- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.080
- Πόντοι
- 42.697
Νεός οίκος μασάζ...
Όποιος γνωρίζει κάτι, ενημερώνει..
Καβλημερα συναγωνιστεs....Επισκεψη την Πεμπτη σε Δημοσθενουs 116-118 Καλλιθεα ισογειο.....τεμαχια δυο.......Ενα ψηλο αδυνατο ξανθο μιλφιζον ονοματι Σοφια και γαμω το κορμι, προστυχοφατσα κι ενα αλλο αδυνατο δεν συγκρατησα ονομα.....μαζατζισιμον ομωs για το επομενο...λουμπαγκο........Απο λαδοτριψιμο.....σχετικα καλα.....οχι Πανεπιστημιακου επιπεδου βεβαια αλλα τεσπα ικανοποιητικα....Φουλ μπριζολερι απο την πρωτη φορα....60 ευρω το μαζατζοσημον.....Υπαρχει πληθωρα προγραμματων και ανευ σκουφου για τουs τολμηρουs...Αυτα!!!!!!
Νεός οίκος μασάζ...
Αν οι πληροφορίες του συναγωνιστή life είναι ορθές, θα πρέπει το thread να μετονομαστεί σε Δημοσθένους 116-118.
Το διορθωσα
Το διορθωσα
η κυριες αυτες εχουν βαλει αγγελια στον πρωταθλητη και λενε πανεμορφες κοπελες 22 χρονων ερχονται στο χωρο σου η στον δικο μας.
ρε μαγκες περασα κατα της επτα χτυπησα το κοκκινο κουδουνι αλλα δεν ανοιγε κανεις...
εγω μιλησα μαζι τους και μου ειπε μονο με ραντεβου της ειπα τη ωρα να ερθω και μου ειπεεχθες της πεντε το απογευμα οταν ερθης μου ειπε θα ξαναπαρεις τηλεφωνο και θα σου πω κατι αλλο και θα σου ανοιξουμε αυτα.
και μόλις τελειώσεις την επίσκεψη, μετά κατέθεσε το βιογραφικό σου για την επόμενη ταινία James Bond....
τιποτα το ιδιαιτερο