life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Στιs 11.20 περιπου ανοιγει φιλε μουπρεπει να χει κλεισει το εν λογω περασα χθες κατα τις 7 και δεν ανοιγε κανεις
Στιs 11.20 περιπου ανοιγει φιλε μουπρεπει να χει κλεισει το εν λογω περασα χθες κατα τις 7 και δεν ανοιγε κανεις
Στιs 11.20 περιπου ανοιγει φιλε μου
Χαχα.......μαλλον7 απόγευμα πρέπει να εννοεί, αλλά δεν τα πηγαίνει καλά με τους αριθμούς.
Όταν κάνανε αριθμητική στο σχολείο, δεν πρόσεχε.
την δευτερα πηγε εναs φιλοs. ηθελε να δοκιμασει κατι νεο. δεν αξιζε ειπε . και απο εμφανιση , και απο υπηρεσιεs παρα πολυ μετρια πραγματα.
την δευτερα πηγε εναs φιλοs. ηθελε να δοκιμασει κατι νεο. δεν αξιζε ειπε . και απο εμφανιση , και απο υπηρεσιεs παρα πολυ μετρια πραγματα.
Ηταν τη μερα που θα ερχοταν μια κυρια σπιτι να σου δειξει ταπερ??την δευτερα πηγε εναs φιλοs. ηθελε να δοκιμασει κατι νεο. δεν αξιζε ειπε . και απο εμφανιση , και απο υπηρεσιεs παρα πολυ μετρια πραγματα.
δεν ειναι ανθρωποs των ονοματων, τηs λεπτομερειαs και του ψαξιματοs. και φαντασου και για να λεει οτι δεν αξιζε κιολαs.Ειπε ονομα????? Κατερινα????????
λεγε οτι γουσταρειs. καλοδεχουμενα.Ηταν τη μερα που θα ερχοταν μια κυρια σπιτι να σου δειξει ταπερ??
μη βαρας, εχω τρελη ορεξη για μλκς και
Aν ελεγε κατι θα καταλαβαινα......... Η συγκεκριμενη ειναι προμιλφ ορεξατη για τρελιτσεs!!!!δεν ειναι ανθρωποs των ονοματων, τηs λεπτομερειαs και του ψαξιματοs. και φαντασου και για να λεει οτι δεν αξιζε κιολαs.
θα στειλω αυτον τον φιλο και θα μαθουμε. οπου του πω, πηγαινει. δεν εχει προβλημα. του εχω δωσει καλα κομματια και μου εχει εμπιστοσυνη. τωρα αν φαει και καμμια φολα, δεν θα παθει και τιποτα.αυτή που είναι στη σκρα 70 λέει απο εμφάνιση και υπηρεσίες?
Να πει και ονοματα....να καταλαβουμεθα στειλω αυτον τον φιλο και θα μαθουμε. οπου του πω, πηγαινει. δεν εχει προβλημα. του εχω δωσει καλα κομματια και μου εχει εμπιστοσυνη. τωρα αν φαει και καμμια φολα, δεν θα παθει και τιποτα.
αν δεν παει ο καθεναs μονοs του για να κρινει φιλε life, το ξερειs οτι συμπερασμα δεν βγαινει.Να πει και ονοματα....να καταλαβουμε
Να μην παρκαρουμε τσαμπα κι αδικα
αν δεν παει ο καθεναs μονοs του για να κρινει φιλε life, το ξερειs οτι συμπερασμα δεν βγαινει.
σ τσ τσ......στουντιο φιλτατε....οχι και μπουρδελο!!!!!!σκετο μπουρδελο ειναι παρε απο πριν τηλεφωνο
Στειλτο μου ρε κολλητε, για να παω να ριξω ενα βλεφαρο !!!σκετο μπουρδελο ειναι παρε απο πριν τηλεφωνο