You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δημοκρίτου 9 - Κολωνάκι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 956
- Εμφανίσεις 314K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Περασα τις προαλλες για Αναστασια.Δεν ειναι και τοσο διακριτικα για 13-14.00 η ωρα,πολυ κινηση.Σαλοναρισμα,αλλα οχι περασμα απο τις τυπισσες.Εμεναν στον καναπε καθε μια που ερχοταν και στο τελος υπηρχε μια φωτο στυλ Φυλακουρη με ΠΑΟ στα 60'ς.Ψιλοφροκαλα για τα γουστα μου ολες εκτος απο την μικρη.Μπαινω,και την παρατηρω καλυτερα.Απο προσωπο τιποτα ιδιαιτερο,αρκετα λαικο στα ορια του προστυχου θα ελεγα.Οχι ιδιαιτερα ντροπαλη που ανεφεραν οι προηγουμενοι,ισως ξετσουτσουνισε...Σωμα οντως καλο σφιχτο χωρις κυτταριτιδες.Δυστυχως επρεπε να τον παιξω πριν παω γιατι δεν προλαβα τιποτα.Με το που ξεκινησε να τον πιανει της εδωσα τα υγρα στα χερια.Πληρης αποτυχια λοιπον,παμε για αλλα.
την έχουμε πατήσει πολύ έτσι δυστυχώς......αν το μασαζ είναι αισθησιακό και το μυαλό σκέφτεται το....επόμενο στάδιο,είναι φυσικό να συμβεί......
την έχουμε πατήσει πολύ έτσι δυστυχώς......αν το μασαζ είναι αισθησιακό και το μυαλό σκέφτεται το....επόμενο στάδιο,είναι φυσικό να συμβεί......
Όσο μασαζάρει πρέπει να σκεφτόμαστε τον Παναθηναϊκό για να μην μας σηκώνετε......
georgekara
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2009
- Like
- 228
- Πόντοι
- 26
η καλυτερη λυση ειναι 2 εκτονωσεις!ριχνεις το πρωτο γρηγορα κ μετα κανεις μασαζ!!!
η καλυτερη λυση ειναι 2 εκτονωσεις!ριχνεις το πρωτο γρηγορα κ μετα κανεις μασαζ!!!
πολύ σωστό.......
κανουν ολες 2 εκτονωσεις με 70 ομως;η καλυτερη λυση ειναι 2 εκτονωσεις!ριχνεις το πρωτο γρηγορα κ μετα κανεις μασαζ!!!
democrat
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 10
- Πόντοι
- 2.007
το εχουν αντιγραψει απο τους μπακαληδες.κανουν ολες 2 εκτονωσεις με 70 ομως;
Στα σουπερ μαρκετ διαρκεις προσφορες στα απορρυπαντικα πληρωνεις 1 και παιρνεις 2.
Η κριση βαθαινει θα δουμε και πακετα 1Χ3.
το εχουν αντιγραψει απο τους μπακαληδες.
Στα σουπερ μαρκετ διαρκεις προσφορες στα απορρυπαντικα πληρωνεις 1 και παιρνεις 2.
Η κριση βαθαινει θα δουμε και πακετα 1Χ3.
ωραιο αυτο να πληρωνεις μια μασαζ και να ερχονται δυο !!!!! να εχει και διαγωνισμους κα ο τυχερος να κερδιζει ταξιδι με την μασατζου!!!!!!
Διερευνητική επίσκεψη σήμερα και διαπίστωση ότι στο ήδη πλούσιο και VFM ρόστερ πράγματι προστέθηκαν δύο fulltime 20-χρονα πιπινάκια (τα οποία όλοι οι λαδιάρηδες σπεύδουν λαίμαργα να γευτούν). Λόγω του ότι δεν υπάρχουν και τόσα πολλά δωμάτια στο θεραπευτήριο -για να μη μιλήσει κανείς για τα ντουζ- αναμένονται στενές επαφές λαδιάρηδων που θα περιμένουν να αδειάσει δωμάτιο αγκαζέ με την κοπέλα που διάλεξαν... looking forward για τις ενδιαφέρουσες συζητήσεις που θα κάνουμε στην αναμονή συνάδελφοι!
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
Διερευνητική επίσκεψη σήμερα και διαπίστωση ότι στο ήδη πλούσιο και VFM ρόστερ πράγματι προστέθηκαν δύο fulltime 20-χρονα πιπινάκια (τα οποία όλοι οι λαδιάρηδες σπεύδουν λαίμαργα να γευτούν). Λόγω του ότι δεν υπάρχουν και τόσα πολλά δωμάτια στο θεραπευτήριο -για να μη μιλήσει κανείς για τα ντουζ- αναμένονται στενές επαφές λαδιάρηδων που θα περιμένουν να αδειάσει δωμάτιο αγκαζέ με την κοπέλα που διάλεξαν... looking forward για τις ενδιαφέρουσες συζητήσεις που θα κάνουμε στην αναμονή συνάδελφοι!
που πατε και τα βλεπετε ρε σεις? δυο φορες εχω παει και μονο τα μπαζα που αναφερει ο συναγωνιστης πιο πισω ειδα μονο
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
δεν πας στις σωστές ώρες.....τα πιπίνια υπάρχουν.......τσεκαρισμένο!
δεν εχω και πολλες ελευθερες τελευταια. θα ξαναπαω παντως
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.266
- Πόντοι
- 4.365
Επιβεβαιώνω πητερ, βρήκα πόρτα τη γνωστή από παλιά Τζένη και δύο σχετικά μικρές με κορμιά φάλαινας.. Και να με πληρώναν δεν..
Τώρα που είναι στα χάι του, θέλει σωστή διαχείρηση και καλά μουνάκια, αλλιώς σύντομα θα δούμε την πτώση του..
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
Επιβεβαιώνω πητερ, βρήκα πόρτα τη γνωστή από παλιά Τζένη και δύο σχετικά μικρές με κορμιά φάλαινας.. Και να με πληρώναν δεν..
Τώρα που είναι στα χάι του, θέλει σωστή διαχείρηση και καλά μουνάκια, αλλιώς σύντομα θα δούμε την πτώση του..
ακριβως
Η κρίση κρίση αλλά όλα τα μασατζίδικα διαμαρτύρονται ότι δεν βρίσκουν νέες καινούργιες κοπέλες, νέες και εμφανίσιμες.
το εχω ακουσει κι εγω αυτό......πολλές δουλευουν σαν ανεξάρτητες........άλλες πάλι δεν γίνονται δεκτές γιατι δεν εχουν χαρτιά.......
sparkling_water
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 171
- Πόντοι
- 2.287
Πέρασα σήμερα με εξαιρετική όρεξη για σεξ.
Η Τζένη ειδικά μου άρεσε (ξενέρωσα που έμοιαζε με την Ραχήλ Μακρή αλλά την πήδαγα χαλαρά).
Όμως ρε παίδες, με το που έκατσαν απέναντί μου οι κοπέλες φράκαρα.
Δεν ξέρω γιατί με χάλασε. Αραδιάστηκαν σαν πεπόνια μπροστά μου και εγώ ο πελάτης θα επέλεγα το καλύτερο, δεν ξέρω, χαλάστηκα και δεν πέρασα.
Αλλά θα ξαναπάω.
Η Τζένη ειδικά μου άρεσε (ξενέρωσα που έμοιαζε με την Ραχήλ Μακρή αλλά την πήδαγα χαλαρά).
Δεν ξέρω γιατί με χάλασε. Αραδιάστηκαν σαν πεπόνια μπροστά μου και εγώ ο πελάτης θα επέλεγα το καλύτερο, δεν ξέρω, χαλάστηκα και δεν πέρασα.
Αλλά θα ξαναπάω.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.135
- Πόντοι
- 42.697
Πέρασα σήμερα με εξαιρετική όρεξη για σεξ.
Αλλά θα ξαναπάω.
xaxaxa
ακριβως! η Τζενη μοιαζει πολυ με την Ραχηλ Μακρη! ειδικα στο προσωπο και το μαλλι! και ελεγα ποια μου θυμιζει....!
οσο για αυτη την τακτικη οι κοπελες να καθονται ολες μαζι στο σαλονι και να σε κοιτανε (το ιδιο κανουν και στο Σινωπης 29) σιγουρα ενοχλει τους περισσοτερους πελατες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 256
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 175
- Εμφανίσεις