barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.276
- Πόντοι
- 5.506
Ευαίσθητα προσωπικά δεδομεναΜια θολή φώτο έχω δει
Όνομα τίποτα δεν έγραφε
Άστα τα περίεργα
Για το Πανεραι και την κάρτα πιστοποίησης κανείς την πάπια και εκεί ρε μπινε.
Ευαίσθητα προσωπικά δεδομεναΜια θολή φώτο έχω δει
Όνομα τίποτα δεν έγραφε
Άστα τα περίεργα
Με τον ίδιο τρόπο που ελέγχονται όλες οι δικαστικές αποφάσεις: με άλλες δικαστικές αποφάσεις.Κατανοητό ότι οι νομικές κρίσεις δεν πρέπει να ελέγχονται κατ΄ αυτόν τον τρόπο, όπου ουσιαστικά καθιστούν τη δικαιοσύνη ως μη ανεξάρτητη.
Ερώτηση όμως μια και είμαι μηχανικός και δεν ξέρω απ' αυτά.
Με ποια διαδικασία μπορεί να ελεγθεί κάποιος που προδήλως κρίνει με μεροληπτικό τρόπο, π.χ. αποφυλακίζοντας εμπόρους ναρκωτικών δηλ μπορεί να είναι στο payroll του λεγάμενου κλπ.
Εντάξει, πάντως βγάζει περισσότερο νόημα η κράτηση λόγω παραβίασης των περιοριστικών, γιατί είναι σχεδόν "αυτόματη".Eφερε αποτελεσμα ομως.
Τι τιμωρία έφαγε;Οταν ενας αστυνομικος ειπε σε καποια "το περιπολικο δεν ειναι ταξι", τιμωρηθηκε πειθαρχικα.
Για κακούργημα θα κριθεί.Τουλαχιστον αυτό ειπώθηκε σε όλα τα κανάλια βάση ιατροδικαστικής εξέτασης.To βλεπω οπως ειναι
Οχι, μην λες ανοησιες
Ορισες την επικινδυνη σωματικη βλαβη, που ειναι πλημμελημα, και οχι την βαρια σωματικη βλαβη που ειναι κακουργημα. Δεν περιμενω να καταλαβεις ομως τι σου ειπα μολις
Απιστευτη αγριοτητα.
Μπούρδες
Με τα "αν" δεν απονεμονται ποινες
Το ηλιθιο επιχειρημα "αν ηταν παιδι σου" αρνουμαι να το απαντησω πλεον.
Αν την ειχε σκοτωσει θα ειχαμε ανθρωποκτονια
ποιό να φαίνεται σαχλή η ηγεσία του ΑΠ;Eφερε αποτελεσμα ομως.
Οχι. Του χρονουποιό να φαίνεται σαχλή η ηγεσία του ΑΠ;
αφυπηρετούν τώρα αυτοί;
Κουρασε το θεματακι. Εν όψει Κυριακής σκέφτομαι να ανοίξω θέμα για τη φωτιά στην Υδρα από βεγγαλικά που έφυγαν από κότερο σε σχέση με τον καινουργιο πκ.
Νομίζω ότι θα βγάλω μεροκάματο
Eνταξει δεν ειναι και τόσο δοκιμο να ερθει ο αλλος διακοπές και να καταλήξει να διώκεται για κακουργηματα για 2-3 φωτοβολίδες.Απο την πλήρη ατιμωρησία φτανουμε στη υπερβολικη αυστηρότητα.Τύποι την ευθύνη για το πλήρωμα και τις ενέργειες του την εχει πάντα ο Καπετάνιος, αυτος έδωσε την εντολή να βγουν στην ακτη και να ρίξουν βεγγαλικά, ας παει μεσα τωρα να βάλει μυαλό.
Καλα ενας δεν ειχε μυαλο να πει ας μην τα ριξουμε προς στην στεριά αλλα προς την θάλασσα, εκτός αν τα έριξαν προς την θαλασσα και φύσαγε οπότε γυρισαν πισω... Εικασίες κανω.
Οι τελευταίοι που φταίνε ειναι οι επιβάτες και ο πρώτος ο καπετάνιος. Ακομα και αν απαίτησαν οι επιβατες να βγουν στην ακτη και να ριξουν πυροτεχνήματα η φωτοβολίδες, έπρεπε ο καπετάνιος να το αρνηθεί και να τους πει είμαστε σε αντιπυρική περίοδο με υψηλο δείκτη επικινδυνότητας για πυρκαγια, νομιζω 4 η 5 ηταν εκεινες τις μερες...Eνταξει δεν ειναι και τόσο δοκιμο να ερθει ο αλλος διακοπές και να καταλήξει να διώκεται για κακουργηματα για 2-3 φωτοβολίδες.Απο την πλήρη ατιμωρησία φτανουμε στη υπερβολικη αυστηρότητα.
(Αμα ηταν Ρομά,τωρα ο τοπικος αστυνομικος διευθυντής θα ζητουσε γονυπετής συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε )
Αν κάψει δηλ ένα νησί ολόκληρο ή σκοτώσει κάποιον ... να τον αφήνουμε επειδή είναι ... τουρίστας ....Eνταξει δεν ειναι και τόσο δοκιμο να ερθει ο αλλος διακοπές και να καταλήξει να διώκεται για κακουργηματα για 2-3 φωτοβολίδες.Απο την πλήρη ατιμωρησία φτανουμε στη υπερβολικη αυστηρότητα.
Νόμιζα ότι είχε πεθάνει ο Λυκουρεζος. Ζωη να έχει.Λυκουρέζος: Κακώς ασκήθηκε στον Λύτρα δίωξη για σκοπούμενη σωματική βλάβη
Άστοχη χαρακτήρισε την παρέμβαση του Αρείου Πάγου ο γνωστός ποινικολόγοςwww.protothema.gr
Αυτή δεν ήταν 37χρονη, η γυναίκατου; Τώρα έγινε νεότερη;Μπαλάσκας για Λύτρα: «Θα τρίβουμε τα μάτια μας, αν αποκαλυφθούν άλλα περιστατικά που κατέθεσε η 36χρονη»
Κοιμήσου τύπε.Τι να ψηφισουμε τυπε?
Ο πλοίαρχος την πληρώνει πάντα.Τώρα θα κλασουν τ αρχιδια των τουρκων που έφυγαν κυριοι και θα τη πληρωσει ένας καμαρωτος και ο σεφ της θαλαμηγου.Πολυ σχολαστικά!
Διαβάζοντας το άρθρο βλέπω ότι δεν καταδικάστηκε επειδή ''την έσπασε στο ξύλο'', αλλά για απειλή.Τύποι έχω ερώτηση μια και αυτό το δικολαβι-δικαστικό μπουρδελοσύστημα, δεν το καταλαβαίνω.
Δημοσιογράφος ΕΡΤ: «Δεν είμαι αυτός που παρουσιάζετε» -Καταπέλτης ο εισαγγελέας, η σύντροφος και η πρώην σύζυγος - iefimerida.gr
«Δεν είμαι αυτός που παρουσιάζετε, έχω δεχθεί ανθρωποφαγία» υποστήριξε, μεταξύ άλλων, στην απολογία του ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, ο οποίος έχει καταγγελθεί για ξυλοδαρμό και απειλές από την 30χρονη σύντροφο και συνάδελφό του.www.iefimerida.gr
Ο τύπος την έσπασε στο ξύλο και το δικαστήριο του ρίχνει "πρόστιμο" €3650; Προ ΦΠΑ είναι αυτό; Με 24%; Με τζατζίκι ή χωρίς;
Αυτή την "τιμωρία" την εισπράττει ποιος ακριβώς; Το κράτος;
Χαζή ερώτηση, αλλά πιστεύω ότι είναι ο κατάλληλος χώρος να ρωτήσω. Στο bourdela είμαστε after all.