλαμε :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ούτε καν αν είναι στα αλήθεια άντρας ή γυναίκα....
Εκτός από περιπτώσεις που γνωρίζονται τα μέλη κι έχουν συναντηθεί.....

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
για σένα ξέρουμε ότι είσαι η καμιά αγάμητη η καμιά πούστρα.πάντως και στις 2 περιπτώσεις για ζητιάνο της πούτσας σε κόβω

Επισκέπτης
καποιοι εχουν καταντησει κουραστικοι  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:!!ελεος πια  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:!!και αναφερομαι στον αριων

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
στο ma βάλε ένα l και θα είσαι οκ.

Επισκέπτης
ρε μιλαμε δεν παιζεται ο παππουλης..αρχιζω να τον λυπαμαι..δεν προλαβα να γραψω στον warhol & αμεσως πηρα το εξης pm..

arion1955
Ο παλιός, είν' αλλιώς

Συνδεδεμένος

Φύλο:
Είμαι εδώ επειδή...: Είμαι λάτρης των CG

γεμίσαμε μακάκες εδώ δον κιχώτη είσαι μακάκας.

(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: pleasuregiver στις: Σήμερα στις 15:24 » Παράθεση Απάντηση Διαγραφή 

--------------------------------------------------------------------------------
ποιος έλειπε?
Αναφορά στον Διαχειριστή

--------------------------------------------------------------------------------
Μας έφαγε η μπόχα εδώ μέσα, πάμε έξω να πάρουμε αέραααααααααααααααα

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
ρε μιλαμε δεν παιζεται ο παππουλης..αρχιζω να τον λυπαμαι..δεν προλαβα να γραψω στον warhol & αμεσως πηρα το εξης pm..

arion1955
Ο παλιός, είν' αλλιώς

Συνδεδεμένος

Φύλο:
Είμαι εδώ επειδή...: Είμαι λάτρης των CG

γεμίσαμε μακάκες εδώ δον κιχώτη είσαι μακάκας.

(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: pleasuregiver στις: Σήμερα στις 15:24 » Παράθεση Απάντηση Διαγραφή 

ποιος έλειπε?
Αναφορά στον Διαχειριστή

Μας έφαγε η μπόχα εδώ μέσα, πάμε έξω να πάρουμε αέραααααααααααααααα
και τι σχεση εχει ο αριων με αυτο?
μποχαυχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom