Νέα

Δημοκρίτου 9 - Κολωνάκι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 956
  • Εμφανίσεις 314K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
η πιο τιμια προταση εκει μεσα ειναι η ολγα φουλ τα παντα ολα το ιδρυμα αυτο ανεβαινει ραγδαια σε λιγο θα θεωρειτε εκ των κορυφαιων φυσικα περασε και μια μεγαλη περιοδο παρακμης αλλα αφου αντεξε

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Περασα τις προαλλες για Αναστασια.Δεν ειναι και τοσο διακριτικα για 13-14.00 η ωρα,πολυ κινηση.Σαλοναρισμα,αλλα οχι περασμα απο τις τυπισσες.Εμεναν στον καναπε καθε μια που ερχοταν και στο τελος υπηρχε μια φωτο στυλ Φυλακουρη με ΠΑΟ στα 60'ς.Ψιλοφροκαλα για τα γουστα μου ολες εκτος απο την μικρη.Μπαινω,και την παρατηρω καλυτερα.Απο προσωπο τιποτα ιδιαιτερο,αρκετα λαικο στα ορια του προστυχου θα ελεγα.Οχι ιδιαιτερα ντροπαλη που ανεφεραν οι προηγουμενοι,ισως ξετσουτσουνισε...Σωμα οντως καλο σφιχτο χωρις κυτταριτιδες.Δυστυχως επρεπε να τον παιξω πριν παω γιατι δεν προλαβα τιποτα.Με το που ξεκινησε να τον πιανει της εδωσα τα υγρα στα χερια.Πληρης αποτυχια λοιπον,παμε για αλλα.

την έχουμε πατήσει πολύ έτσι δυστυχώς......αν το μασαζ είναι αισθησιακό και το μυαλό σκέφτεται το....επόμενο στάδιο,είναι φυσικό να συμβεί......

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
την έχουμε πατήσει πολύ έτσι δυστυχώς......αν το μασαζ είναι αισθησιακό και το μυαλό σκέφτεται το....επόμενο στάδιο,είναι φυσικό να συμβεί......

Όσο μασαζάρει πρέπει να σκεφτόμαστε τον Παναθηναϊκό για να μην μας σηκώνετε...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

georgekara

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2009
Like
228
Πόντοι
26
η καλυτερη λυση ειναι 2 εκτονωσεις!ριχνεις το πρωτο γρηγορα κ μετα κανεις μασαζ!!!

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
κανουν ολες 2 εκτονωσεις με 70 ομως;
το εχουν αντιγραψει απο τους μπακαληδες.
Στα σουπερ μαρκετ διαρκεις προσφορες στα απορρυπαντικα πληρωνεις 1 και παιρνεις 2.
Η κριση βαθαινει θα δουμε και πακετα 1Χ3.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
το εχουν αντιγραψει απο τους μπακαληδες.
Στα σουπερ μαρκετ διαρκεις προσφορες στα απορρυπαντικα πληρωνεις 1 και παιρνεις 2.
Η κριση βαθαινει θα δουμε και πακετα 1Χ3.

ωραιο αυτο να πληρωνεις μια μασαζ και να ερχονται δυο !!!!! να εχει και διαγωνισμους κα ο τυχερος να κερδιζει ταξιδι με την μασατζου!!!!!!

Kaftis83

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Κριτικές
4
Like
35
Πόντοι
0
Διερευνητική επίσκεψη σήμερα και διαπίστωση ότι στο ήδη πλούσιο και VFM ρόστερ πράγματι προστέθηκαν δύο fulltime 20-χρονα πιπινάκια (τα οποία όλοι οι λαδιάρηδες σπεύδουν λαίμαργα να γευτούν). Λόγω του ότι δεν υπάρχουν και τόσα πολλά δωμάτια στο θεραπευτήριο -για να μη μιλήσει κανείς για τα ντουζ- αναμένονται στενές επαφές λαδιάρηδων που θα περιμένουν να αδειάσει δωμάτιο αγκαζέ με την κοπέλα που διάλεξαν... looking forward για τις ενδιαφέρουσες συζητήσεις που θα κάνουμε στην αναμονή συνάδελφοι!

dxounia

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Οκτ 2007
Κριτικές
38
Like
2.623
Πόντοι
8.345
Περασμα χθες απογευμα απο το εν λογω ιδρυμα... Απουσια Αναστασιας η κατασταση τραγικη. Μπαζοκατασταση ολκης, να με πληρωναν δεν θα καθομουν!!!

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
Διερευνητική επίσκεψη σήμερα και διαπίστωση ότι στο ήδη πλούσιο και VFM ρόστερ πράγματι προστέθηκαν δύο fulltime 20-χρονα πιπινάκια (τα οποία όλοι οι λαδιάρηδες σπεύδουν λαίμαργα να γευτούν). Λόγω του ότι δεν υπάρχουν και τόσα πολλά δωμάτια στο θεραπευτήριο -για να μη μιλήσει κανείς για τα ντουζ- αναμένονται στενές επαφές λαδιάρηδων που θα περιμένουν να αδειάσει δωμάτιο αγκαζέ με την κοπέλα που διάλεξαν... looking forward για τις ενδιαφέρουσες συζητήσεις που θα κάνουμε στην αναμονή συνάδελφοι!

που πατε και τα βλεπετε ρε σεις? δυο φορες εχω παει και μονο τα μπαζα που αναφερει ο συναγωνιστης πιο πισω ειδα μονο

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
δεν πας στις σωστές ώρες.....τα πιπίνια υπάρχουν.......τσεκαρισμένο!

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.266
Πόντοι
4.365

Επιβεβαιώνω πητερ, βρήκα πόρτα τη γνωστή από παλιά Τζένη και δύο σχετικά μικρές με κορμιά φάλαινας.. Και να με πληρώναν δεν..

Τώρα που είναι στα χάι του, θέλει σωστή διαχείρηση και καλά μουνάκια, αλλιώς σύντομα θα δούμε την πτώση του..

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
Επιβεβαιώνω πητερ, βρήκα πόρτα τη γνωστή από παλιά Τζένη και δύο σχετικά μικρές με κορμιά φάλαινας.. Και να με πληρώναν δεν..

Τώρα που είναι στα χάι του, θέλει σωστή διαχείρηση και καλά μουνάκια, αλλιώς σύντομα θα δούμε την πτώση του..

ακριβως

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Η κρίση κρίση αλλά όλα τα μασατζίδικα διαμαρτύρονται ότι δεν βρίσκουν νέες καινούργιες κοπέλες, νέες και εμφανίσιμες. 

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Η κρίση κρίση αλλά όλα τα μασατζίδικα διαμαρτύρονται ότι δεν βρίσκουν νέες καινούργιες κοπέλες, νέες και εμφανίσιμες. 

το εχω ακουσει κι εγω αυτό......πολλές δουλευουν σαν ανεξάρτητες........άλλες πάλι δεν γίνονται δεκτές γιατι δεν εχουν χαρτιά.......

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Πέρασα σήμερα με εξαιρετική όρεξη για σεξ.

Η Τζένη ειδικά μου άρεσε (ξενέρωσα που έμοιαζε με την Ραχήλ Μακρή αλλά την πήδαγα χαλαρά).
Όμως ρε παίδες, με το που έκατσαν απέναντί μου οι κοπέλες φράκαρα.

Δεν ξέρω γιατί με χάλασε. Αραδιάστηκαν σαν πεπόνια μπροστά μου και εγώ ο πελάτης θα επέλεγα το καλύτερο, δεν ξέρω, χαλάστηκα και δεν πέρασα.

Αλλά θα ξαναπάω.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.135
Πόντοι
42.697
Πέρασα σήμερα με εξαιρετική όρεξη για σεξ.

Η Τζένη ειδικά μου άρεσε (ξενέρωσα που έμοιαζε με την Ραχήλ Μακρή αλλά την πήδαγα χαλαρά).
Όμως ρε παίδες, με το που έκατσαν απέναντί μου οι κοπέλες φράκαρα.

Δεν ξέρω γιατί με χάλασε. Αραδιάστηκαν σαν πεπόνια μπροστά μου και εγώ ο πελάτης θα επέλεγα το καλύτερο, δεν ξέρω, χαλάστηκα και δεν πέρασα.

Αλλά θα ξαναπάω.

xaxaxa

ακριβως! η Τζενη μοιαζει πολυ με την Ραχηλ Μακρη! ειδικα στο προσωπο και το μαλλι! και ελεγα ποια μου θυμιζει....!

οσο για αυτη την τακτικη οι κοπελες να καθονται ολες μαζι στο σαλονι και να σε κοιτανε (το ιδιο κανουν και στο Σινωπης 29) σιγουρα ενοχλει τους περισσοτερους πελατες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom