χτυπα δημοσθενους 116 στο google. θα σου μιλησει ένα καυλοπίπινο και θα σου πει έλα "μουροο σε περιμένω.. πάρε με τηλεφουνου να σ ανοιξιωω"
Το τηλέφωνο που έχω εγώ, τελειώνει σε 109.
χτυπα δημοσθενους 116 στο google. θα σου μιλησει ένα καυλοπίπινο και θα σου πει έλα "μουροο σε περιμένω.. πάρε με τηλεφουνου να σ ανοιξιωω"
Πηγα σημερα !!!
Δυο κυριες, Ξενια ισως απο Ρωσια, 40+ !!!
Κατερινα, μαλον δικια μας και αυτη 40+ !!!
Εφυγα γοργα-γοργα λογω τηλεφωνου και ανωτερας βιας !!!
ΝΑΙ !!!για δωσε περιγραφη της Ξενιας αν μπορεις φιλε.
Κατερινα ειναι μια ξανθια με μακρυ μαλλι? αν ναι ειναι Βουλγαρα...
ΝΑΙ !!!
Εγραψα !!!οκ , αλλα περιγραφη της Ξενιας δεν εδωσες....
μηπως αδυνατη μετριου αναστηματος με καρέ μελαχρινη?
Εγραψα !!!
Αλλα τωρα !!!
Τα ΣΕΒΗ μου Zero !!!
Εφυγα γοργα-γοργα λογω τηλεφωνου και ανωτερας βιας !!!
Δεν νομιζω φιλε !!!Δηλαδή αν δεν υπήρχε η ανωτέρα βία, θα καθόσουν ε?
το ηξερα οτι kati θα ελεγεs. ;) πωs ειναι αυτη ? ουτε τα ονοματα τουs δεν ρωτησα.Η Κατερινα παντωs, ειναι αλογο....
Αν και την εχουν περιγραψει νομιζω πιο πριν.....η Κατερινα ειναι γυρω στα 40 παρα, καστανοξανθη με ποδαρεs ατελειωτεs, βυζαρεs αρκετα καλεs γυρω στο 3αρι, χαμογελαστη , ευδιαθετη και ψηφιζει παντα "ναι" ;) ;) ;) ;)το ηξερα οτι kati θα ελεγεs. ;) πωs ειναι αυτη ? ουτε τα ονοματα τουs δεν ρωτησα.
η πρωτη ηταν γυρω στα 30 καστανοξανθη, ισια μαλλια, λεπτη, ψηλουλα, με μακρυ ποδι, μικρο βυζακι, φατσα δεν ελεγε και τιποτα. η δευτερη περιπου 35αρα, κοντα καστανοξανθα μαλλια, απο φατσα ασε να πανε, χειροτερη απο την πρωτη. πιο γεματη και κοντουλα.Αν και την εχουν περιγραψει νομιζω πιο πριν.....η Κατερινα ειναι γυρω στα 40 παρα, καστανοξανθη με ποδαρεs ατελειωτεs, βυζαρεs αρκετα καλεs γυρω στο 3αρι, χαμογελαστη , ευδιαθετη και ψηφιζει παντα "ναι" ;) ;) ;) ;)
Oνοματα?????η πρωτη ηταν γυρω στα 30 καστανοξανθη, ισια μαλλια, λεπτη, ψηλουλα, με μακρυ ποδι, μικρο βυζακι, φατσα δεν ελεγε και τιποτα. η δευτερη περιπου 35αρα, κοντα καστανοξανθα μαλλια, απο φατσα ασε να πανε, χειροτερη απο την πρωτη. και κοντουλα.