Νέα

Διπλές IP

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
σήμερα είδαμε έναν mod του site τον zero tolerance να δηλώνει για τον laplace ότι είναι το ίδιο άτομο με τον aims θέτω σε κρίση των μελών του site να διατυπώσουν της απόψεις τους ότι εφ όσον για πρώτη φορά mod  έδωσε αυτό το στοιχείο καλό θα είναι κατ αρχήν όταν γίνονται τέτοιες αποκαλύψεις και από ένα μέρος των μελών αμφισβητείτε όταν υπάρχει τέτοια αποκάλυψη να επιβεβαιώνεται τουλάχιστον αυτό από 2 ακόμα mod.
επίσης να δημοσιοποιηθούν και ποιοι άλλοι  μπαίνουν με διπλά νικ η έστω διαφορετικά άτομα που μπαίνουν από την ίδια ip.
εγώ προσωπικά μπαίνω από 3 διαφορετικές συνδέσεις και πιθανόν ακόμα από την μια σύνδεση να μπαίνει ακόμα ένα μέλος που εργάζεται σε εμένα.
στο παρελθόν όταν είχα φάει ένα mute δημιούργησα δεύτερο νικ το οποίο δημοσιοποίησα δεν το έκρυψα δηλαδή αλλά μετά από 2 η 3 ημέρες που έσβησε το mute το διέγραψα και είναι ανενεργό. 

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
μην ψαχνουμε ρε παιδια να πεταλωσουμε τον ψιλο...οπως και να χει ο καθενας μπορει να μπαινει και με 10 ιπ...
αν θες την αλλαζεις και τελειωσε..ποιο το οφελος να μπαινεις με 2-3 λογαριασμους...εκτος αν εισαι μωρος στο μυαλο..καποια στιγμη θα βαρεθεις...

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Νομίζω, από τεχνική άποψη υπάρχει πιθανότητα από την στιγμή που η ip δεν είναι στατική να συμπέσει κάποια στιγμή με την ip ενός άλλου μέλους, ή ακόμα όπως εσύ αναφέρεις δύο άτομα μπορεί να μπαίνουν από το χώρο εργασίας τους και να φαίνεται η ίδια ip. Από άποψη ουσίας προσωπικά δεν με πολυαπασχολεί αν κάποιος μπαίνει με 3 ή 13 διαφορετικές ταυτότητες γιατί απλά εδώ είμαστε κάποια νικ-νέιμς εικονικής πραγματικότητας και τίποτα παραπάνω. Το νικνέιμ πολεμιστής μπορεί να είναι ένας κοντός καραφλός κομπλεξικός μικροτσούτσουνος ή μια γκόμενα με μεγάλα βυζιά που κάνει την πλάκα της. Απλώς σχολιάζουμε και ανταλάσουμε κάποιες απόψεις ανώνυμα και λέμε και καμιά μαλακία (ειδικά εγώ λέω παραπάνω) και νομίζω ότι αυτή είναι και η ουσία ενός ίντερνετ φόρουμ.

Επισκέπτης
μην ψαχνουμε ρε παιδια να πεταλωσουμε τον ψιλο...οπως και να χει ο καθενας μπορει να μπαινει και με 10 ιπ...
αν θες την αλλαζεις και τελειωσε..ποιο το οφελος να μπαινεις με 2-3 λογαριασμους...εκτος αν εισαι μωρος στο μυαλο..καποια στιγμη θα βαρεθεις...
σήμερα έγινε μια δήλωση για μέλος με διπλό νικ στο παρελθόν έγιναν καταγγελίες για άλλα μέλη δεν είναι καλύτερα να υπάρχει μια ενημέρωση για καλύτερη διαφάνεια και εμπιστοσύνη?

Επισκέπτης
Νομίζω, από τεχνική άποψη υπάρχει πιθανότητα από την στιγμή που η ip δεν είναι στατική να συμπέσει κάποια στιγμή με την ip ενός άλλου μέλους, ή ακόμα όπως εσύ αναφέρεις δύο άτομα μπορεί να μπαίνουν από το χώρο εργασίας τους και να φαίνεται η ίδια ip. Από άποψη ουσίας προσωπικά δεν με πολυαπασχολεί αν κάποιος μπαίνει με 3 ή 13 διαφορετικές ταυτότητες γιατί απλά εδώ είμαστε κάποια νικ-νέιμς εικονικής πραγματικότητας και τίποτα παραπάνω. Το νικνέιμ πολεμιστής μπορεί να είναι ένας κοντός καραφλός κομπλεξικός μικροτσούτσουνος ή μια γκόμενα με μεγάλα βυζιά που κάνει την πλάκα της. Απλώς σχολιάζουμε και ανταλάσουμε κάποιες απόψεις ανώνυμα και λέμε και καμιά μαλακία (ειδικά εγώ λέω παραπάνω) και νομίζω ότι αυτή είναι και η ουσία ενός ίντερνετ φόρουμ.
συμφωνώ μαζί σου όμως από την στιγμή που μοντ έφτασε να δημοσιοποιήσει ότι συγκεκριμένο μέλος έχει δυο νικ αυτό πρέπει να ισχύει για όλους και όχι δυο μέτρα και δυο σταθμά. 

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
μη δίνετε σημασία ρε παιδιά σε τέτοια πράγματα...

όποιος ξέρει από δικτυα καταλαβαινει ότι,
μπορεί να είναι τι ίδιο άτομο, μπορεί και όχι.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
σήμερα έγινε μια δήλωση για μέλος με διπλό νικ στο παρελθόν έγιναν καταγγελίες για άλλα μέλη δεν είναι καλύτερα να υπάρχει μια ενημέρωση για καλύτερη διαφάνεια και εμπιστοσύνη?
ας κανουν οτι νομιζουν οι αντμινς...

sakis31

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Και static-ip να'χη,μπορη να μπαινη με proxy. :boobies:
Στο internet εισε οτι δηλωσης...! :tickedoff:!

Επισκέπτης
Πότε θα τα πούμε απο κοντά, κούκλα???
[move] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

Σοβαρευτείτε βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
νομίζω ότι από την στιγμή που  μοντ έκανε δημοσιοποίηση για κάποιο μέλος πρέπει για λόγους αξιοπιστίας να γίνει αυτό.

Επισκέπτης
περιμένω οι μοντ να πάρουν θέση εδώ πέρα οχι πλέον γαργάρα.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
910
Πόντοι
96
 Εγω παντως δεν εχω static ip και μια με δειχνει στην Αττικη μια στην Χαλκιδικη μια στα Αμπελάκια!!! Ενας τροπος να καταλάβετε απο που σας δινει χωρο ο provider ειναι απο τις γμονες που εμφανιζονται σε κάποια site. την μια σου λεει hot girls at Virona την αλλη hot girls at Koropi και hot girls at at thessaloniki!!!!

Εγω παντως ειμαι εναντιον των αποκλεισμων και το θεμα μου θυμησε τις δίπλες που δεν θυμαμαι αν τις τρωμε τωρα ή το Πάσχα!!!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
περιμένω οι μοντ να πάρουν θέση εδώ πέρα οχι πλέον γαργάρα.
Λοιπον αριων, μετα απο ολονυκτια σκεψη και meeting εν απαρτία, σου παραθετουμε τη θεση των mods.

η συνωμοσια με την ευγενικη σου προσφορα (πλατινενιος χορηγος και ετσι..  ;)), ελαβε τελος..

Συνημμένα

• thesi_ton_mod.jpg
    thesi_ton_mod.jpg
    87,7 KB · Εμφανίσεις: 33

Επισκέπτης
  Εγω παντως δεν εχω static ip και μια με δειχνει στην Αττικη μια στην Χαλκιδικη μια στα Αμπελάκια!!! Ενας τροπος να καταλάβετε απο που σας δινει χωρο ο provider ειναι απο τις γμονες που εμφανιζονται σε κάποια site. την μια σου λεει hot girls at Virona την αλλη hot girls at Koropi και hot girls at at thessaloniki!!!!

Εγω παντως ειμαι εναντιον των αποκλεισμων και το θεμα μου θυμησε τις δίπλες που δεν θυμαμαι αν τις τρωμε τωρα ή το Πάσχα!!!!
εγώ έθεσα το ζήτημα γιατί ο συγκεκριμένος μοντ προστατεύει ορισμένα άτομα εδώ που πιθανόν του κάνουν αβάντες να διατηρεί την θέση του εδώ και από την στιγμή που είπε για συγκεκριμένο μέλος ότι μπαίνει  εδώ με διπλό νικ θα πρέπει να βγάλει στην φόρα και ποιοι άλλοι μπαίνουν με διπλά νικ η να πάρει πίσω από αυτό που είπε και να ζητήσει συγγνώμην από το μέλος.

Επισκέπτης
Λοιπον αριων, μετα απο ολονυκτια σκεψη και meeting εν απαρτία, σου παραθετουμε τη θεση των mods.

η συνωμοσια με την ευγενικη σου προσφορα (πλατινενιος χορηγος και ετσι..  ;)), ελαβε τελος..
πάτερ άσε τα αυτά αλλά πάρε θέση στο ερώτημα μου , αν ο laplase έχει διπλό νικ είναι ο μόνος εδώ?, γιατί ο ζέρο τόλερανς κάνει επιλεκτικές επιθέσεις σε μέλη?
επίσης οι τελευταίοι χαρακτηρισμοί του πλεσοθργκίβερ προς το άτομο μου δεν αποτελούν πρόκληση και βρίσιμο και για της οποίες έστειλα αναφορά προς συντονιστή.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ΖΑΒΑTRANEraka[size=16pt]μια[/size]  :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ρεεεεεεεεεεε με τι κάθεστε κ ασχολείστε χριστουγεννιάτικα ρεεεεεεεεεεεεεεεε :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom