Μπαίνεις στο νόημα. Εσύ τον προτιμάς, εγώ π.χ. όχι.
Ας δούμε λοιπόν πόσοι τον θέλουν.
Εάν επιβάλλεται από τις συνθήκες...τότε κάτι δεν πάει καλά.
Μπορεί και να γυρίσει ανάποδα η φάση και τελικά να μας επιβληθούν και άλλα που δεν γουστάρουμε.
Δεν θα κλαίμε τότε όμως, σωστά?
Δεν ξέρω για όλες, αλλά σε κάποιες όπου γνωρίζω ότι έχει συνεργασίες κυβερνητικές, αυτές προέκυψαν από εκλογές, όχι από αποφάσεις και σκάκι (τι σκάκι...τάβλι ήταν) του ΓΑΠ με τον Αντωνάκη.
Δεν είμαι συνταγματολόγος, αλλά φαντάζομαι ότι πρώτα έπρεπε να παραιτηθεί η κυβέρνηση, μετά να δώσει κάποιες εντολές σε αρχηγούς ο ΠτΔ για συγκρότηση κυβέρνησης κλπ κλπ.
Κάπως αλλιώς έγινε η φάση τελικά όμως. Ο ΓΑΠ πήρε ψήφο εμπιστοσύνης και μετά με τον Αντωνάκη αποφάσισαν να κάνουν τον Λουκά Πρωθυπουργό και τους πλασιέδες υπουργούς. Τότε τι την ήθελε την ψήφο εμπιστοσύνης?
Θα το δεχτούμε δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, αλλά μας επιτρέπεις να διαφωνούμε με την διαδικασία.
Άλλωστε, εάν δεν ήταν οι πλασιέδες υπουργοί, το πάω το στοιχηματάκι ότι θα έβγαζες αφρούς από τα νεύρα.
Κάπως έτσι λοιπόν, προς την δόξα τραβάμε ξανά.
Αυτά. (nokia speaking)
PS: Εκλογές, όσες και να γίνονται, δεν είναι κακό (εξαιρώντας την δαπάνη). Το να κάνουν όποτε τους βολεύει, είναι σαφώς καλύτερα από το να μην κάνουν, επειδή δεν τους βολεύει.