1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
αααααααααααααααχααχαχαχχαχαχαχααχχαχααχαχαχαΆρε περσόνα κακομοίρη στον δρόμο σε βλέπω να ζητιανεύεις από τον px κ τον τζώνυ....![]()
![]()
αααααααααααααααχααχαχαχχαχαχαχααχχαχααχαχαχαΆρε περσόνα κακομοίρη στον δρόμο σε βλέπω να ζητιανεύεις από τον px κ τον τζώνυ....![]()
![]()
To πιο κομπλεξικό άτομο μάλλον είναι αυτός που όλη μέρα κάθεται στο γραφείο του μπροστά στον υπλογιστή και ποστάρει 40 μυνήματα τη μέρα στο μπου.
Εσύ αγόρι μου δεν είσαι καμένος, καρβουνιασμένος είσαι.
Κάτσε να γίνω εσύ για λίγο....Αυτά σου είπε ο λεξιπλάστης σου ρε γλειφτράκο; Με χειροτεχνία βλέπω να τη βγάζεις πάλι.![]()
Πιατεψέ με από το να παρακαλέσω κάποιον από την φάρα σου καλύτερα να κρεμαστώ.Γλειφτράκο, όταν συμπληρώσεις δεκαετία φοιτητής και θα παρακαλάς το κόμμα να σου βρει καμιά δουλειά των 500 ευρώ, να σε δω πως θα γελάς τότε.
Υπάρχουν κ άτομα που τα καταφέρνουν κ χωρίς γλείψιμο πάντως,εντυπωσιακό σου φαίνεται ξέρω....![]()
ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχααχχααχχαχαααΑλήθεια είναι.
Έχω ακούσει για έναν που κληρονόμησε ένα ρολόι απ'τον παππού του..
αδημονώ να μας πεις πώς να ρίχνουμε πουτάνες.Ώρα είναι τώρα να μπει ο Λιλάς να μας πει πως να ρίχνουμε τις γκόμενες.
αδημονώ να μας πεις πώς να ρίχνουμε πουτάνες.
ε να μας βγάλεις ρε πιεξ απ το προσωπικό μας τέλμα.Τι να τις κάνεις τις πουτάνες εσύ; Εσύ γαμάς το πληκτρολόγιο.
δεν είναι αυτός.....Τώρα γιατί μου'ρθε στο μυαλό ο ασπρούλης, μπορείς να το εξηγήσεις??![]()
![]()
Αλήθεια είναι.
Έχω ακούσει για έναν που κληρονόμησε ένα ρολόι απ'τον παππού του..
Εσύ σίγουρα πάντως δεν είσαι ένα απ'αυτά επίδοξε λεξιπλάστη.
δεν είναι αυτός.....
αααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαΤο ξέρω.
Ο πίξης γυρνοβολάει και στα μέρη μου..
Άσε ρε, τις λυπάμαι τις κοπέλες.
αααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχα
πηγαίνετε παρέα και στις πουτάνες;
Άμα πήγαινα στις πουτάνες και ειδικά στα μέρη μου θα μ'έβγαζαν ντελάλη την ίδια στιγμή..
που να δεις τι παθαίνουν οι πιεξηδες.
ποιο πασοκ???... αχαχαχαχαχαΨηφίζουν πασοκ.
Θες κι άλλο??