ACHILEAS77
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 1.661
- Πόντοι
- 3.495
ΙΣΩΣ ακυρο θεμα αλλα πολυ επικαιρο!...
μεσα σε ολα κ η οικονομικη κριση κανει τα πραγματα πιο δυσκολα, ανεκαθεν κ ο ελληνας γκρινιαζε ακομη κ οταν πηγαιναν πριμα!
Μετα απο καιρο, αρκετο αφου οι πολυ καλοι μου φιλοι ειναι εκτος αθηνας πλεον, κατεληξα με αλλες παρεες, κ αλλο κυκλο.
Το οικονομικο δεν ειναι το μονο θεμα, γνωριζοντας κ ατομα με τρομερη οικονομικη επιφανεια ειχαν μια μιζερια πιο πολυ κ απο αστεγο.
Αυτη η γκρινια κ Η ΖΗΛΟΦΘΟΝΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ, αλλαζεις παπουτσια κ λες κ πηρες σκαφος,γαμας κανα καλο μουνι κ λες κ οι αλλοι ειναι παρθενοι, Τρως ενα φαγητο της προκοπης κ τους τρεχουν τα σαλια....κτλ,κτλ....
γινεσαι αποδεκτης φοβερης γκρινιας ζηλιας...ρουφιανιας,λες κ εισαι ψυχολογος!!!
ξερεις γυρω -γυρω ατομα που αν ΑΝΟΙΞΕΙΣ το στομα σου το τι εχει πει ο καθενας για τον αλλο, θα γινει γ παγκοσμιος πολεμος.
Μπορει κ στην τελικη να τα βρουνε κ να φας κ εσυ το φταιξιμο.
Παντα τους φταιει ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ....συνεδριαζει πχ η λεσχη μπιντελμπερκ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ.
φταει το κρατος, η γκομενα , η μανα της γκομενας,ο δημος...μεχρι κ ο καιρος.
αν τους βαλεις χερι γινεσαι εχθρος!!!
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ Κ ΕΓΩ...
δεν φορτωνω ομως τα βαρη μου αλλου...
ΝΑΙ ορισμενα πραγματα θα ηθελα να τα κανω αλλιως...
δεν φταινε μονο οι αλλοι για αυτο...
δεν οταν δεν εχω κεφι ειμαι δυσκολος ανθρωπος οπως ολοι...
αλλα δεν θα ξεσπασω αλλου....
---------------
δεν θα κατσω να πω αλλου κατι που μου εμπιστευτηκε ο αλλος,δεν θα ζηλεψω ενα καλυτερο αμαξι πχ...
----------
διωξτε μιζερους ανθρωπους απο γυρω σας....ολους.
θα σας ρουφηξουν την ενεργεια σαν βρυκολακες...
σωστα καποιος ειχε πει...
"αυτος που σε κερναει ενα ποτο η μπαφο....ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.....ΑΠΛΑ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΕΑ"
--------
απο την αλλη αν κοβεις ανθρωπους για Α,Β ..λογο μικραινει ο κοινωνικος κυκλος...
εδω μπαινει το "ολοι χρειαζονται για κατι"....
κ ομως οχι...
πχ δεν εχεις αμαξι παρε ταξι,λεοφωρειο η με τα ποδια....
μαθε πραγματα που δεν ξερεις....ολα γινονται-
αυτο το παρε δωσε(εκτος μιζεριας)...
δηλαδη το "εμποριο" στις ανθρωπινες σχεσεις εχει παραγινει...
στα 32 ειχα γκομενα 23,,,μου λεγε ελαχιστοι φιλοι" οταν στα 19 της ειχε 100αδες.
η νεολαια ωριμαζει πιο γρηγορα κ ζυγιζει την χρησιμοτητα του αλλου πολυ πιο γρηγορα απ οτι εμεις.
πχ ακομη κ στα 25 δεν ηξερα με ποια παρεα θα 1 βγω...
---------
κανεις δεν ειναι τελειος η αλανθαστος... αλλα ΣΗΜΕΡΑ..βλεποντας πισω κ το παρον, δεν θα δινα 2 ευκαιρια σε πολλες περιπτωσεις,
το πιο σημαντικο απο ολα ειναι αυτο=ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ.
ΟΠΟΤΕ...οταν δεν μπορεις να ισιωσεις καποιον απο τα "θεματα" του , δεν φταις εσυ για αυτο...δεν εισαι η μαμα του..η ο θεος..
κανεις το πολυ απλο....κοβεις κ αντε γεια...
μεσα σε ολα κ η οικονομικη κριση κανει τα πραγματα πιο δυσκολα, ανεκαθεν κ ο ελληνας γκρινιαζε ακομη κ οταν πηγαιναν πριμα!
Μετα απο καιρο, αρκετο αφου οι πολυ καλοι μου φιλοι ειναι εκτος αθηνας πλεον, κατεληξα με αλλες παρεες, κ αλλο κυκλο.
Το οικονομικο δεν ειναι το μονο θεμα, γνωριζοντας κ ατομα με τρομερη οικονομικη επιφανεια ειχαν μια μιζερια πιο πολυ κ απο αστεγο.
Αυτη η γκρινια κ Η ΖΗΛΟΦΘΟΝΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ, αλλαζεις παπουτσια κ λες κ πηρες σκαφος,γαμας κανα καλο μουνι κ λες κ οι αλλοι ειναι παρθενοι, Τρως ενα φαγητο της προκοπης κ τους τρεχουν τα σαλια....κτλ,κτλ....
γινεσαι αποδεκτης φοβερης γκρινιας ζηλιας...ρουφιανιας,λες κ εισαι ψυχολογος!!!
ξερεις γυρω -γυρω ατομα που αν ΑΝΟΙΞΕΙΣ το στομα σου το τι εχει πει ο καθενας για τον αλλο, θα γινει γ παγκοσμιος πολεμος.
Μπορει κ στην τελικη να τα βρουνε κ να φας κ εσυ το φταιξιμο.
Παντα τους φταιει ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ....συνεδριαζει πχ η λεσχη μπιντελμπερκ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ.
φταει το κρατος, η γκομενα , η μανα της γκομενας,ο δημος...μεχρι κ ο καιρος.
αν τους βαλεις χερι γινεσαι εχθρος!!!
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ Κ ΕΓΩ...
δεν φορτωνω ομως τα βαρη μου αλλου...
ΝΑΙ ορισμενα πραγματα θα ηθελα να τα κανω αλλιως...
δεν φταινε μονο οι αλλοι για αυτο...
δεν οταν δεν εχω κεφι ειμαι δυσκολος ανθρωπος οπως ολοι...
αλλα δεν θα ξεσπασω αλλου....
---------------
δεν θα κατσω να πω αλλου κατι που μου εμπιστευτηκε ο αλλος,δεν θα ζηλεψω ενα καλυτερο αμαξι πχ...
----------
διωξτε μιζερους ανθρωπους απο γυρω σας....ολους.
θα σας ρουφηξουν την ενεργεια σαν βρυκολακες...
σωστα καποιος ειχε πει...
"αυτος που σε κερναει ενα ποτο η μπαφο....ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.....ΑΠΛΑ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΕΑ"
--------
απο την αλλη αν κοβεις ανθρωπους για Α,Β ..λογο μικραινει ο κοινωνικος κυκλος...
εδω μπαινει το "ολοι χρειαζονται για κατι"....
κ ομως οχι...
πχ δεν εχεις αμαξι παρε ταξι,λεοφωρειο η με τα ποδια....
μαθε πραγματα που δεν ξερεις....ολα γινονται-
αυτο το παρε δωσε(εκτος μιζεριας)...
δηλαδη το "εμποριο" στις ανθρωπινες σχεσεις εχει παραγινει...
στα 32 ειχα γκομενα 23,,,μου λεγε ελαχιστοι φιλοι" οταν στα 19 της ειχε 100αδες.
η νεολαια ωριμαζει πιο γρηγορα κ ζυγιζει την χρησιμοτητα του αλλου πολυ πιο γρηγορα απ οτι εμεις.
πχ ακομη κ στα 25 δεν ηξερα με ποια παρεα θα 1 βγω...
---------
κανεις δεν ειναι τελειος η αλανθαστος... αλλα ΣΗΜΕΡΑ..βλεποντας πισω κ το παρον, δεν θα δινα 2 ευκαιρια σε πολλες περιπτωσεις,
το πιο σημαντικο απο ολα ειναι αυτο=ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ.
ΟΠΟΤΕ...οταν δεν μπορεις να ισιωσεις καποιον απο τα "θεματα" του , δεν φταις εσυ για αυτο...δεν εισαι η μαμα του..η ο θεος..
κανεις το πολυ απλο....κοβεις κ αντε γεια...