Νέα

Δημοψήφισμα/Λουκάς Παπαδήμος νέος Πρωθυπουργός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 118K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ....ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΟΧΙ...???

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 157 34,5%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 298 65,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    455

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Όχι. Κάτι αγάμητους σαν εσένα λυπούνται.

οι αγάμητοι πάνε στις πουτάνες.
ρώτα τες κάτι ξέρουν να σου πούνε.

αλλο τι παραμύθια σου πουλάνε.
ρώτα και το φίλο σου το μπέικο.
ξέρει κι αυτός να σου πει.....

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Άμα πήγαινα στις πουτάνες και ειδικά στα μέρη μου θα μ'έβγαζαν ντελάλη την ίδια στιγμή..
Δεν έχεις δίκιο να φοβάσαι πάντως(αν δεν θες οκ επιλογή σου),αρκεί να το οργανώσεις καλά....εμείς κατεβαίνουμε με έναν γνωστό μου με το μηχανάκι ξημερώματα στα μέρη μου που ερημώνουν οι δρόμοι,ειδικές αποστολές. :rockon:

Μόλις μιλήσει καμιά εργαζόμενη θα μας κρεμάσουν κουδούνια!!!!! :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Δεν έχεις δίκιο να φοβάσαι πάντως(αν δεν θες οκ επιλογή σου),αρκεί να το οργανώσεις καλά....εμείς κατεβαίνουμε με έναν γνωστό μου με το μηχανάκι ξημερώματα στα μέρη μου που ερημώνουν οι δρόμοι,ειδικές αποστολές. :rockon:

Μόλις μιλήσει καμιά εργαζόμενη θα μας κρεμάσουν κουδούνια!!!!! :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
ρε μαλέα ό νάτσος έχει να οργανώσει ολόκληρη επιχείριση νομίζεις ότι έχει χρόνο να οργανώνει καταδρομές σε πουτάνες;
ο άνθρωπος οργανώνει πώς να βγάζει λεφτά όχι πώς να του τα τρώνε οι πουτάνες.

Επισκέπτης
Δεν έχεις δίκιο να φοβάσαι πάντως

Δε φοβάμαι, απλά δε γουστάρω, δεν είναι το κατάλληλο σάιτ όμως για να το διατυμπανίσω.
Από την άλλη και να θες άμα λόγω της δουλειάς σου σε γνωρίζουν και οι πέτρες του νομού δεεεεεεεεν..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τι εγινε τον γαμησατε παλι τον πηξι

ρε πηξι τι θα γινει με τις κοτες δε ταπαμε?

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Τι να συνεχίσω ρε γελοίε; Άντε κάνε κάνα κύρηγμα περί παραγωγικότητας στους υπάλλήλους σου, την ώρα που έσυ περνάς 25 ώρες το 24ωρο μέσα στο μπου ποστάροντας μαλακίες.

Γλειφτράκο, όταν συμπληρώσεις δεκαετία φοιτητής και θα παρακαλάς το κόμμα να σου βρει καμιά δουλειά των 500 ευρώ, να σε δω πως θα γελάς τότε.
ποιά 500
ο τσίπρας θα τού βρεί δουλειά σε κανένα καταυλισμό πακιστανών με 300 ευρώ σύν τα γαμησιάτικα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δε φοβάμαι, απλά δε γουστάρω, δεν είναι το κατάλληλο σάιτ όμως για να το διατυμπανίσω.
Από την άλλη και να θες άμα λόγω της δουλειάς σου σε γνωρίζουν και οι πέτρες του νομού δεεεεεεεεν..

αει σιχτιρι τον πετραν μου θυμισες τωρα. η ψυχουλα μου κλαιει... :-

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ποιά 500
ο τσίπρας θα τού βρεί δουλειά σε κανένα καταυλισμό πακιστανών με 300 ευρώ σύν τα γαμησιάτικα
καλώστα τα παιδιαααααααααααααααααααααααααααααααα
αχχχχχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

χέστηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

αγάααααααααααμητεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

καμέεεεεενεεεεεεεεεεεεεεεε

αααααααααααααααααχαχαχαχαχααχαχχααχαχχα

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Στα μέρη πάντως όσοι θέλουν να το κάνουν πάνε Βουλγαρία για να μην τους κρεμάσουν κουδούνια. :grin:

Έναν πρόσφατα τον συνόδευσε ιερόδουλη μέχρι το νοσοκομείο μιας κ δεν άντεξε....

Είπα αν φοβάσαι,άλλο αν δεν θες.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Stories

Νέο!

Stories