τελικά έγινε η παρτούζα ή όχι? πως ήταν?
ΣΟΥΠΕΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
Είχαν έρθει και κάτι αράπιδες από το ΔΝΤ, τι να σε λέω τώρα
Μας ξεκώλιασαν κανονικά
τελικά έγινε η παρτούζα ή όχι? πως ήταν?
Επαναφέρω το θέμα καθ' ότι σήμερα και Τετάρτη βράδυ υπάρχει διαθέσιμος χώρος
Επειδη δεν το παρακολουθησα απο την αρχη το θεμα αντρες δεχεστε η μονο γυναικες και ζευγαρια?
Εγω ειμαι ανδρας μονος ΚΑΘΑΡΟΣ,εχεμυθος αν θελετε ανδρες μπορειτε να μου στειλετε pm η email (φαινεται στο προφιλ μου).ΕυχαριστωΖευγάρια, γυναίκες μόνες, αλλά και πιθανόν ελάχιστους άνδρες (υπό προϋποθέσεις).
Εγω ειμαι ανδρας μονος ΚΑΘΑΡΟΣ,εχεμυθος αν θελετε ανδρες μπορειτε να μου στειλετε pm η email (φαινεται στο προφιλ μου).Ευχαριστω
Εγω ειμαι αντρας 28 ετων αρτι χωρισμενος που ελευθερος πια αναζητω νεες περιπετειες ( καθαριοτητα και σοβαροτητα εξυπακουονται αλιως παμε και σε κανα στθδιο αμα τηελοθμε τριο.. ) . Αν σας ενδιαφερει στειλτε μου πμ .
Φερε εσυ την κοπελα και εγω θα καλεσω τα παιδια που εχουν γραψει πιο πανω για τα περετερω. Αστειευομαι φυσικα φιλαρακο !!!γεια σας παιδια ειμαι ανδρας ηλικιας 23 ετων και θελω πολυ να σημετασχο σε αυτη την κατασταση Μπορω να βρω και κοπελα αν μου το ζητησεται
Ευχαριστω πολυ και ελπιζω να λαβω μηνυμα σας
γεια σας παιδια ειμαι ανδρας ηλικιας 23 ετων και θελω πολυ να σημετασχο σε αυτη την κατασταση Μπορω να βρω και κοπελα αν μου το ζητησεται
Ευχαριστω πολυ και ελπιζω να λαβω μηνυμα σας
πουτανα
εεεεε...εεε..και εγω μέσα ενημερώστε με.το είχα πεί στο χαβαλέ και στην γκόμενα μου και ακούστε ρε τη μου απάντησε η ρουφιάνα...δεν θα ήταν κακό.λοιπόν ενημερ΄ψστε με
Κι εγω μπορω να φερω αν χρειαστει ;)
Λοιπον.... εμενα μη με υπολογιζεται!!!
δεν θα ερθω...... βαρεθηκα τις παρτουζες στο USA που έμενα 10 χρόνια
Καλά χυσίματα μάγκες ...... και προσεξτε μη σας καρφώσει κανενας!!!!