Spieler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.455
- Πόντοι
- 1.196
Και μετά, ακόμα κι αν περάσεις, να περιμένεις άλλα 2-3 χρόνια μήπως διοριστείς for peanuts. Καλά κρασιά bro.Εγώ θέλω δημόσιο και θα δώσω το 2025
Και μετά, ακόμα κι αν περάσεις, να περιμένεις άλλα 2-3 χρόνια μήπως διοριστείς for peanuts. Καλά κρασιά bro.Εγώ θέλω δημόσιο και θα δώσω το 2025
Γιατί να περιμένω ; Μπορεί να διοριστώ σε ένα εξάμηνο.Και μετά, ακόμα κι αν περάσεις, να περιμένεις άλλα 2-3 χρόνια μήπως διοριστείς for peanuts. Καλά κρασιά bro.
Επίσης, μπορεί να βγεις να πετάξεις τα σκουπίδια, να περνάει η Μάργκοτ Ρόμπι και να στη πέσει, το θέμα είναι πόσο πιθανό είναι να γίνει. Το γκούγκλαρα για πλάκα και ακόμα περιμένουν επιτυχόντες του 2022. Αnyway, κάνε ό,τι θέλεις, εγώ στη θέση σου θα λυπόμουν το χρόνο μου.Γιατί να περιμένω ; Μπορεί να διοριστώ σε ένα εξάμηνο.
Εγώ θα περίμενα πώς και πώς.Επίσης, μπορεί να βγεις να πετάξεις τα σκουπίδια, να περνάει η Μάργκοτ Ρόμπι και να στη πέσει, το θέμα είναι πόσο πιθανό είναι να γίνει. Το γκούγκλαρα για πλάκα και ακόμα περιμένουν επιτυχόντες του 2022. Αnyway, κάνε ό,τι θέλεις, εγώ στη θέση σου θα λυπόμουν το χρόνο μου.
Επίσης, μπορεί να βγεις να πετάξεις τα σκουπίδια, να περνάει η Μάργκοτ Ρόμπι και να στη πέσει, το θέμα είναι πόσο πιθανό είναι να γίνει. Το γκούγκλαρα για πλάκα και ακόμα περιμένουν επιτυχόντες του 2022. Αnyway, κάνε ό,τι θέλεις, εγώ στη θέση σου θα λυπόμουν το χρόνο μου.
Τώρα εργάζεσαι κάπου?Εγώ θα περίμενα πώς και πώς.
Ναι σε μια ναυτιλιακή 4ωρο και έχω βαρεθείΤώρα εργάζεσαι κάπου?
ποσα δινουν?Ναι σε μια ναυτιλιακή 4ωρο και έχω βαρεθεί
450€ καθαρά.ποσα δινουν?
λιγα ειναι....δημοσιο φορ εβερ.450€ καθαρά.
Τύπε με το μπαρδόν , εσύ δεν είσαι που μας έλεγες την προηγούμενη εβδομάδα ότι έχεις ερωτευτείΕγώ θα προσπαθήσω να γράψω πάνω από 75% και θα δηλώσω 50+ θέσεις στην Αθήνα ΠΕ
Δεν ερωτεύτηκα καμία. Έχω αδυναμία στην Άσια του Κηφισού.Τύπε με το μπαρδόν , εσύ δεν είσαι που μας έλεγες την προηγούμενη εβδομάδα ότι έχεις ερωτευτείπουτάναιερόδουλη και αυτή κρυβόταν για να σε αποφύγει ?
δεν προσφέρουν 8ωρο?Ναι σε μια ναυτιλιακή 4ωρο και έχω βαρεθεί
Δεν έχουν τόση ανάγκη.δεν προσφέρουν 8ωρο?
κυμπάρηδεςΔεν έχουν τόση ανάγκη.
πες τους για 6ωρο τουλαχιστον.Δεν έχουν τόση ανάγκη.
Δεν ερωτεύτηκα καμία. Έχω αδυναμία στην Άσια του Κηφισού.
Εν τω μεταξύ ας το συζητήσουμε σε άλλο νήμα αυτό.
Είναι κακό να λέει κάποιος "σε αγαπώ" σε ιερόδουλη στην τελική ; Έχω σε αρκετές το έχω πει. Η Μίρα πχ από Λιοσίων δεν παρεξηγήθηκε
Οχι ρε συ, προφανώς οι σπουδές δεν σημαίνουν και οικονομική αποκατάσταση, ειδικά από το Κράτος. Εδώ και το Σύνταγμα που προστατεύει το δικαίωμα στην εργασία, δεν φτάνει μέχρι το σημείο να έχει υποχρέωση να σου βρει δουλειά.Εγώ διαφωνώ με την λογική του ότι επειδή σπουδάζει κάποιος θεωρεί ότι αυτομάτως θα πρέπει να του εξασφαλίζουν όλα αυτά που θέλει...ασχέτως της οικονομικής κατάστασης, του κράτους, του ανταγωνισμού, του κορεσμού κτλπ.
Να στο πω αλλιώς....αν ο δάσκαλος έπαιρνε 2.500 ευρώ για 3-4 ώρες εργασίας με 3 μήνες το χρόνο διακοπές....θα πήγαιναν να γίνουν ΟΛΟΙ...και εγώ θα πήγαινα....
θα έπρεπε το κράτος να εξασφαλίσει σε ΟΛΟΥΣ θέσεις με 2.500 το μήνα????
Εσύ που είσαι νομικός θεωρείς ότι επειδή σπούδασες νομικά έχεις εξασφαλίσει ότι θα έχεις κύκλο εργασιών συνέχεια??? Δεν υπάρχει κορεσμός????
υπάρχει τόση προσφορά εργασίας εκεί έξω και θα κάθεσαι να παρακαλάς τον κάθε ένα για 6ωρο????πες τους για 6ωρο τουλαχιστον.
αν κλαφτεις κ λιγο συνηθως πιανει
υπό ποια έννοια η εργασία είναι δικαίωμα? Έχεις δικαίωμα σε τι? να πας σε κάποιον και να τον υποχρεώσεις να σε προσλάβει??? δηλαδή αν δεν σε προσλάβω καταπατώ τα δικαιώματα σου????Οχι ρε συ, προφανώς οι σπουδές δεν σημαίνουν και οικονομική αποκατάσταση, ειδικά από το Κράτος. Εδώ και το Σύνταγμα που προστατεύει το δικαίωμα στην εργασία, δεν φτάνει μέχρι το σημείο να έχει υποχρέωση να σου βρει δουλειά.
Αλλά: εφόσον σε επιλέγει για να σε απασχολήσει, ειδικά σε θέσεις που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία Κράτους/Κοινωνίας, θεωρώ ότι οφείλει να σου εξασφαλίζει αξιοπρεπή μισθό.
Απλά συνήθως αυτές οι θέσεις, ταυτίζονται με θέσεις που απαιτούν σπουδές.