ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
τυπε για τη βιζιτα δεν σε πειραξε,ε? :S :S :SΈχεις δει πολλές τσόντες με την Δήμητρα ρε τρόμπα ?
τυπε για τη βιζιτα δεν σε πειραξε,ε? :S :S :SΈχεις δει πολλές τσόντες με την Δήμητρα ρε τρόμπα ?
Έχεις δει πολλές τσόντες με την Δήμητρα ρε τρόμπα ?
τυπε δε θα σε βρισω,θα σου απλα οτι δεν εχεις χιουμορ,και χωρις χιουμορ δε σε βλεπω να βγαζεις ευκολα γκομεναΑπό το πρώτο και μόνο κατάλαβα ότι είσαι ανισσόροπος οπότε λέω τι να το συνεχίσω θα μου πει ξέρω ένα μπατζανακη του αδερφού του κουμπάρου του που την είχε πάρει
καλα,εσυ ζεις σε αλλη χωραΜην του χαλάς την φαντασίωση ρε τύπε, μπορεί να την βρίσκει έτσι ο άνθρωπος!
καλα,εσυ ζεις σε αλλη χωρα
βρε ανθρωπε δεν εχεις ακουσει για το βιντεακι τσοντας που και καλα ειναι η Ματσουκα?η για τα τσιμπουκια που εκανε στους φροντιστες η Σκορδα?εδω το 'Και καλα" δεν ειναι τοσο σιγουρο.. ε,πανω σε αυτο βασιζεται καποιος και το τραβαει,κυριως για πλακα.δηλαδη τι,φοβασαι μην πεσει η τιμη και η υποληψη τους?η μηπως οταν η Σκορδα εδειχνε το μουνι της φορα παρτιδα δεν ηξερε οτι την τραβα η καμερα?αφου δεν εχει αυτη προβλημα να το δειξει θα εχει καποιος αλλος που θα μιλαει για λογαριασμο της?Έλα … γη καλεί ΝΑΣΟ γύρνα πίσω αγόρι μου, κατέβα από το καλάμι δεν μπορεί να σε πάει στο διάστημα!
τυπε δε θα σε βρισω,θα σου απλα οτι δεν εχεις χιουμορ,και χωρις χιουμορ δε σε βλεπω να βγαζεις ευκολα γκομενα
γερος,πουστης φτωχος και ασχημος τυπε.ασε,γαμησε μεΈφηβος είσαι παίχτη ή ζεις στον δικό σου κόσμο ?
βρε ανθρωπε δεν εχεις ακουσει για το βιντεακι τσοντας που και καλα ειναι η Ματσουκα?η για τα τσιμπουκια που εκανε στους φροντιστες η Σκορδα?εδω το 'Και καλα" δεν ειναι τοσο σιγουρο.. ε,πανω σε αυτο βασιζεται καποιος και το τραβαει,κυριως για πλακα.δηλαδη τι,φοβασαι μην πεσει η τιμη και η υποληψη τους?η μηπως οταν η Σκορδα εδειχνε το μουνι της φορα παρτιδα δεν ηξερε οτι την τραβα η καμερα?αφου δεν εχει αυτη προβλημα να το δειξει θα εχει καποιος αλλος που θα μιλαει για λογαριασμο της?
Καλα υπαρχει οντως λαουτζικος που πιστευει οτι το βιντεο που επαιζε και καλα σαν Ματσουκα βιντεο οταν ημασταν φανταρια ανηκει οντως στην Ματσουκα , καλα δεν πατε καλα τυποιΡε τύπε τι μαλακιες γράφεις έχεις λαλήσει από την χειρονακτική?
Εγώ κατά αρχάς δεν παράθεσα εσένα, είπα στον άλλον ότι μπορεί να είναι φαντασίωση.
Και όπως θα έλεγε ένας ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ νομίζω λέγεται: Χιούμορ δεν έχεις, κάνε κάτι γιατί δεν θα βρεις γκόμενα!!!
Από εκεί και πέρα τράβα το όσο θέλεις, παίζε τον νομίζοντας ότι η Ματσούκα γυρίζει πορνό και η Σκορδά κάνει πίπες, τι με νοιάζει, εμένα γιατί μου την "μπήκες"?
τελικα οντως δεν ειναι δικο της?τυπε με απογοητευσες..για αλλη την επαιζα τοσο καιρο? :S :S :SΚαλα υπαρχει οντως λαουτζικος που πιστευει οτι το βιντεο που επαιζε και καλα σαν Ματσουκα βιντεο οταν ημασταν φανταρια ανηκει οντως στην Ματσουκα , καλα δεν πατε καλα τυποι
Ναι οντως η Ματσουκα ειναι και εχει γυρισει κι αρκετες ακομα τσοντες αλλα δεν βρισκει εταιρια διανομης για αυτο εχει σκαλωσει το πραγμα ....
δεν συζητάμε ότι η ματσουκα είναι η πρωτη εδώ και 2 δεκαετειες περιπου τωρα όμως διακρινω ένα "στρογγυλεμα" στο προσωπο που δεν μου αρεσει
Η Σκορδά μπορεί να είναι ψηλότερη και μικρότερη κατά 6 χρόνια, αλλά η φάτσα της έχει κάτι το βλάχικο.
Δεν θα αποκτήσει ποτέ class.
Έμεινε άναυδη που υπάρχει γυναίκα που δεν ονειρεύεται να βρει άντρα!
Έτσι, θα ξέρει η βλαχούτσα, τέτοια περιμένει και από τις άλλες.
Που περίμενε να παντρευτεί τον μπουχέσα τον Λιάγκα να γίνει άνθρωπος,
που χουφτωνόταν με τον Αγαμέμνονα Πορφυρογέννητο στο πλατό με απαίσια
λαμέ ρούχα και πλατινέ καμμένο μαλλί.
Η Ματσούκα και την δουλειά της κοιτάει και καλύτερους γκόμενους είχε, στην τελική.
Συνεχίστε να κράζεστε μεταξύ σας τώρα
Χειμαρρώδης ποστΗ Σκορδά μπορεί να είναι ψηλότερη και μικρότερη κατά 6 χρόνια, αλλά η φάτσα της έχει κάτι το βλάχικο.
Δεν θα αποκτήσει ποτέ class.
Έμεινε άναυδη που υπάρχει γυναίκα που δεν ονειρεύεται να βρει άντρα!
Έτσι, θα ξέρει η βλαχούτσα, τέτοια περιμένει και από τις άλλες.
Που περίμενε να παντρευτεί τον μπουχέσα τον Λιάγκα να γίνει άνθρωπος,
που χουφτωνόταν με τον Αγαμέμνονα Πορφυρογέννητο στο πλατό με απαίσια
λαμέ ρούχα και πλατινέ καμμένο μαλλί.
Η Ματσούκα και την δουλειά της κοιτάει και καλύτερους γκόμενους είχε, στην τελική.
Συνεχίστε να κράζεστε μεταξύ σας τώρα
τύπε καποτε μπορει,τωρα αρχιμουναρα στα καπη η ματσουκατι συγκρινουμε παιδια την αρχιμουναρα δημητρα με τη γαριδα φαιη;;
με 2 καλιγραμμα ποδια καμμια δεν επιασε κορυφη