mixalis mixoy
Μέγας
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 949
- Πόντοι
- 3.925
Τι είναι πάλι αυτό το φαινόμενο?σορρυ...μου ήρθε αυθόρμητη μαλακία
Τι είναι πάλι αυτό το φαινόμενο?σορρυ...μου ήρθε αυθόρμητη μαλακία
η ΝΔ έχει μπερδευτεί γιατί εδώ και 2 χρόνια δεν έχει αποφασίσει αν πρέπει να ακολουθήσει πολιτική για να σώσει τη χώρα ή πολιτική για να νικήσει τις εκλογές.Μπέρδεμα στη ΝΔ δικέ μου. Η ηγεσία είναι λίγο μπερδεway - η βάση δεν ξέρει αν πρέπει να συνταχθεί με τον παραταξιακό τύπο ή με το Σαμαρά και ο χειμώνας σίγουρα παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον με φιλελεύθερη τάση, πατριωτική δεξιά & κέντρο να βγάζουν τις κατάνες αλα Uma Thurman.
λέγεται και πρόωρη καμιά φοράΤι είναι πάλι αυτό το φαινόμενο?
να είσαι έτοιμος όμως τότε παλικαράκι να ψάχνεις στα χωράφια για βότανα για να γιατρέψεις τον καρκίνο
γιατί τα φαρμακάκια που έχεις τώρα (και δεν μιλάμε για την ασπιρίνη που πας και παίρνεις και δεν κρατάς και την απόδειξη) δεν θα τα έχεις
τα ταμεία σου θα διαλυθούν και δεν θα μπορεί κανείς να τα συγκρατήσει
μαλακίες
τη δραχμή την θέλουνε αυτοί που είτε δεν έχουνε βγάλει ακόμα φράγκο είτε έχουνε βγάλει και το έχουνε βγάλει εκτός Ελλάδας
αυτοί που έχουνε κάνει νοικοκυριό και έχουνε 5 γρόσσια στην άκρη προφανώς δεν θέλουνε τους κόπους τους να τους δούνε χαμένους
α, ξέχασα...
υπάρχουνε απλά και οι μαλάκες που δεν καταλαβαίνουνε πως δραχμή με τις υπάρχουσες συνθήκες (δεν λέμε να αλλάξουμε πρώτα τα κακώς κείμενα - μετά είναι οκ μια τέτοια λύση) σημαίνει αυτόματα πως οι μισοί πάνε για βρούβες στο α' νεκροταφείο
και θα είναι η αστική τάξη αυτή
η πλάκα είναι πως αυτός ο μαλέας ακόμα πιστεύει πως έπρεπε να κάνει δημοψήφισμα ΤΩΡΑ
ούτε που σκέφτεται πως αυτό έπρεπε να είχε γίνει πριν 2 χρόνια
ούτε που σκέφτεται πως έπρεπε να είχε γίνει έστω το καλοκαίρι
γμτ...ο τύπος είναι να τον πατήσεις με το αυτοκίνητο και μετά να τον πας για ζύμωση
Μπλέξιμο στη Συγγρού John.να δεις εναν αλλο μαλεα που ελεγε οτι η συμβαση ειναι καταστροφικη
γιατί; δεν είναι;να δεις εναν αλλο μαλεα που ελεγε οτι η συμβαση ειναι καταστροφικη
Δυστυχώς... γιατί εδώ δε θέλει κανείς να χαλάσει τη ζαχαρένια κανενός. :-υπάρχουν χώρες στις οποίες οι πολιτικοί έχουν φιλότιμο και ο λαός έχει αντίληψη... δυστυχώς σε αυτές δεν συμπεριλαμβάνεται η Ελλάδα
γιατί; δεν είναι;
καλή είναι;
χαχαχαχα
έγινε καλή επειδή έγινε κυβέρνηση συνεργασίας;
βρε άει κίχου
γιατί; δεν είναι;
καλή είναι;
χαχαχαχα
έγινε καλή επειδή έγινε κυβέρνηση συνεργασίας;
βρε άει κίχου
στο δικό μου;;στον δικο σου πεστο τον σωτηρα
όποιος έχει άλλη πρόταση για το πως
παρακαλώ να την θέσει στο τραπέζι...
τι λε ρε τραμούόποιος έχει άλλη πρόταση για το πως
(1) δεν θα πτωχεύσουμε
(2) θα μειώσουμε το έλλειμα και θα έχουμε πλεόνασμα
(3) θα παραμείνουμε στο Ευρώ και στην ΕΕ
(4) το κράτος θα συνεχίσει να λειτουργεί για όσο διάστημα απαιτηθεί μέχρι να ορθοποδήσουμε
(5) δεν θα δεσμευθούν οι καταθέσεις
(6) δεν θα πτωχεύσουν (προσοχή το πτωχεύσουν δεν περιλαμβάνει υποχρεωτικά το να μείνουν και ιδιωτικές0 οι τράπεζες και τα ασφαλιστικά ταμεία
(7) θα συνεχίσουν να πληρώνονται συντάξεις
παρακαλώ να την θέσει στο τραπέζι...
τι λε ρε τραμού
με αυτή τη σύμβαση έχουμε πλεόνασμα;
και ναι, υπήρχε άλλη λύση
με το να μην ακολουθούνε τις ενδεδειγμένες λύσεις και μετά να λένε πως έχουμε μόνο μία λύση μονόδρομο δεν γίνεται δουλειά
επομένως εσένα αυτή η λύση σου αρέσει
η οποία ήταν λύση under G. Papandreou
οπότε γιατί τον διώξαμε ρε αδερφέ; (που δεν έφυγε αλλά λέμε τώρα)
αφού καλά τα έκανε όλα ο τύπος
τι φωνάζεις;
εγώ πάλι λέω πως την 6η δεν την παίρνουμε με τίποτα...
και τα Χριστούγεννα θα κλαίμε γοερά
ααααααααααααααααααααααααααη λύση αυτή δεν μπορούσε να λειτουργήσει under G.Papandreou...
απλα γιατί δεν την εφάρμοσε ...