Νέα

Δημοψήφισμα/Λουκάς Παπαδήμος νέος Πρωθυπουργός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 118K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ....ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΟΧΙ...???

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 157 34,5%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 298 65,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    455

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Ρε τον πούστη τον Καρατζαφέρη όμως εε?
Πολύ μπροστά .. :o
Δείτε το βιντεάκι και θα καταλάβετε!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
είναι σαφώς καλύτερα από το να μην κάνουν, επειδή δεν  βολεύει την ελλαδα να ανεβει η αριστερα και επειδη η ελλαδα θα πρεπει να παρει την 6 δοση. δεν μου απαντησες ομως εφοσον εκφραζεσαι σαν συνταγματολογος οταν δες να καταγγειλεις την τωρινη διαδικασια, γιατι μας πειραζει η τωρινη διαδικασια οταν το συνταγμα εχει καταπατηθει στο παρελθον απο τα 2 κομματα με την νομιμοποιησει απο το εκλογικο σωμα των εκτροπων..

Δεν είμαι συνταγματολόγος.

Συμφωνούμε σε ένα σημείο, και αυτό έχει σημασία.

Εκλογές δεν έγιναν επειδή το αποτέλεσμα δεν θα βόλευε.

Αυτό προσωπικά δεν μου αρέσει.

Στο κάτω κάτω, εάν ο λαός δεν θέλει 6η δόση και θέλει αριστερά, ε...ας την έχει.

Και εάν τελικά μετανοιώσει ο λαός που δεν ήθελε την 6η δόση, ε...καλά να πάθει.

Αρκετά με τους φωστήρες όμως!

Μην χέσω...ειδικά οι τωρινοί, μιλάμε για απίστευτο φως!!!!!

Τα υπόλοιπα είναι τρίχες, ειδικά οι συμψηφισμοί.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
ελα ρε τυπε
που εισαι εσυ
δικε μου δεν μας τα ειπε καλα ο αδωνις σημερα :S
πολυ γλυψιμο δικε μου

απολυτε επειδη ξερω οτι εισαι κοντα στο κομμα αν και δεν ταυτιζεσαι 100%...σου λεω μην ανησυχεις... ο προεδρος ξερει τι κανει...

Πετυχαμε τους στοχους μας επιβαλλαμε τον καλυτερο που υπηρχε (οχι βεβαια τον καλυτερο που υπαρχει) σαν πρωθυπουργο... και εξευτελησαμε την κομματικη ρητορικη της ΝΔ... πλεον εχει πληγει το κυρος του ιδιου του ΣΑΜΑΡΑ απο τις κινησεις του Προεδρου...

Ο Αδωνις εκανε μια φιλοφρονηση...τιποτα παραπανω.. σε εναν ανθρωπο που ειναι υπουργος στο συγκεκριμενο υπουργειο 5 μηνες και εχει φερει 500.000 ευρω επενδυσεις απο την κινα...

και εγω δεν θεωρω τον χρυσοχοιδη γενικως επιτυχημενο πολιτικο... αλλα μην τσιμπας... το πολιτικο ζητουμενο ειναι η διαλυση της ΝΔ και η γελοιοποιηση σαμαρα... και να μην πεσει η χωρα απο τους λαικισμους στην αριστερα.. αυτη ειναι η τακτικη μας 1,5 χρονο τωρα..

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Μπαίνεις στο νόημα. Εσύ τον προτιμάς, εγώ π.χ. όχι.

Ας δούμε λοιπόν πόσοι τον θέλουν.

Εάν επιβάλλεται από τις συνθήκες...τότε κάτι δεν πάει καλά.

Μπορεί και να γυρίσει ανάποδα η φάση και τελικά να μας επιβληθούν και άλλα που δεν γουστάρουμε.

Δεν θα κλαίμε τότε όμως, σωστά?

Δεν ξέρω για όλες, αλλά σε κάποιες όπου γνωρίζω ότι έχει συνεργασίες κυβερνητικές, αυτές προέκυψαν από εκλογές, όχι από αποφάσεις και σκάκι (τι σκάκι...τάβλι ήταν) του ΓΑΠ με τον Αντωνάκη.

Δεν είμαι συνταγματολόγος, αλλά φαντάζομαι ότι πρώτα έπρεπε να παραιτηθεί η κυβέρνηση, μετά να δώσει κάποιες εντολές σε αρχηγούς ο ΠτΔ για συγκρότηση κυβέρνησης κλπ κλπ.

Κάπως αλλιώς έγινε η φάση τελικά όμως. Ο ΓΑΠ πήρε ψήφο εμπιστοσύνης και μετά με τον Αντωνάκη αποφάσισαν να κάνουν τον Λουκά Πρωθυπουργό και τους πλασιέδες υπουργούς. Τότε τι την ήθελε την ψήφο εμπιστοσύνης?  :cheesy:

Θα το δεχτούμε δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, αλλά μας επιτρέπεις να διαφωνούμε με την διαδικασία.

Άλλωστε, εάν δεν ήταν οι πλασιέδες υπουργοί, το πάω το στοιχηματάκι ότι θα έβγαζες αφρούς από τα νεύρα.

Κάπως έτσι λοιπόν, προς την δόξα τραβάμε ξανά.

Αυτά. (nokia speaking)

PS: Εκλογές, όσες και να γίνονται, δεν είναι κακό (εξαιρώντας την δαπάνη). Το να κάνουν όποτε τους βολεύει, είναι σαφώς καλύτερα από το να μην κάνουν, επειδή δεν τους βολεύει.
γιοργο κάνε υπομονή μεχρι τόν φεβρουαριο και θα δείς τόν θρίαμβο τής αριστεράς σου......
θα γινουν εκλογές μην ανησυχεις....
θά ηθελα όμως εκτός απο την γκρίνια σου και μια εναλακτικη πρόταση εξουσίας συγκεκριμένη και εφαρμόσιμη?????
πχ επιστροφή στην δραχμούλα ,να μην πληρώσουμε και εκτός εοκ.....

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Δεν είμαι συνταγματολόγος.

Συμφωνούμε σε ένα σημείο, και αυτό έχει σημασία.

Εκλογές δεν έγιναν επειδή το αποτέλεσμα δεν θα βόλευε.

Αυτό προσωπικά δεν μου αρέσει.

Στο κάτω κάτω, εάν ο λαός δεν θέλει 6η δόση και θέλει αριστερά, ε...ας την έχει.

Και εάν τελικά μετανοιώσει ο λαός που δεν ήθελε την 6η δόση, ε...καλά να πάθει.

Αρκετά με τους φωστήρες όμως!

Μην χέσω...ειδικά οι τωρινοί, μιλάμε για απίστευτο φως!!!!!

Τα υπόλοιπα είναι τρίχες, ειδικά οι συμψηφισμοί.

εξαρταται με ποιο σκεπτικο λες αυτα που λες για να σου απαντησω αναλογως....

εγω σαν δεξιος που ξερω ιστορια και τι εγινε απο το 45-49 στην ελλαδα και ακουω τι λενε οι αριστεροι...ξεροντας και που οδηγηθηκαν οι κοινωνιες που κυριαρχησε ο λαικισμος και ηλθε στα πραγματα ο κομμουνισμος.... με ενδιαφερει η κοινωνικη σταθεροτητα και η συγκρατηση της αριστερας σε πρωτο χρονο... και σε δευτερο χρονο οταν θα εχουμε την πολιτικη δυναμη η λειτουργια της ελλαδας σαν συγχρονη δημοκρατια δυτικου τυπου...οφειλουν οι συνειδητοι πολιτες (και βαζω και τον εαυτο μου μεσα) να κανουν την υπερβαση (διοτι πανω απο την δημοκρατια ειναι το εθνος)  και να συννενοηθουν και πολλες φορες να καθοδηγουν τους πολιτες που εν κρανιω και εν πεινα σκεπτονται απερισκεπτα και βλεπουν διεξοδο στον τσιπρα

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

εγω σαν δεξιος που ξερω ιστορια και τι εγινε απο το 45-49 στην ελλαδα και ακουω τι λενε οι αριστεροι...ξεροντας και που οδηγηθηκαν οι κοινωνιες που κυριαρχησε ο λαικισμος και ηλθε στα πραγματα ο κομμουνισμος.... με ενδιαφερει η κοινωνικη σταθεροτητα και η συγκρατηση της αριστερας σε πρωτο χρονο... και σε δευτερο χρονο οταν θα εχουμε την πολιτικη δυναμη η λειτουργια της ελλαδας σαν συγχρονη δημοκρατια δυτικου τυπου...οφειλουν οι συνειδητοι πολιτες (και βαζω και τον εαυτο μου μεσα) να κανουν την υπερβαση (διοτι πανω απο την δημοκρατια ειναι το εθνος)  και να συννενοηθουν και πολλες φορες να καθοδηγουν τους πολιτες που εν κρανιω και εν πεινα σκεπτονται απερισκεπτα και βλεπουν διεξοδο στον τσιπρα
Τέρρυ ποιο κράτος θεωρείς ιδανικό-πρότυπο;;;

Η Ε.Σ.Σ.Δ. να σου θυμήσω υπήρξε ο μόνος άξιος αντίπαλος παίκτης στις Η.Π.Α.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Τέρρυ ποιο κράτος θεωρείς ιδανικό-πρότυπο;;;

Η Ε.Σ.Σ.Δ. να σου θυμήσω υπήρξε ο μόνος άξιος αντίπαλος παίκτης στις Η.Π.Α.

δεν απανταω σε προκατορικες ερωτησεις αλλωστε μου εχει καταλογισει οτι ειμαι καλος προβοκατορας... :2funny:

παντως δεν θελω μια κοινωνια που δεν θα υπαρχει ιδιτωτικη περιουσια και το σπιτι των γονιων μου θα ανηκει στο κρατος απο την στιγμη που θα επιβληθει κομμουνισμος

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
δεν απανταω σε προκατορικες ερωτησεις αλλωστε μου εχει καταλογισει οτι ειμαι καλος προβοκατορας... :2funny:

παντως δεν θελω μια κοινωνια που δεν θα υπαρχει ιδιτωτικη περιουσια και το σπιτι των γονιων μου θα ανηκει στο κρατος απο την στιγμη που θα επιβληθει κομμουνισμος
Σε καμιά σοσιαλιστική κοινωνία ποτέ κράτος δεν πήρε πίσω τα σπίτια του κόσμου πάντως,αντίθετα με τις τράπεζες στις καπιταλιστικές κοινωνίες...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
γιοργο κάνε υπομονή μεχρι τόν φεβρουαριο και θα δείς τόν θρίαμβο τής αριστεράς σου......
θά ηθελα όμως εκτός απο την γκρίνια σου και μια εναλακτικη πρόταση εξουσίας συγκεκριμένη και εφαρμόσιμη?????

Παίδες, σεβαστές οι απόψεις σας. Αφού με βγάλατε και αριστερό...τι άλλο να πω!

Ελπίζω μόνο να λέτε τα ίδια όταν κάποιοι φωστήρες που δεν θα σας ταιριάζουν θα αποφασίσουν πράγματα που θα σας ενοχλούν, χωρίς να σας ρωτήσουν εννοείται.

Προτάσεις δεν έχω αγαπητέ κοπρόνι, αν το δίλημμα είναι εντός ή εκτός ΕΕ, τι σε ενοχλεί να το βάλουμε στο τραπέζι δλδ και να αποφασίσουμε? Εγώ για μέσα θα ήμουν και αυτό θα προσπαθούσα να πείσω τον κόσμο αν ήμουν υποψήφιος. Γιατί φοβάστε να μπει στο τραπέζι η ερώτηση όμως?

Για αυτό είναι οι εκλογές στην τελική. Θα έλεγε ο καθένας τι πιστεύει και τελικά θα ψηφίζαμε. Και εάν θες πρόβλεψη, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μαζί, θα έκαναν κάτι παρόμοιο με σήμερα. Τι σας ενοχλεί σε αυτό? Και θα ήταν και νομιμοποιημένη η όλη φάση.

Εάν είστε τόσο σίγουροι ότι η Αριστερά θα κέρδιζε...τότε so be it, αλλά δεν το πιστεύω.

Anyway, δεν συμφωνούμε και δεν είναι και απαραίτητο να συμφωνήσουμε.

Θα τα πούμε ξανά όταν κάποια μέρα υπάρχει Ευρωπαϊκό Σύνταγμα.

;)

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

κοπρονη, οφειλω να πω και σε εσενα ενα μπραβο. δεν ακουσες επι ενα μισι χρονο της σειρηνες του λαικισμου των κομματοσκυλων του σαμαρα και εμεινες πιστος στο ΠΡΟΕΔΡΟ και στο Κομμα παρα τις "αντιμνημονιακες" κορωνες των αντιπαλων..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

Ελπίζω μόνο να λέτε τα ίδια όταν κάποιοι φωστήρες που δεν θα σας ταιριάζουν θα αποφασίσουν πράγματα που θα σας ενοχλούν, χωρίς να σας ρωτήσουν εννοείται.

Προτάσεις δεν έχω αγαπητέ κοπρόνι, αν το δίλημμα είναι εντός ή εκτός ΕΕ, τι σε ενοχλεί να το βάλουμε στο τραπέζι δλδ και να αποφασίσουμε? Εγώ για μέσα θα ήμουν και αυτό θα προσπαθούσα να πείσω τον κόσμο αν ήμουν υποψήφιος. Γιατί φοβάστε να μπει στο τραπέζι η ερώτηση όμως?

Για αυτό είναι οι εκλογές στην τελική. Θα έλεγε ο καθένας τι πιστεύει και τελικά θα ψηφίζαμε. Και εάν θες πρόβλεψη, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μαζί, θα έκαναν κάτι παρόμοιο με σήμερα. Τι σας ενοχλεί σε αυτό? Και θα ήταν και νομιμοποιημένη η όλη φάση.

Εάν είστε τόσο σίγουροι ότι η Αριστερά θα κέρδιζε...τότε so be it, αλλά δεν το πιστεύω.

;)
ξανα-εχυσα

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.603
Πόντοι
5.565
ΠΟΙΑ συνταγματική νομιμότητα και δημοκρατική πρακτική ΚΑΤΑΛΥΘΗΚΕ? εκτος και εαν γινοντουσαν τωρα εκλογες και ελπιζεις να επαιρνε 30% η αριστερα...

το απήντησες φίλε μου μόνος σου το λόγο, δεν έχω να προσθέσω κάτι.
Ακριβώς αυτό το κατωχυρομένο δικαίωμά μου ως πολίτης ενός δημοκρατικού πολιτεύματος καταπατήθηκε, με τους χειρότερους να αποφασίζουν για μένα χωρίς εμένα.
Εν μια νυκτί αυτό το δικαίωμα του εκλέγειν κι εκλέγεσθαι έγινε ταλκ.
Αν είσαι μαριονέτα κι εσύ και κάνεις κέφι τις κλωστές με 'γειά σου αλλά δεν είναι όλος ο κόσμος στροβιλιζόμενος γύρω από αυτή την πινέζα.
Και για αυτό το λόγο ακριβώς θα δούμε ότι είναι να εμφανιστεί μπροστά μας το προσεχές διάστημα.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

;)

Λεγοντας "Εάν είστε τόσο σίγουροι ότι η Αριστερά θα κέρδιζε...τότε so be it" παραδεχεσε οτι δεν ξερεις τι ειναι αριστερα και ποια ειναι η Ατζεντα της... και στη τελικη ο λαος ας πληρωσει το κοστος των πραξεων του που ψηφιζε κλεφτες και ας μην τα ριχνει στους ευρωπαιους επειδη πιαστηκε μαλακας στην καλπη πολλακις...

εαν νομιζεις οτι μεγαλυτερος εχθρος ειναι το ευρω-συνταγα απο την αριστερα...τι να πω!!!

εγω γνωριζω οτι το 45 τα 2 κομματα εκαναν συγκυβερνηση υπο τον παπανδρεου για να αποκρουσουν το κκε...και αυτο κανουμε  και τωρα χωρις να αμνηστευουμε κανενα πασοκ...απλα λογαριαζομαστε με τον αμεσο κινδυνο που ο λαος απο την πεινα και την αμαθεια εχει ξεχασει ποιος ειναι..

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
το απήντησες φίλε μου μόνος σου το λόγο, δεν έχω να προσθέσω κάτι.
Ακριβώς αυτό το κατωχυρομένο δικαίωμά μου ως πολίτης ενός δημοκρατικού πολιτεύματος καταπατήθηκε, με τους χειρότερους να αποφασίζουν για μένα χωρίς εμένα.
Εν μια νυκτί αυτό το δικαίωμα του εκλέγειν κι εκλέγεσθαι έγινε ταλκ.
Αν είσαι μαριονέτα κι εσύ και κάνεις κέφι τις κλωστές με 'γειά σου αλλά δεν είναι όλος ο κόσμος στροβιλιζόμενος γύρω από αυτή την πινέζα.
Και για αυτό το λόγο ακριβώς θα δούμε ότι είναι να εμφανιστεί μπροστά μας το προσεχές διάστημα.

τυπικα παραιτηθηκε ο τζεφρυ και οχι η κυβερνηση για να οδηγηθουμε σε εκλογες οποτε κανενα συνταγμα δεν καταπατηθηκε... δεν ειδα την αριστερα τοσα χρονια να παραπονιεται που το συνταγμα επι της ουσιας γινοταν κουρελου με την επικληση εθνικων θεματων για να παμε σε εκλογες πως μπορει να μιλαει για δοτη κυβερνηση τωρα που ειναι "συμπωματικα" στο 30%?

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Άμα κάνεις παρέα με το Μεμά και τη Ροζαλίτσα όπως εσύ, αρχίζεις να σκέφτεσαι αντρικά κωλαράκια βλέπω. :fuck2:

ΤΙ είπε ο Chuck Norris στον ΓΑΠ;

Φήμες λενε οτι ο Chuck Norris ειπε στο Γ. Παπανδρεου ¨Γιωργάκη φυγε τωρα που ειναι Norris.....στο Chuck προλαβαινεις....!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ΤΙ είπε ο Chuck Norris στον ΓΑΠ;

Φήμες λενε οτι ο Chuck Norris ειπε στο Γ. Παπανδρεου ¨Γιωργάκη φυγε τωρα που ειναι Norris.....στο Chuck προλαβαινεις....!!!!!
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχααχαχαχα

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Φυσικά,
αφού στις σοσιαλιστικές κοινωνίες
κανείς πολίτης δεν είχε ιδιόκτητο σπίτι.
Όλα κρατικά ήταν.
Ναι ρε κρατικά,είχες κάπου να μείνεις σίγουρα πάντως,όχι στο νοίκι κ να εξαρτάσαι από τις γκαύλες του ιδιοκτήτη,ούτε υποθηκευμένο στην τράπεζα όπου θα στο κατασχέσει αν δεν αποπληρώσεις μέχρι κ το τελευταίο e.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom