jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Η Τζούλια μην είναι η Ευα από Δάφνη???
κι αυτη για Σερβα την πλασάρανε...
εχει και σαουνα το μπλε που ειναι μεγαλο δωματιο
Συνήθης πρακτική για να κρατάνε την πόρτα ανοιχτή ή η Άννα δεν ήθελε να δώσει πληροφορίες. Και τα δύο θεμιτά.Η Άννα στη Δάφνη μου είπε ότι σταμάτησε γενικά. Τώρα πάλι ποτέ δεν ξερεις....
50 γουαν η μιση ώρα, 70 η μιαΤι τιμές παίζουν στο ίδρυμα;
Όχι δεν είναι αυτήΗ Τζούλια μην είναι η Ευα από Δάφνη???
50 γουαν η μιση ώρα, 70 η μια
οχι, +20 στην κοπέλα μέσα στο δωματιο.στη 1 ωρα εδω εχει 2 φορες οπως στα Συγγρου-μαγαζα?
εχειστη 1 ωρα εδω εχει 2 φορες οπως στα Συγγρου-μαγαζα?
εγω χθες πηρα Μαρια στη 1ωρα 70€ και μονη της προσφέρθηκε για β γύρο χωρίς extraοχι, +20 στην κοπέλα μέσα στο δωματιο.
εγω πάντως συναγωνιστη Όλγα δεν είδα και δεν υπάρχει και στις βάρδιες καμια με το όνομα αυτό ούτε κάποια που να θυμίζει την Ολγαρα από ΑρκαδίαςΗ Όλγα είναι η γνωστή Όλγα που δούλευε στο ίδιο πριν από κανένα χρόνο και μετά πήγε Αρκαδίας;
δεν σε πληρωσε η Μαριαεγω χθες πηρα Μαρια στη 1ωρα 70€ και μονη της προσφέρθηκε για β γύρο χωρίς extra
Τύπε επιδίδεσαι στο αρχαίο σπορ του αυνανισμού;;; απο ποτε στο πρόγραμμα της ώρας η δεύτερη πιστολιά ειναι extra;;; αναφέρω το χθεσινό γεγονός για να δείξω στο συναγωνιστή οτι προφανώς ειναι στο πρόγραμμα και οι σωστές επαγγελματίες το προσπαθούν ακομα και αν ο πελάτης δεν καίγεται.δεν σε πληρωσε η Μαρια
εννοεις την σερβα...σωστα ;εμφανισιακα τι λεει ;Πολύ καλό μασαζ από την καινούργια Μαρία του μαγαζιού και ακόμα καλύτερος β γύρος. Θα γράψω κριτική για να ενημερώσω για την κοπέλα