dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.558
- Πόντοι
- 8.345
εμένα με βάζουν σε κάτι bitcoin groups με το έτσι θέλω , δεν σημαίνει ότι έγινα trader
το οτι σε προσθεσανε ειναι το ζητουμενο
εμένα με βάζουν σε κάτι bitcoin groups με το έτσι θέλω , δεν σημαίνει ότι έγινα trader
Όχι ρε συ. Τι κανάλι; Όποιος θέλει κάνει ομάδα και βάζει μέλη. Αν δε σου αρέσει αποχωρεις απλά.πρεπει να εισαι γραμμενος στο καναλι προηγουμενως αλλιως δεν γινετε.
Εγγραφη και απεγγραφη γινετε οικειοθελως
ποιο ειναι λοιπον το ηθικο διδαγμα; καλη η περιγραφη αλλα, να μαθαινουμε!
απο καποιο μελος τους ιστοτοπου, ξενοδοχος μαλλον, ειχα διαβασει το εξης:
καλητερα τον διαολο που ξερεις παρα τον αγγελο που δεν ξερεις. Δεν χωριζεις επειδη η αλλη κανει καλες πιπες.
Α, να ξερεις οτι ο ξενοδοχος σου εφαγε μαλλον την παυλινα,χαλβα!
μάθε ελληνικά .... ΠΑΡΩΝ ....εγώ δηλώνω παρόν τύπε. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν βλέπεις το στήσιμο; Από πότε έχει συμβεί σε παρόμοια υπόθεση να έχει πλημμυρίσει ο τύπος, τα Κοινωνικά Δίκτυα, οι Τηλεοράσεις από αμέτρητα σχόλια Δημοσιογράφων, Δικηγόρων και κάθε πικραμένου; από την Πισπιρίγκου έχουμε να δούμε τέτοια προπαγάνδα. Και δεν είναι μόνο η φέτα. Είναι και το ότι οι Γείτονες, αφού πήραν οτιδήποτε ήθελαν, δεν έχουν τηρήσει οποιαδήποτε υποχρέωση. Και δεν τους έχει καταγγείλει κάποια Κυβέρνηση στους Δημόσιους Οργανισμούς
πρέπει να γνωρίζεις και ελληνικά .... ΓΙΝΕΤΑΙπρεπει να εισαι γραμμενος στο καναλι προηγουμενως αλλιως δεν γινετε.
Εγγραφη και απεγγραφη γινετε οικειοθελως
εγω που ειμαι ο τιποτας σε ταξιδι στο εξωτερικο 2 ατομα που χαθηκαν οι βαλιτσες μας μπηκαμε σε ενα εμπορικο αουτλετ που ηταν ανοιχτο κυριακη και βγηκαμε φιγουρινια και αυτος ο μαλακας κλαιγεται στα καναλια δεν εχω ρουχα
Οποιος παιρνει λουγκρα καθαριζει ο,τι υποθεση κ να χει..κραταει πολλα για τη σκούφια των ανωτερων λουγκροειδών στρωμμάτων…
βρισκουνε τα κινητα απο διαρροες τραπεζων και χρηματιστηριακων ελλαδος . Ευτυχως ειναι groups απο απατεωνων bitcoin ελλαδοςτο οτι σε προσθεσανε ειναι το ζητουμενο
στο εισαγγελατο μολις ειπανε οτι 9 στις 10 υποθεσεις που επαιρνε δεν πληρωνοταν για να ειναι τηλεμαιντανος , μηπως αλλαζε την πορεια προς τον γκρεμο που πηγαινεΤα ηθικά διδάγματα είναι βασικά τα εξης δυο : α) Το μουνί και το χρήμα δεν πάνε ποτέ χαμένα και β) Για κάθε μαλακοπίτουρα μπούλη υπάρχουν δεκάδες πέουλες - γαμείς , έτοιμοι να αποκαταστήσουν την φυσική τάξη των πραγμάτων.
Αν αφαιρέσουμε το ηθικοπλαστικό αμπαλαζ και δούμε την γυμνή πραγματικότητα τι έχουμε λοιπόν ; Έναν ξοφλημένο μπυροκοιλιά μικροτσούτσουνο 50ρη που φαντασιώθηκε οτι είναι ο Δον Ζουαν αλλά ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και κατέληξε στη φυσική του θέση , στο ΒΥΘΟ. Και έναν -προφανώς- νεαρό ΓΑΜΕΑ - αρπακτικό που περιμένει να καταλαγιάσει λίγο ο θόρυβος για να περιθάλψει τις πληγές της συζύγου με αγνό , παρθένο σπέρμα και να καταβροχθίσει τα μαύρα φράγκα του μακαρίτη.
Ειναι ακριβώς σαν τους νόμους της θερμοδυναμικής , τίποτα δεν πάει χαμένο , απλά μετατρέπεται από τη μια μορφή στην άλλη.
Καλά αυτό ειναι 100% αντισυνταγματικό.Δεν μπορείς να προκαταλαμβάνεις τη δικαστική κρίση.Γ. Φλωρίδης για ενδοοικογενειακή βία: Κανόνας η προσωρινή κράτηση - «Βραχιολάκι» ως μέσο επιτήρησης
Με «βραχιολάκι» θα παρακολουθούνται εφεξής όσοι βρίσκονται σε καθεστώς επιτήρησης λόγω ενδοοικογενειακής βίας, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργοςwww.naftemporiki.grΓ. Φλωρίδης για ενδοοικογενειακή βία: Κανόνας η προσωρινή κράτηση – «Βραχιολάκι» ως μέσο επιτήρησης
το τηλεοπτικο κοινο ψοφαει για διαπομπευση, και ενας σωστος υπουργος του κουλησταν οφειλει να υπηρετει τα τσολια των πανελΕμείς εδώ θα το λέμε "την γαμήσαμε λόου". Για τρομοκρατία ηπιότερες ποινές έχει.
Μακριά από εμάς οι βιαοπραγίες, αλλά εδώ ο πιστός του Κούλη το τερμάτισε.
Αγία χώματα ναι. Αυτή από πηνεια είναι πάντως όχι πύργοτυπε πυργιωτης,απο τα αγια χωματα και συ?
Απο δω και περα θα γ@μαμε παρουσια μαρτυρων κυριες και κυριοι.Καλά αυτό ειναι 100% αντισυνταγματικό.Δεν μπορείς να προκαταλαμβάνεις τη δικαστική κρίση.
Ειναι σα να λέμε "σε ολα τα δικαστηρια,ολοι θα κηρυσσονται κατά κανόνα ενοχοι,και μονο κατ' εξαιρεση αθώοι".Απλά δεν γίνονται αυτά.
Χώρια που ο νόμος ειναι δρακόντειος και θυμιζει Σαουδικη Αραβία.Μονο ακρωτηριασμό γεννητικών οργανων δεν προβλέπει.
Οποιαδηποτε γυναικα απο αυριο θα μπορει να ισχυριστει "μ εδειρε ο αντρας μου" και να τον στέλνει φυλακή.
Διαφέρουν η τουνη δίνει κωλο για να κωνομησει. Τον δικό της. Αυτοί γάμου ε κωλοςΤο μεγαλο γελιο ειναι οι φωτογραφησεις life style των πετυχημενων της ζωης με ωραιες γυναικες σπιτια κλπ
Εν τω μεταξυ ολοι αυτοι οι πετυχημενοι τηλεσταρ εχουν ριξει τονους σάλιο σε γλυψιμο παντου για να βγαινουν στα μμε συνεχεια και να γινονται γνωστοι.
Και οχι μονο οι δικηγοροι , διαφορα επαγγελματα, θυμαστε μητσοτακη κουλη που ηταν συνεχεια στις εκπομπες του ζουγκλα τοτε;
Ολοι αυτοι δεν διαφερουν σε τιποτα απ την Τούνη και τη μαριπόζα,
Τηλεοπτικο χρονο αγοράζουν.
Πετυχημενος δικηγορος δεν ειναι ο τηλεσταρ δικηγορος,
Αμα ακουτε αμαλιαδιωτισσα να ξέρετε οτι ειναι 1η στο κλαρι.Αγία χώματα ναι. Αυτή από πηνεια είναι πάντως όχι πύργο
Δηλαδη γυφτισα ειναι;Αμα ακουτε αμαλιαδιωτισσα να ξέρετε οτι ειναι 1η στο κλαρι.
Οσες γνωρισα απο εκεί ολες με απατησαν
Περα οτι η περιοχή ειναι άγρια Δύση αλλα απο πατρα και νοτιοδυτικοτερα μεχρι το πυργο ολη η ζωνη αυτη ειναι για τον πεον