Dinamashand
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρε τραμουντανα, τι φωτο ρε μεγαλε? μπρουμητα θα εισαι, δεν καταλαβες οτι η κυρια ειναι γιατρος??
ρε τραμουντανα, τι φωτο ρε μεγαλε? μπρουμητα θα εισαι, δεν καταλαβες οτι η κυρια ειναι γιατρος??
ναι, καλα το daily mail ετσι τα γραφει, αλλα γραφει και κατι αλλο που λεγετε "happy ending" Αυτο ειναι γραμμενο στην 2η παραγραφο. Και οι φιλοι μου σε ρωτουν γι'αυτο και δεν απαντας...Τελικα τι ισχυει? Τριβουμε μονο τα γερικα κρεατα η "ριχνουμε 10αρικο και παιζουμε 50αρικο"...Τον Κο Αποπανογλου τον βλεπουμε καθολου?Το Μασάζ,
* καταπραΰνει τον πόνο και γαληνεύει το σώμα και το πνεύμα, καταπολεμά το στρες (ενεργοποίηση παρασυμπαθητικού νευρικού συστήματος)
* ελαττώνει ή διώχνει εντελώς τον σωματικό πόνο (έστω και προσωρινά)
* καταπολεμά την σωματική κόπωση και ενισχύει την ευλυγισία των αρθρώσεων
* ενισχύει την λειτουργία της αναπνοής και του ύπνου
* σε κυτταρικό επίπεδο έχει αποδειχθεί πως δίνει ενέργεια στο σώμα και καταπολεμά τις φλεγμονές
* βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος
φωτό της θεραπεύτριας υπάρχει ??
πέσανε σαν μέλισσες στο μέλι. έδεσε το γλυκό.τα σχολια συγχωνευτηκαν.
ζεστενεται για να ειναι ζεστο και απολαυστικο.που ειναι το μελι?
διοτι ακομα δεν καταλαβα το λογο που εχει το συγκεκριμενο θρεντ?
ζεστενεται για να ειναι ζεστο και απολαυστικο.
που ειναι το μελι?
διοτι ακομα δεν καταλαβα το λογο που εχει το συγκεκριμενο θρεντ?
πολυ σωστόςΟ καθένας εχει δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει και να ονειρεύεται μελίσσια...
Το massage βασίζεται στην χειροπρακτική.αυτο που δεν καταλαβα ποτε μου - βεβαια δεν ειμαι και πολυ ευστροφος - ειναι το γιατι ενω βαζει καποια(ος) μια διαφημιση δεν περιγραφη αναλυτικα το διαφημιζομενο προιον! δεν καταλαβα γιατι πρεπει να κανω τον μαντη καλχαντα πρωι πρωι για να μαθω αν μαζι με το μασαζ προσφερεται και φραπεδακι σκετο η με καλαμακι η και κανενα μπριζολακι ! ? αλλα ειπαμε ειμαι και ΕΠΕ!
χα χα χα δακτυλοσκοπικη εξεταση ειναι αλλου....δηλαδη?? τελικα εισαι γιατρος, μασατζου η χειροπρακτορας? Γιατι οπο οσο ξερω (μασαζ δεν εχω παρει ποτε-την τελευταια φορα με ...μελ μισερωθηκα για 5 μερες) ειναι διαφορετικα πραγματα. Ο χειροπρακτορας για παραδειγμα και ο γιατρος ειναι επιστημονες, το μασαζ δεν ειναι επιστημη, και ο πελατης μπορει να μπερδευτει με τις υπηρεσιες αυτες αν δλδ παει για το μασαζ και του κανεις χειροπρακτικη , και νομιζει οτι ειναι μασαζ, θα παει με την θεια η αλλη θα ζητησει μασαζ και αυτο που θα παρει θα ειναι κατι το εντελως διαφορετικο με αποτελεσμα το σκουρδουμπλουκου να ειναι αναποφευκτο. Γι'αυτο οι συναγωνιστες(προσεχε συναγωνιστες τους λεω και οχι συνασθενεις) σε ρωτανε διαφορα πραγματα για τις υπηρεσιες σου. Αν παλι ερθουν για συνδρομο ευερεθιστου εντερου και τους κανεις μασαζ, τοτε στο γιατρο που θα πανε, θα περιμενουν μασαζ και αυτος θα τους κανει χαραδροσκοπηση και θα βγουνε λεβεντοκωλοι απο κει μεσα.
ναι ξερωΝτινα,ξερεις να κανεις αθλητικο μασαζ;
ποτε προλαβες και τα εγραψες ολα αυτα σαν απαντηση? Σικε ο αγωνας μαγκες, ο μοχα μαλλον της ειχε πει τι θα ρωτησει απο χτες.....