- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.100
- Πόντοι
- 17.085
150 πέστε.
Παναρίτη καπούτ.
[move][size=50pt]ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΚΑΡΚΙΝΕ[/size][/move]
Για να δουμε, εμειναν επισημα ακομα, 151 !!!
Στον Real fm ανακοίνωσε η ίδια οτι δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνηςΕιναι σιγουρο αυτο ???
ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΓΑΝΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕκαι όχι μόνο...
μόλις πριν λίγο η Έλενα Παναρίτη, δήλωσε ζωντανά στον Χατζηλαλάκη ότι δεν στηρίζει πλέον τον προδότη.
απέσυρε την εμπιστοσύνη της από την κυβέρνηση.
η κρεμάλα στήθηκε ή ακόμη???
ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΓΑΝΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ
Τι βλέπεις?Δεν νομίζω οτι θα καταφέρουμε και πολλά με όλα αυτά που έχουν γίνει,θα έρθουν ακόμα πιο δύσκολα.δεν διαφωνούμε...
Τι βλέπεις?Δεν νομίζω οτι θα καταφέρουμε και πολλά με όλα αυτά που έχουν γίνει,θα έρθουν ακόμα πιο δύσκολα.
Δεν νομίζω trustworth οτι θα βγούμε από το Εuro το PLAN B το οποίο είναι αυτό έχει ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ από πριν.μέχρι και ΑΥΡΙΟ θα ΈΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ Ο JEFRY,και θα συνεχιστεί αυτο που συμφώνησανΗ Ευρωζώνη προετοιμάζεται για έξοδο της Ελλάδας
Η Ευρωζώνη επί του παρόντος εργάζεται ώστε τα μέλη της να μην πάθουν ζημιά αν η Ελλάδα αποφασίσει να βγει εκτός ευρώ, δήλωσε σήμερα σε γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι ο επικεφαλής του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.
Ο κ. Γιούνκερ είπε ότι θα ήθελε η Ελλάδα να παραμείνει στο ευρώ αλλά αυτό δε μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε τίμημα. Υποστήριξε πάντως σε κάθε τόνο ότι οι Ευρωπαίοι είναι προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα.
Βλεπω διαλυση οικονομικη της Ευρωπης και γενικα το παγκοσμιο συστημα καταρεει !
Τι βλέπεις?Δεν νομίζω οτι θα καταφέρουμε και πολλά με όλα αυτά που έχουν γίνει,θα έρθουν ακόμα πιο δύσκολα.
Ο ΕΝΑΣ
Εκανε ένα λαθάκι
το Αμερικανάκι !
Αλλά μη το βαράτε,
να το χειροκροτάτε !
Είναι πεφωτισμένο
πολυταξιδεμένο !
Είναι ολίγον Γκούφη,
σαν τον Αλογοσκούφη !
Είναι πολύ προχώ-
μπροστά απ το λαό !
Τον πάει όλο σούζα