Masazakias22
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2022
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Περιμένω εντυπώσεις!Σε ευχαριστώ πολύ συναγωνιστή! Μόλις έχω εμπειρία θα γράψω εντυπώσεις
Περιμένω εντυπώσεις!Σε ευχαριστώ πολύ συναγωνιστή! Μόλις έχω εμπειρία θα γράψω εντυπώσεις
Γεια σου φίλε.Ναι,στην Ξηροκρήνη θα τη βρειςΚαλησπέρα συναγωνιστή! Που πάω να κυριεύσει και μένα; Δυτικά είναι;
Ευχαριστώ πολύ, υπάρχει μήπως και τηλέφωνο - viber ή άλλος τρόπος να κλείσω ραντεβού μαζί της;Γεια σου φίλε.Ναι,στην Ξηροκρήνη θα τη βρεις
Πρέπει να σεβαστούμε το ότι η κοπέλα θέλει επικοινωνία μέσω μηνύματος στο kane sex.Ούτως ή άλλως αν δεν έχει το νούμερο σου μέσω της ανταλλαγής μηνυμάτων εκεί,δεν πρόκειται να σου απαντήσειΕυχαριστώ πολύ, υπάρχει μήπως και τηλέφωνο - viber ή άλλος τρόπος να κλείσω ραντεβού μαζί της;
Έχεις απόλυτο δίκιο απλά δεν απαντά ούτε εκεί όπως σημείωσε και ένας συναγωνιστής νωρίτερα. Ας είναι, ευχαριστώ πολύ πάντως!Πρέπει να σεβαστούμε το ότι η κοπέλα θέλει επικοινωνία μέσω μηνύματος στο kane sex.Ούτως ή άλλως αν δεν έχει το νούμερο σου μέσω της ανταλλαγής μηνυμάτων εκεί,δεν πρόκειται να σου απαντήσει
Mόνο που δεν γράφει τηλ, και είναι λίγο δύσκολο να τη βρω και να κανονίσω ραντεβού...KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Roses
Browse listings and information of seller Roseskanesex.com
Ζει και βασιλεύει και τον κόσμο κυριεύει
Με ένα μήνυμα που της είχα στείλει,μου έδωσε σύντομα το τηλέφωνο της.Εύκολο και γρήγορο να κάνεις λογαριασμό στο kane sex.Δοκίμασε και θα δειςMόνο που δεν γράφει τηλ, και είναι λίγο δύσκολο να τη βρω και να κανονίσω ραντεβού...
Ναι,μου έχει κάνει ισπανικό μέχρι να τελειώσω,λίγους μήνες πριν.Καλή φάση με τις βυζάρες της.Στο προφίλ της γράφει όλες τις υπηρεσίες της.Έχει πολύ πράμα σε καλές τιμέςΚαι σε εμενα ειχε αργησει να απαντησει στο κανεσεξ αλλα τελικα μου εδωσε το τηλεφωνο και συναντηθηκαμε κανονικα. Ισως να επηρεαζει και το προγραμμα της.. Παντως θα προσπαθησω να ξαναπερασω αυτην την εβδομαδα, απο οτι καταλαβα κανει και ισπανικο ? Εχει δοκιμασει κανεις ?
Ποσο ειχε παει η υπηρεσια ?Ναι,μου έχει κάνει ισπανικό μέχρι να τελειώσω,λίγους μήνες πριν.Καλή φάση με τις βυζάρες της.Στο προφίλ της γράφει όλες τις υπηρεσίες της.Έχει πολύ πράμα σε καλές τιμές
Το ισπανικό είναι στα 10,αλλά δεν θα πας μόνο για αυτό.Δεν γίνεται να διαρκέσει πολύ,είναι για το τελείωμα.Θα το συνδυάσεις με μασάζ ή με βυζοθεραπείαΠοσο ειχε παει η υπηρεσια ?
Λογικο, στην βυζοθεραπεια τι κανει ? Μαλλον κατι τετοιο θα κανωΤο ισπανικό είναι στα 10,αλλά δεν θα πας μόνο για αυτό.Δεν γίνεται να διαρκέσει πολύ,είναι για το τελείωμα.Θα το συνδυάσεις με μασάζ ή με βυζοθεραπεία
Χαλαρωτικό μασάζ στον χώρο της απο κοπέλα BBW
30 λεπτά 10€ 45 λεπτά 15€ 1 ωρα 20€ Τα βασικά οφέλη είναι... Βελτιώνει την στάση του σώματος Μειώνει τις φλεγμονές (τενοντίτιδες, οσφυαλγία, ισχιαλγία) Άμεση ανακούφιση από μυϊκούς πόνους Βελτιώνει τα συμπτώματα μυοσκελετικών παθήσεων (αρθρίτιδα, αυχενικό σύνδρομο, σκολίωση) Βελτιώνει την...kanesex.com
Σου μοστράρει τις βυζάρες τις και εκτός από το γλείψιμο,σε προτρέπει να τις δαγκώσεις.Σου τις χώνει στο πρόσωπο με καυλιάρικο τρόποΛογικο, στην βυζοθεραπεια τι κανει ? Μαλλον κατι τετοιο θα κανω
Από όσο ξέρω,όχιΞέρει κανεις αν δέχεται χυσιμο στη μαπα μήπως
Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες, μολις γινει 2η επισκεψη θα ενημερωσω!Σου μοστράρει τις βυζάρες τις και εκτός από το γλείψιμο,σε προτρέπει να τις δαγκώσεις.Σου τις χώνει στο πρόσωπο με καυλιάρικο τρόπο
Από όσο ξέρω,όχι
Πριν κανα δυο χρόνια δεχόταν για αυτό ρώτησα. Οπως και να εχει ευχαριστώΣου μοστράρει τις βυζάρες τις και εκτός από το γλείψιμο,σε προτρέπει να τις δαγκώσεις.Σου τις χώνει στο πρόσωπο με καυλιάρικο τρόπο
Από όσο ξέρω,όχι
Τίποτα.Οπότε ρώτησε την ξανά,γιατί σε αυτό μπορεί να κάνω λάθος,να έχω μπερδευτεί.Στα βυζιά το τελείωμα είναι πιο καυλιάρικο στο ισπανικό,για αυτό δεν επεδίωξα CIMΠριν κανα δυο χρόνια δεχόταν για αυτό ρώτησα. Οπως και να εχει ευχαριστώ
Μια από τα ίδια και εγώ, στο περίμενε 3 εβδομάδεςκαλησπέρα και από εμένα! Νέος και εγώ στο σπορ...
Έχω στέιλει μηνυμα, απάντησα σε κάποιες ερωτήσεις της και περιμένω.."έγκριση".
Δυστυχώς δεν απάντησε παραπάνω.
Μόλις έχω εμπειρία θα γραψω.