Νέα

Δημοψήφισμα/Λουκάς Παπαδήμος νέος Πρωθυπουργός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ....ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΟΧΙ...???

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 157 34,5%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 298 65,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    455

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
να σου πω
υποτίθεται πως είναι θεσμικός
και υποτίθεται πως αποτελεί το σύμβολο της δημοκρατίας μας
ε, να χέσω μέσα. Μια παραίτηση θέλω να δω...ο ...αντιστασιακός

Παραίτηση με 30000 € το μήνα;   :grin:

Μπα .....  :cheesy:

Είναι λίγο αλμυρός του ο μισθός βέβαια , αλλά χαλάλι του .... έχουμε Προεδράρα ..... να ούμε .....   :2funny:

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Ο ΓΑΠ είναι καλός πρωθυπουργός αλλά σε REWIND! Σκέψου τα όλα με την ανάποδη σειρά: αρχικά μας ζητάει δημοψήφισμα, έπειτα κουρεύει το χρέος κατά 50%, τέλος παίρνει και 110δις από το ΔΝΤ και μετά ανακοινώνει πως "Λεφτά υπάρχουν!" Ποιος μαλάκας του έδωσε ανάποδα το ντοσιέ?

:zfuck: :zfuck:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Στους εκβιασμούς όμως απαντάς με όχι, ακόμη και αν θα μπορούσες να συμφωνήσεις με το "ναι"...
Κυρίως διότι όταν υποκύψεις σε έναν εκβιασμό, θα σου έρθει και άλλος, πιο βαρβάτος και μάλιστα χωρίς δημοψήφισμα...
Δεν πέρασαν καλά καλά τρεις  μήνες από τη συμφωνία της 21/7 και αυτή ανατράπηκε...
Τί μου λέει όταν αν ψηφίσω ναι στο δημοψήφισμα, ένα- δυο μήνες μετά δεν θα υπάρξει αλλαγή στο ντηλ και μάλιστα προς το χειρότερο;
με το να ψηφίσει ΟΧΙ δεν σημαίνει πως λες οχι στον εκβιασμό
απλά ενδίδεις σε αυτόν παίρνοντας απόφαση

αν αντιτίθεσαι στον εκβιασμό ή δεν απαντάς ή του κάνεις τη μούρη κιμά αυτούνού που σου κάνει τον εκβιασμό.
κι επειδή το πρώτο είναι μαλακία (αποχή), εγώ προτείνω εδώ και 1,5 χρόνο το δεύτερο
ντου στο σπίτι του σκατιά και όλων των σκατιάδων πριν φτάσει το δημοψήφισμα

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ο ΓΑΠ είναι καλός πρωθυπουργός αλλά σε REWIND! Σκέψου τα όλα με την ανάποδη σειρά: αρχικά μας ζητάει δημοψήφισμα, έπειτα κουρεύει το χρέος κατά 50%, τέλος παίρνει και 110δις από το ΔΝΤ και μετά ανακοινώνει πως "Λεφτά υπάρχουν!" Ποιος μαλάκας του έδωσε ανάποδα το ντοσιέ?

:2funny:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!  :2funny:

Έγραψες!  :grin:

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
Στους εκβιασμούς όμως απαντάς με όχι, ακόμη και αν θα μπορούσες να συμφωνήσεις με το "ναι"...
Κυρίως διότι όταν υποκύψεις σε έναν εκβιασμό, θα σου έρθει και άλλος, πιο βαρβάτος και μάλιστα χωρίς δημοψήφισμα...
Δεν πέρασαν καλά καλά τρεις  μήνες από τη συμφωνία της 21/7 και αυτή ανατράπηκε...
Τί μου λέει όταν αν ψηφίσω ναι στο δημοψήφισμα, ένα- δυο μήνες μετά δεν θα υπάρξει αλλαγή στο ντηλ και μάλιστα προς το χειρότερο;
    Είχε δίκιο ο ΓΑΠ που έλεγε ότι έχει σχέδιο για κυβέρνηση, μόνο που δεν το αποκάλυψε εγκαίρως και ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ

Επισκέπτης
παιχτη τι εγινε με το μαγαζι δεν εκλεισε? ή εβαλες ιντερνετ σπιτι

Μπα το παλευουμε ακομα. Πηρε παραταση μεχρι τελος του ετους για μετα δεν ξερω τι θα γινει. Internet σπιτι δε προκειτε να βαλω γιατι δεν εχω ουτε σταθερο τηλ. Ειναι καιρος τωρα για παγια και μαλακιες. Εχουμε στο καφενειο ομως αλλα δεν μπαινω, προτειμω να πινω μπυρες με τους αλλους βλαχους :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

ναι ρε φιλε. Οτι εχουμε γεμισει
"παραγωγικους" που επειδη ειναι πολυ παραγωγικοι
τους μενει απλετος χρονος να κατηγορουν οσους δεν ειναι .  :2funny: :2funny:

να δεις στο τελος στο δημοψηφισμα θα ψηφισουν ναι  :S

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ενω ολοι οσοι γραφουν σεντονια περι πολιτικης εδω μεσα φιλε
ειναι τέρατα παραγωγικοτητας.  :2funny:
να το πεις στον εργοδότη τους
εγώ φέτος έκανα αύξηση τζίρου 174%. Αν κάνεις παραπάνω από εμένα, έλα να μου πάρεις τη θέση.

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925

Πολλή Δημήτρη Σούλτα ακούς. Λάθος κάνω?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.058
Πόντοι
6.515
ο δανειστης της βιλλας του αντρεα αληθευει οτι εχει μισθο 40.000 / μηνα ? και τι κανει? συγκαλει κατι συσκεψεις οπου ολοι διαφωνουν και καταθετει στεφανα σε μνημεια

Δηλωνω οτι μπορω να το κανω μετα μισα λεφτα :dancing: :dancing:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

δηλαδή χρειάζεται να του δώσουμε μια γερή μπάτσα να κάνει σβούρα το κεφάλι του και να σκεφτεί ανάποδα;

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
     Ο δανιστής του ... Ηγέτη Αντρέα για δέκα εκατομμύρια, με τα οποία έφτιαξε το κωλόσπιτο για να σπιτώσει την ... τίμια  Δήμητρα?

Το απεκατέστησε το κορίτσι , δεν μπορούσε να το αφήσει εκτεθιμένο .....  :rolleyes:

Τι τον πέρασες τον Α.ΓΑΠ; Για κανά αλητήριο;  :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ναι ρε φιλε. Οτι εχουμε γεμισει
"παραγωγικους" που επειδη ειναι πολυ παραγωγικοι
τους μενει απλετος χρονος να κατηγορουν οσους δεν ειναι .  :2funny: :2funny:

να δεις στο τελος στο δημοψηφισμα θα ψηφισουν ναι  :S
οκ
εσύ ξέρεις γιατί θα ψηφίσεις ΟΧΙ;
γιατί σε όλα τα άλλα που μιλάς (εκτός από τη Λίνουξ) έχεις παντελή μεσάνυχτα αλλά το παίζεις ξερόλας

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ο δανειστης της βιλλας του αντρεα αληθευει οτι εχει μισθο 40.000 / μηνα ? και τι κανει? συγκαλει κατι συσκεψεις οπου ολοι διαφωνουν και καταθετει στεφανα σε μνημεια

δεν γίνεται με τα μισά λεφτά
σύνταγμα σπήκινγκ

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Oσο δεν γουσταρω τους οπαδους του"Ναι"αλλο τοσο,και ισως ακομη περισσοτερο,δεν γουσταρω να ριχνω στο καλποκουτο το"Οχι"παρεα με γαλανοπαναδες και αναγνωστες του Παισιου.

Στην πορεια θα δουμε αλλα για την ωρα τοσο το"Ναι',οσο και το"Οχι"ειναι,οπως ηδη παρατηρηθηκε,ΠΑΡΩΔΙΑ δημοψηφισματος και εξεφτελισμος δημοκρατιας αφου αφορουν κειμενα τετραψηφιου αριθμου σελιδων και οχι καποιο διλλημα του τυπου"ναι η οχι στον Βασιλια".

καλα δεν γουσταρεις το ΝΑΙ, δεν γουσταρεις και το ΟΧΙ   :uglystupid:
για διαφορετικους λογους εικαζω..  :uglystupid:

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ και οτι δεν εισαι εναντια στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ... (το αντιθετο μαλιστα)  :cheesy:

γιατι να τσακωνομαστε αλλωστε  :cheesy: για ΠΑΤΡΙΔΕΣ και ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ....  :uglystupid:

αφου ολλοι ειμαστε παιδια του ιδιου θεου ( Ο ΤΖΕΦΡΥ, Ο ΣΟΙΜΠΛΕ, Η ΜΕΡΚΕΛ, ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙ....)
γιατι αραγε βαζουν του ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ να μας δερνουν αφου δεν υπαρχει καμια διακριση..

Ολα ειναι ΜΑΤΑΙΑ τελικα... (και ο μπαφος καιει..... :uglystupid:)

και οι ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΣ περιμένουν αμέριμνοι και ψυχροί .. :cheesy:

Τι ωραία που τα λέω  :2funny: :2funny: :2funny:

για εθνικη ανεξαρτησια θα ΜΙΛΑΜΕ.. τωρα  :cheesy:

Αφου δεν εχουμε ΣΥΝΟΡΑ απο ΠΑΛΙΑ  :uglystupid:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Ε ντροπή ρε! Τι παραπληροφόρηση πέφτει εδώ μέσα;  >:(

Εγκάθετος της αντιπολίτευσης είσαι;  :S

Ο πρόεδρος παίρνει μόνο 30.000 το μήνα!  :grin:

Να προσέχουμε τι γράφουμε!  :2funny:

Χωρίς να υπολογίσουμε και συντάξεις ως πρώην υπουργός, βουλευτής κλπ .....  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
να το πεις στον εργοδότη τους
εγώ φέτος έκανα αύξηση τζίρου 174%. Αν κάνεις παραπάνω από εμένα, έλα να μου πάρεις τη θέση.

Σιγα μην θελω να παρω θεση
που ο εργοδοτης ζητα το 174% αυξησης του τζιρου
με τον βασικο μισθο. Ασε ρε φιλαρακι δεν δουλευω στα γκουντυς καλυτερα  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οκ
εσύ ξέρεις γιατί θα ψηφίσεις ΟΧΙ;
γιατί σε όλα τα άλλα που μιλάς (εκτός από τη Λίνουξ) έχεις παντελή μεσάνυχτα αλλά το παίζεις ξερόλας

Αφου ειμαι λινουξας ρε φιλε. Για τι θα μιλαω?
Για πολιτικα?  :S

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλα δεν γουσταρεις το ΝΑΙ, δεν γουσταρεις και το ΟΧΙ  :uglystupid:
για διαφορετικους λογους εικαζω..  :uglystupid:

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ και οτι δεν εισαι εναντια στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ... (το αντιθετο μαλιστα)  :cheesy:

γιατι να τσακωνομαστε αλλωστε  :cheesy: για ΠΑΤΡΙΔΕΣ και ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ....  :uglystupid:

αφου ολλοι ειμαστε παιδια του ιδιου θεου ( Ο ΤΖΕΦΡΥ, Ο ΣΟΙΜΠΛΕ, Η ΜΕΡΚΕΛ, ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙ....)
γιατι αραγε βαζουν του ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ να μας δερνουν αφου δεν υπαρχει καμια διακριση..

Ολα ειναι ΜΑΤΑΙΑ τελικα... (και ο μπαφος καιει..... :uglystupid:)

και οι ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΣ περιμένουν αμέριμνοι και ψυχροί .. :cheesy:

Τι ωραία που τα λέω  :2funny: :2funny: :2funny:

για εθνικη ανεξαρτησια θα ΜΙΛΑΜΕ.. τωρα  :cheesy:

Αφου δεν εχουμε ΣΥΝΟΡΑ απο ΠΑΛΙΑ  :uglystupid:
ρε αδερφέ...ξεχώρισε στο μυαλό σου πως άλλο το νόμισμα και άλλο τα υπόλοιπα που γράφεις
πάμε να βαρέσουμε τον ΓΑΠ και τα συνάφια του, εγώ μαζί σου είμαι
αλλά το να λες πως βγαίνει από την ευροζώνη για να δεις καλύτερες μέρες είναι σαν να λες πως πας με πουτάνα γιατί φοβάσαι τις αρρώστιες και αυτές περνούν από ελέγχους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom