Νέα

Δημοκρίτου 9 - Κολωνάκι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 956
  • Εμφανίσεις 314K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
xaxaxa

ακριβως! η Τζενη μοιαζει πολυ με την Ραχηλ Μακρη! ειδικα στο προσωπο και το μαλλι! και ελεγα ποια μου θυμιζει....!

οσο για αυτη την τακτικη οι κοπελες να καθονται ολες μαζι στο σαλονι και να σε κοιτανε (το ιδιο κανουν και στο Σινωπης 29) σιγουρα ενοχλει τους περισσοτερους πελατες

Και μένα με ενοχλεί αφάνταστα. Δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική αυτής της πασαρέλας.....

Grothos

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
43
Like
1.124
Πόντοι
1.011
Αυτό με την υποχρεωτική ομαδική συνάθροιση για να διαλέξει ο πελάτης μου είχε κάνει και μένα εντύπωση στην αρχή (αφού επανειλημμένα επί 3 μήνες πήγαινα στο μαγαζί μόνο για μία κοπέλα και τους το είχα εξηγήσει ρητώς οπότε δε χρειαζόταν αφού με βλέπαν από την κάμερα) ... μόλις αυτή τη βδομάδα μου δόθηκε η εξήγηση ... και πρέπει να πω ότι έμεινα σοκαρισμένος: συναγωνιστές πιστέψτε το ή όχι είναι 3 εκεί μέσα που γουστάρουν πραγματικά τη φάση του duo και ρίχνουν μεταξύ τους αρρωστημέμα πραγματικά γλωσσόφιλα και γλειφομούνια... το ποιες είναι αυτές οι τρεις σας αφήνω να το καταλάβετε μόνοι σας. Βγαίνουν ομαδικά γιατί είναι κάποιοι σταθεροί πελάτες που παίρνουν κάθε φορά duo οπότε να μπορούν χωρίς εξηγήσεις να επιθεωρούν τις διαθέσιμες επιλογές. Εντωμεταξύ οι μισές κανόνες κάνουν το duo με ευχαρίστηση οι άλλες μισές δεν έχουν μπει στη λεσβιακή φαντασίωση και θέλουν να τις τραβήξουν οι συναδέλφισσές τους...

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
Πέρασα σήμερα με εξαιρετική όρεξη για σεξ.

Η Τζένη ειδικά μου άρεσε (ξενέρωσα που έμοιαζε με την Ραχήλ Μακρή αλλά την πήδαγα χαλαρά).
Όμως ρε παίδες, με το που έκατσαν απέναντί μου οι κοπέλες φράκαρα.

Δεν ξέρω γιατί με χάλασε. Αραδιάστηκαν σαν πεπόνια μπροστά μου και εγώ ο πελάτης θα επέλεγα το καλύτερο, δεν ξέρω, χαλάστηκα και δεν πέρασα.

Αλλά θα ξαναπάω.

+ οτι σε κοιτανε ολες στα ματια !!
αυτο τελευταια το εκαναν και στη συνωπης ....
Σπαστικο  :s&m_2:

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Τέλος πάντων, σήμερα ξαναπήγα και ήθελα να μην ξαναέχω αυτό με το σαλόνι, οπότε με το που ήρθαν, πέρναγε από μπροστά μου η Όλγα που δεν την είχα ξαναδεί και μου άρεσε πολύ, έχει λίγο πιο έξω το σαγόνι της που είναι σούπερ σέξι, μου θύμισε την καύλα brandi love.

Καλά ήταν, θα γράψω κριτική μετά.
Θα ξαναπάω και για Όλγα και για Ραχήλ.... εεεε, Τζένη.

Blow

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους από έναν υποψήφιο πελάτη.  Ποιό το κόστος για duo παρακαλώ; Σκοπεύω επίσκεψη την Παρασκευή , αν κάποιος φίλος γνωρίζει ας μας διαφωτίσει. Επίσης, ποιο πιστεύετε ειναι το καλύτερο duo στο μαγαζί, ευχαριστώ.

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
320
Πόντοι
281
Παιδιά θέλει σύνθημα , η πας κατευθείαν ?

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Ηρθα να γαμήσω πες για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις....

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
320
Πόντοι
281
Σε συγκεκριμένα θέλουν , όπως θέλουν να σε έχει συστήσει πελάτης . Κρίνοντας από τις απαντήσεις μάλλον σε αυτό το μαγαζί τα πράγματα είναι χύμα

Blow

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές συγγνώμη που επανέρχομαι, τιμή για ντούο γνωρίζουμε? επίσης, από την εμπειρία σας ποιο ειναι το καλύτερο δίδυμο? ευχαριστώ

HONDACRV

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
24
Like
147
Πόντοι
291
Καλημέρα! Ίσως είναι από τα πιο ξεκάθαρα ιδρύματα σε αυτό το θέμα! Ούτε συνθηματικά, ούτε άλλα κόλπα! Γι αυτό και πάνε σταθερά καλά!

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Σύνθημα θέλουν το Elenas Spa και το δίδυμο του στην Σόλωνος 80,αλλά και σε αυτά το σύνθημα θα είναι "χρώμα του χρήματος"!

Grothos

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
43
Like
1.124
Πόντοι
1.011
για να λυσω την λογιστική απορία το duo παει [1 ωρα] οσο το απλό [€70] επί 2 (ή τελοσπάντων όσες) κοπέλες πάρετε... δηλ. €140--ποιες οι πιο πρόθυμες; μου ζαλίσατε τον πο.τσο στο inbox... τι να πω ρε παιδιά; ρωτήστε μέσα αν είστε παλιοί! τι είμαι εγώ; τσατσα του μαγαζιου... δε θέλει και πολύ φιλοσοφία για να καταλαβεις αμέσως ποιες είναι οι 2...

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Σύνθημα θέλουν το Elenas Spa και το δίδυμο του στην Σόλωνος 80,αλλά και σε αυτά το σύνθημα θα είναι "χρώμα του χρήματος"!

Το έχω ξαναγράψει: πας χωρίς ραντεβού στη Λυκαβηττού, χτυπάς το κουδούνι, σε ρωτάνε αν έχεις ραντεβού, απαντάς "όχι" και ταυτόχρονα βγάζεις τα μαρούλια και τα κρατάς με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνονται από την θυροτηλεόραση.

tod1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
δεν πας στις σωστές ώρες.....τα πιπίνια υπάρχουν.......τσεκαρισμένο!

Και ποιες είναι οι σωστές ώρες φίλε andy?
Εγώ μόνο κάτι μεγαλοκοπέλες που μοιάζαν με ντιζέζ για πανηγύρι πέτυχα...  :orchestra:
Η Αναστασία αποχώρησε οριστικά...?

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Και ποιες είναι οι σωστές ώρες φίλε andy?
Εγώ μόνο κάτι μεγαλοκοπέλες που μοιάζαν με ντιζέζ για πανηγύρι πέτυχα...  :orchestra:
Η Αναστασία αποχώρησε οριστικά...?

ε,μετά από 20 μέρες μπορεί και να αλλαξε το ροστερ......εγω αναφερόμουν στην συγκεκριμενη ημερομηνια

tod1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ε,μετά από 20 μέρες μπορεί και να αλλαξε το ροστερ......εγω αναφερόμουν στην συγκεκριμενη ημερομηνια

Μα για πριν 15 μέρες μιλάω κι ΄εγώ.
Μάλλον κάποιοι από εμάς είναι ιδιαίτερα τυχεροί...!  :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom