enetline
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
kai pou to kanonizoume re paixti?
ρίξε εσυ τη πρόαταση και τα υπολοιπα βρίσκονται, ο χωρος θα βρεθεί, αρκεί να είναι πάνω απο 5 αντρες !!!
kai pou to kanonizoume re paixti?
παρα πολλες.
Τοσο καιρο ψαχνετε για να κανετε μια σοβαρη παρτούζα, ετσι δεν ειναι????? Ε, οριστε κατέθεσα μια πολυ σοβαρη πρόταση πιστευω, ετσι δεν ειναι?
Περιμένω τις πλέον γεναιόδωρες προτάσεις σας, ανά άτομο
ΕΝΩ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΩΡΟ!!!!! ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΩ ΤΗ ΠΑΡΤΟΥΖΑ!!
ναι,σου κανει τσιμπουκι,και γραφεις στο σαιτΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔς ΜΕΣΑ ΕΤΟΙΑ ΩΡΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΓΑΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗ ΧΗΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΟΡΦΑΝΑ!!!!
ΕΝΩ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΩΡΟ!!!!! ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΩ ΤΗ ΠΑΡΤΟΥΖΑ!!
Ρε μαγκα, εχεις γαμισει πολλες σαν κι αυτο τον μουναρο????????
εχει τετραγωνο κεφαλι να ακουμπαει το λαπ τοπΔηλαδή η κοπέλα σού παίρνει πίπα κι εσύ ταυτόχρονα πληκτρολογείς το μήνυμά σου. Χμμμ
ναι, και αυτος πουτσα σαν σπατουλα...εχει τετραγωνο κεφαλι να ακουμπαει το λαπ τοπ
Η εικονιζόμενη νεαρα κορασίδα, εχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον να συμμετέχει σε μία οργανομένη παρτούζα απο 5 άντρες και πάνω [size=13pt]έναντι κάποιου σοβαρού __________[/size] . Το συγκεκριμένο καρασίδιο, είναι πραγματικά η υδονή σε όλο της το μεγαλείο!!!
Τι λέτε θα το οργανώσουμε?
Στείλτε τις προσφορές σας και τις παρέες σας!
Η εικονιζόμενη νεαρα κορασίδα, εχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον να συμμετέχει σε μία οργανομένη παρτούζα απο 5 άντρες και πάνω έναντι κάποιου σοβαρού __________ . Το συγκεκριμένο καρασίδιο, είναι πραγματικά η υδονή σε όλο της το μεγαλείο!!!
Τι λέτε θα το οργανώσουμε?
Στείλτε τις προσφορές σας και τις παρέες σας!
Οτι εχει ο καθενας να προσφερει, αλλος το χρημα και αλλος το σπερμα !!!Το μωρό ζητάει λεφτά ή σπέρμα?
ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΒΑΡΑΓΚΗ !!!και ελεγα που το ξερω αυτο το κρεβατι κι αυτο το κομοδινο.....
ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΒΑΡΑΓΚΗ !!!
Πρώτη φορά ακούω για χειροποίητη παρτούζα.....
Ακομα και εσυ ξερεις !!!ελα που δεν ξερεις απο χειροποίητο σεξ....
Ακομα και εσυ ξερεις !!!
Παιδια ενας, ενας εχουμε και αριθμους προτερεοτητος !!!Αν ισχύει η πρόταση στείλτε με μήνυμα. Ενδιαφέρομαι